BO & FBO
Re: BO & FBO
Czerwieniek patrzysz na kolor D1 LUB H1 przy swoich wejsciach? czy wchodzisz tylko na podstawie Fbo po potwierdzeniu? (niezaleznie od kierunku D1 h1
nie patrzę na kolor D1 lub H1.
ponizej kolejne dwa zagranie po prostu idealnie chodzą dzisiaj najbliższe tp osiągne w błyskawicznym tempie
Teraz patrzę na GBP/USD ile jeszcze zjechali w dół tutaj uciąłem zyski ale nie da się wszystkie zabrać, jak narazie nowa sposób TP bardzo mi odpowiada gdyż co chwila coś wpada i człowiek ma spokój a jak pozwolą to najwyżej na korekcie można wejść ale ostatni chodza to góra to dół więc lepiej brać co swoje i spired..
ponizej kolejne dwa zagranie po prostu idealnie chodzą dzisiaj najbliższe tp osiągne w błyskawicznym tempie

Teraz patrzę na GBP/USD ile jeszcze zjechali w dół tutaj uciąłem zyski ale nie da się wszystkie zabrać, jak narazie nowa sposób TP bardzo mi odpowiada gdyż co chwila coś wpada i człowiek ma spokój a jak pozwolą to najwyżej na korekcie można wejść ale ostatni chodza to góra to dół więc lepiej brać co swoje i spired..

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Gram zupełnie inną techniką a mamy bliźniaczo-podobne wejścia
Swoją drogą nieźle Ci idzie... Tak trzymać! Pozdrawiam!

- DonForex:-)
- Gaduła
czerwinek czy otwierasz transakcje opierając się na m15.. tzn czy używasz niższych TF?, bo wyższe to wiadomo.
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.
Piękne zakończenie weekendu, az sam się nie spodziewałem takie ruchu, jak widać na kablu trzeba było trzymać od poczatku dnia ale i tak jest bardz obardzo zadowolony z wyników w tym tygodniu.
dzisiaj dzień na fajnym plusie ale nie o tym chciałem, pokaże wam jak pięknie działa FBO, ja na tych dwóch tradach wyszedłem na minus, więc dlatego chcę pokazać że nie zawsze tak pięknie i cudownie, minus drobym a mogłby być dwie pozycje po 70 pipsów wystarczyła by cierpliwość, ale jakby ktoś obserwował tę parę na M15 to można by zwariować jednak mimo wszystko zrobili to co mieli, fajnie cena by trafiła TP.
a na górze znowu FBO czyli lecimy teraz na dół?
Pisze z kom i nie widze dokladnie wykresu ale z tego co pamietam
Odbilismy od waznego poziomu na d1 wiec trzeba obserwowac
Tak swoja droga z jakis tydzien temu obserwowalem te pare i sie zastanawialem czy dojda do bo z d1, jak widze idealnie doszli,wiec moga up isc teraz
Odbilismy od waznego poziomu na d1 wiec trzeba obserwowac
Tak swoja droga z jakis tydzien temu obserwowalem te pare i sie zastanawialem czy dojda do bo z d1, jak widze idealnie doszli,wiec moga up isc teraz
Dzisiaj rano po krótkiej analizie wszedłem w S sytuacja była i jest ciekawa, ale zrobili FBO na tym BO i teraz uważam, że cena powinna dojść do ZL z D1 zobaczymy co z tego wyjdzie.
szybka piłka niestety nie wytrwałem do TP, gdyż zabrakło 1 pipsa przez spread ale jak widzę teraz to już TP by doszła no szkoda ale dobry początek dnia