XTB
Re: XTB
Czy ktoś ze "starej" oferty przeszedł na nową (aktualną - to co jest od jakiegoś czasu na ich stronie) - czyli np. na Standard Zmienny Spread? Bo na szkoleniach tak to reklamują, że nie wiem, czy to dobry pomysł.
Teoretycznie po zmianie oferty na Standard Zmienny Spread miałyby zniknąć te odlegle od punktu wejścia stop lossy - o ile dobrze zrozumiałam. To akurat by mi się podobało.
Teoretycznie po zmianie oferty na Standard Zmienny Spread miałyby zniknąć te odlegle od punktu wejścia stop lossy - o ile dobrze zrozumiałam. To akurat by mi się podobało.
Przegrałam z własnymi słabościami. Koniec z fx, zaczynam nowe życie i jestem zadowolona jak nigdy 

dzinks71 pisze:Ja używalem, z tego co wiem to musisz mieć konto pod Xstation 3.0 zeby sie zalogowac (albo demo albo real), demo mozna zalozyc ze strony. Moze logowales sie na login metowy i dlatego Ci nie chcialo wejsc
Ten sposób też nie działa. Ma ktoś jakąś receptę? Bo samo xtb na pytanie w mailu nie chce odpowiedzieć.
XTB zamknęło mi ostatnio zlecenie przez stop out tyle,że pół godziny po czasie. W ciągu tej pół godziny wykonałam inne zlecenia w czasie rzeczywistym. Siedzę sobie i cieszę oczy rosnącym wykresem, a tu bach! czas się cofnął
. Zlecenie zamknięte trzysta punktów niżej! Za to z czasem obecnym. Napisałam reklamację, odpowiedzieli, że mają prawo, a jak mi się nie podoba to mogę iść do sądu.
Po prostu nie do wiary.Dla ciekawych przytaczam sprawdźcie sobie jaki był kurs o godzinie zamknięcia:
TICKET / CLOSE TIME / ITEM / CLOSE PRICE
19582182 / 2013.03.17 23:27 / eurjpy / 122.108
To nie pierwszy raz.Mam dość. Poszukam innego brokera. NIE POLECAM!

TICKET / CLOSE TIME / ITEM / CLOSE PRICE
19582182 / 2013.03.17 23:27 / eurjpy / 122.108
To nie pierwszy raz.Mam dość. Poszukam innego brokera. NIE POLECAM!
Witam,
podajcie mi proszę cenę jaką macie na platformie REAL
na EURJPY o godzinie 1:49:54
tak w XTB jak i u innych brokerów
mnie zamknęło transakcję po cenie 125.091 (otwartą po cenie 128.051)
gdyby jej nie zamknęło byłaby do teraz otwarta i przynosiła zysk
jak napisałem reklamację to zaproponowali jej zamknięcie po cenie 127.727 co mnie nie satysfakcjonuje
ciekawi mnie też, czy ktoś miał otwartą krótką pozycję w XTB o tej godzinie z TakeProfit powyżej 125.091 i co się z nią stało
Pozdrawiam.
Adam
jak napisałem reklamację to zaproponowali jej zamknięcie po cenie 127.727 co mnie nie satysfakcjonuje
ciekawi mnie też, czy ktoś miał otwartą krótką pozycję w XTB o tej godzinie z TakeProfit powyżej 125.091 i co się z nią stało
Pozdrawiam.
Adam
Popatrzyłem i kilku brokerów i minimum jest 127.30.jinx1984 pisze:Witam,
Pozdrawiam.
Adam
Rozumiem, że chodzi Ci o dzisiejszą noc? Bo 125.091 na EUR/JPY było ostatnio w piątek o 15:00 i od tego czasu o takiej cenie nie może być mowy. Jeśli miałbyś Sell to powiedzmy rozjazd spreadu (o kilkaset pipsów

Jak tu kiedyś Cyb radził w takich przypadkach. Pisz reklamację do wiadomości KNF.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów