Uniwersytet Spekulacji - inwestuj z najlepszymi
A dane do rozliczenia PIT-u też podać? Tak, mamy strategie które obejmują zakresy fibo, PA, ale mamy też do zaoferowania strategie wskaźnikowe. Kursant będzie inwestował tym, co będzie dla niego wygodne. Na tym polega innowacja projektu, system "na miarę".
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX
-
- Gaduła
-
- Pasjonat
który z brokerów FX oferuje dostęp do GPW na swojej platformie?
i jakie spółki?
jeszcze jedno pytanie wiadomo że GPW dzieli się na kilka części to jaki program do AT jeżeli mój broker FX nie ma w swojej ofercie żadnej spółki?
i jakie spółki?
jeszcze jedno pytanie wiadomo że GPW dzieli się na kilka części to jaki program do AT jeżeli mój broker FX nie ma w swojej ofercie żadnej spółki?
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2012, 00:00 przez krystian74, łącznie zmieniany 1 raz.
Vinci pamiętam jak zaczynałeś na forum,Twoje zagrania w dziennikach pamiętam,krótko daj se spokój człowieku bo nie zdajesz sobie sprawy co robiszVinciPro pisze: dane do rozliczenia PIT-u też podać? Tak, mamy strategie które obejmują zakresy fibo, PA, ale mamy też do zaoferowania strategie wskaźnikowe. Kursant będzie inwestował tym, co będzie dla niego wygodne. Na tym polega innowacja projektu, system "na miarę".

i jestem pewny ze polegniesz wkrótce z tym chłamem,który oferujesz czy tam <<gra słów dla naiwnych"

o boze boze co za dzien dzisiaj jest... najpierw to:
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 839#512839
a teraz jeszcze to:
konta demo + "wyniki na foreksie uzyskuję od kilku miesięcy, mając tym samym staż ok. 3000 godzin przed wykresem." = recepta na sukces
juz wiem czemu 2 dni temu napisales tego posta w swoim dzienniku:
focha strzelil o reklamy a tu widze od dzis znowu brak reklam poki co
ale moze zaplaci tyska i zda tu relacje ze 'szkolenia'...zreszta pisal chyba cos ostatnio ze nowe szkolenia u vinciego sie zblizaja...
naprawde juz chyba pora dzis isc spac....
pozdrawiam
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 839#512839
a teraz jeszcze to:
normalnie widze druga szkola forex powstaje na naszych oczach...VinciPro pisze:Załoga nowo powstałego Uniwersytetu Spekulacji ma przyjemność przedstawić zakres swoich usług szkoleniowych
konta demo + "wyniki na foreksie uzyskuję od kilku miesięcy, mając tym samym staż ok. 3000 godzin przed wykresem." = recepta na sukces
juz wiem czemu 2 dni temu napisales tego posta w swoim dzienniku:
VinciPro pisze:Sprostowanie
Witam po pewnej przerwie w prowadzeniu tego dziennika. W związku z tym, że w przeszłości było dużo nieporozumień wynikłych z kłótni z innymi użytkownikami, w szczególności z Zicmarem, chciałbym z miejsca wszystkich przeprosić za wszelkie nieporozumienia które miały miejsce w przeszłości.
Przepraszam za wszelkie niemerytoryczne posty, mam nadzieję, że nikt nie ma do mnie już o to żadnych pretensji, jeśli tak, to proszę, możemy tu wszystko na spokojnie wyjaśnić, tak, aby wszystko było jasne.
mah1y pisze:pokaz na zywo jak robisz +50% z 10tys zl w miesiac.
mah1y pisze:to pokazcie ze jestescie powazni i pokaz ten system 50-100% miesiecznie przez 3 miesiace z otwartym depozytem 10tys zl
wezcie dajcie spokoj...jak tam nikt nigdy nie widzial 10 tys na oczy nawet...a wy myslicie ze zobaczycie myfxbooka podlaczonego do reala na 10 tys...Szwajcar pisze:Każdy domaga się konta real z minimum 10k PLN
heheO ile zakład że Cadremo powróci jak feniks z popiołów?
focha strzelil o reklamy a tu widze od dzis znowu brak reklam poki co

ale moze zaplaci tyska i zda tu relacje ze 'szkolenia'...zreszta pisal chyba cos ostatnio ze nowe szkolenia u vinciego sie zblizaja...
naprawde juz chyba pora dzis isc spac....
pozdrawiam

Ruch zwrotny skończy się dokładnie w miejscu ustawienia SL
Re: Uniwersytet Spekulacji - inwestuj z najlepszymi
Zapraszamy do zapoznania się z nowymi analizami dla EUR/USD oraz NZD/USD, a także z podsumowaniem tygodnia.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX
- klonmarcin
- Maniak
Nie chcę się czepiać - ale to nie wygląda zbyt profesjonalnie - tym bardziej, że posiada błędy merytoryczne.

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
bo to w ogóle nie jest ani poważne ani profesjonalne przedsięwzięcie...klonmarcin pisze:Nie chcę się czepiać - ale to nie wygląda zbyt profesjonalnie - tym bardziej, że posiada błędy merytoryczne.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
ech chłopaki, dajecie ciała ...
a już myślałem, że rośnie konkurencja Yogiemu czy FxLamerowi
Łapcie świeczki, to też w paint'cie zrobione ale chyba trochę lepiej wygląda
możecie je wykorzystać
Z tej kolekcji świeczek, najbardziej podoba mi się długonoga doji, aczkolwiek inaczej sobie ją wyobrażam
a i naturalnie czarna świeca w kolorze zielonym
a już myślałem, że rośnie konkurencja Yogiemu czy FxLamerowi

Łapcie świeczki, to też w paint'cie zrobione ale chyba trochę lepiej wygląda

możecie je wykorzystać
Z tej kolekcji świeczek, najbardziej podoba mi się długonoga doji, aczkolwiek inaczej sobie ją wyobrażam

a i naturalnie czarna świeca w kolorze zielonym
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.