Dzisiaj bardzo udany dzień. EUR/NZd dało zarobić oraz NZD/USD naprawdę z tych zagrań jestem bardzo zadowolony dodatkowo trochę pipsów wpadło na GBP/AUd.
Z jednej strony aż żal wychodzić z eur/nzd i z NZD/USD bo TP miałem dużo dużo dalej a na EUR/NZD to kilaset pipsów ale będę próbował ponawiać wejścia jak rynek da. Na tych parach dzisiaj ładne świece dzienne powstały na kontynuacje a na NZD/USd to aż kwintesencja

NO ale co zrobić muszę wychodzić z pozycji aby depozyt powiększać cały czas. Jak bym miał duże konto to pozwoliłbym zyską rosnąć a tak to trzeba budować solidne konto, które pozwoli grać na pełnym luzie. Ale i tak dzisiaj na EUR/NZD więcej pipsów zgarnałem niż zasięg między open a close gdyż grałem i sell i long, coś czuję że ten long może dużo dalej polecieć ale to tylko forex wiec lepiej brać kasę póki dają.
Tak jeszcze podsumowując co jest piękne w FBO i BO że nie trzeba żadnych wskaźników, itd tylko kilka linii prostych i obserwacja ceny na danym poziomie no i w ogóle zachowanie ceny, naprawdę to jest coś pięknego, mam nadzieję, że każdy z Was kiedyś to poczuję, dla mnie forex to tak naprawdę coś pięknego, patrzec jak cena robi ciągle to samo a jednak jakoś inaczej, ile ludzie daje się złapać w pułapki, itp. Zobaczcie sobie jeszcze dzisiaj na wykres dzienny na kiwi i zobaczcie co cena pięknego zrobiła.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.