XTB
Re: XTB
Jeśli to błąd w danych to rachunek nie był by wyzerowany, od tego są reklamacje, więc nie ***** głupot z tym XTB jak to cudowny brok a jaki to ECN zły, do adminów, sorki za słownictwo ale jak się czyta takie bzdury to szlak trafia, wyjadacze mają polewkę ale szkoda narybku.
Zgadzam się z Twoim zdaniem, ale ... do licha , pisze się "szlag". Jeśli możesz to popraw, bo błąd wali po oczach. Jestem uczulony na błędy ortograficzneMicrobi pisze: jak się czyta takie bzdury to szlak trafia, wyjadacze mają polewkę ale szkoda narybku.

Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
MarioDM pisze:Zgadzam się z Twoim zdaniem, ale ... do licha , pisze się "szlag". Jeśli możesz to popraw, bo błąd wali po oczach. Jestem uczulony na błędy ortograficzneMicrobi pisze: jak się czyta takie bzdury to szlak trafia, wyjadacze mają polewkę ale szkoda narybku.
ja też jestem, ale urok pisania szybkiego, zauważyłem też po czasie

- ForexTig3r
- Maniak
Ciekawe co by było jakby ktoś na tym zarobiłCamaro69 pisze:A weszły komuś w ogóle te ceny po bad tickach ?

MT4 i na xStation https://wtc.xtb.com/BlazeServer/WebTrad ... lient.html mają ten sam serwer i tam problem występuje. Na https://wta.xtb.com/BlazeServer/WebTrad ... lient.html już nie i nigdy nie napotkałem tam błędnego datafeedu.
Fakt faktem by się to stało, a w czasie rozpatrywania reklamacji mógłbyś przegapić okazję do zajęcia fajnej pozycji, gdyż na 90% trwała by dłużej jak 16H.Microbi pisze:Jeśli to błąd w danych to rachunek nie był by wyzerowany, od tego są reklamacje, więc nie ***** głupot z tym XTB jak to cudowny brok a jaki to ECN zły, do adminów, sorki za słownictwo ale jak się czyta takie bzdury to szlak trafia, wyjadacze mają polewkę ale szkoda narybku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- ziom_szybkiego_lopeza
- Gaduła
Dlatego przeniesiem sie wszyscy do xtb, najlepiej z polecenia forextigera i bedziemy mieli zajebiscie !
- ForexTig3r
- Maniak
Przy zmiennym spreadzie na wtc, jest mniejszy odstęp min. S/L. Bodajże najmniejsza możliwa jednostka dla danej waluty, czyli "bez ograniczeń". Czy to plus to jest dyskusyjne, bo wygodniej jest stawiać S/L które mają swój optymalny zakres z automatu, bez wpisywania ręcznego.szahal pisze:Ludzie, trochę spóźniona odpowiedź, ale minimalne SL i TP na eurusd wynosi 50 pips, a to z tego względu, że brok jakiś czas temu wprowadził piątą cyfrę w kwotowaniu. To tyle co 5 pipsów przy czterech cyfrach. Jeżeli ktoś ustawia mniejszy SL to mu gratuluję
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- ForexTig3r
- Maniak
http://forex-nawigator.biz/forum/ea-nie ... ml#p449115Microbi pisze:a kto Ci każe ustawiać SL ręcznie ? Definiujesz w skrypcie , EA i stawia Ci na tyle ile chcesz, przy zmianie szybko przestawiasz linie na wykresie i po sprawie.
Nie każdy musi działać na MT4.
A automatu to niedosłownie, chodziło o klik + Enter.
Linie są do przestawiania na xStation, ale jednak to w sytuacjach stresowych lepiej się sprawdza.
http://www.xtb.pl/nowosci-w-xtb/zmiana- ... 017,132500
To jest WTC, na WTA tylko konta Real działają i możliwe, iż niedługo wyłączą.
Na WTC nie ma Platyny i się niektóre instrumenty dublują: jeden jest z WTA, drugi kończy się na "." - WTC/import MT4.
Jak wszystko się sprowadzi do 1 serwera to pewnie opóźnienia będą większe.
Kryzys chyba oszczędzają...
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线