Uniwersytet Spekulacji - inwestuj z najlepszymi

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

brother pisze:
andy11 pisze:widzisz mnie nie chodzi o vinciego i jego kolegi ...
dla mnie moga sprzedawac co chca..
jak znajda nabywcow na swoje uslugi to ich chwala...
w jaki sposob beda swiadczyc te uslugi to zostawiam klientom, do ktorych nalezec bedzie opinia...
No to mamy zupełnie inne spojrzenie na świat i się nie zgodzimy, nie potrafię przejść obojętnie jak widzę takie rzeczy, wolę jednak ostrzec tych którzy być może nie mają wiedzy jak rozpoznać kto jest profesjonalnym traderem, a kto początkującym graczem uczącym się grać.
widzisz to jest wolny kraj...

gentelmeni wymyslili sobie taki pomysl w postaci szkolen i jesli beda dzialac zgodnie z litera prawa to nikt im nic nie zrobi....
jesli uslugi przez nich swiadczone beda np. na nie odpowiednim poziomie to Pan Rynek ich bardzo szybko zweryfikuje ...

a przed czym ty chcesz ostrzegac...?
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

gentelmeni wymyslili sobie taki pomysl w postaci szkolen i jesli beda dzialac zgodnie z litera prawa to nikt im nic nie zrobi....
jesli uslugi przez nich swiadczone beda np. na nie odpowiednim poziomie to Pan Rynek ich bardzo szybko zweryfikuje ...

Przed czym, powiem ci ja to widzę, jeśli tacy dżentelmeni powiedzmy zdobędą zaufanie 40 czy 50 latka to pal licho, człowiek w tym wieku powinien mieć zdrowy rozsądek, ale jeśli na takie szkolenie pójdzie nastolatek czy student i wyda zaoszczędzone tysiąc zł na szkolenie u człowieka która grał do niedawna na demo i nie potrafił zarabiać, a ogłasza się jako profesjonalny trader, to uważam, że wtedy warto jednak przestrzec.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

brother pisze:

Przed czym, powiem ci ja to widzę, jeśli tacy dżentelmeni powiedzmy zdobędą zaufanie 40 czy 50 latka to pal licho, człowiek w tym wieku powinien mieć zdrowy rozsądek, ale jeśli na takie szkolenie pójdzie nastolatek czy student i wyda zaoszczędzone tysiąc zł na szkolenie u człowieka która grał do niedawna na demo i nie potrafił zarabiać, a ogłasza się jako profesjonalny trader, to uważam, że wtedy warto jednak przestrzec.
widzisz tutaj nie ma nic do rzeczy wiek ..
powtarzam ci jeszcze raz :
"jesli gentelmeni wymyslili sobie taki profil dzialanosci i beda dzialac zgodnie z litera prawa to nikt im nic nie zrobi, w przypadku gdy beda dzialac niezgodnie z litera prawa to naraz sie na odpowiednie snakcje z mocy prawa"

nastepnie ty od razu skreslasz ich dzialalnosc nie widzac jak ja beda prowadzic... poniewaz nie chca tobie przesdtawic jakis tam twoich wymyslonych kanonow...

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

andy11 pisze:nastepnie ty od razu skreslasz ich dzialalnosc nie widzac jak ja beda prowadzic... poniewaz nie chca tobie przesdtawic jakis tam twoich wymyslonych kanonow...
Nie moich wymyślonych tylko ogólnie przyjętych przez większość ludzi. Nie mówię, czy działają legalnie, czy nie bo tego nie wiem, wypowiadam się tylko co do kwalifikacji Vinciego, który jest początkującym traderem do niedawna grającym na Demo, nie będę udawał, że jest inaczej niż jest.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

brother pisze:
andy11 pisze:nastepnie ty od razu skreslasz ich dzialalnosc nie widzac jak ja beda prowadzic... poniewaz nie chca tobie przesdtawic jakis tam twoich wymyslonych kanonow...
Nie moich wymyślonych tylko ogólnie przyjętych przez większość ludzi. Nie mówię, czy działają legalnie, czy nie bo tego nie wiem, wypowiadam się tylko co do kwalifikacji Vinciego, który jest początkującym traderem do niedawna grającym na Demo, nie będę udawał, że jest inaczej niż jest.
co do kwalifikacji to zweryfikuje ich Pan Rynek blyskawicznie ( nie ma prozni w tej materii)...
to ze gra rzekomo na demo to 90% userow na tym forum gra na demo a twierdza ze graja na realnym rach i uwarzaja sie za wybitnych znwcow...

ja tylko zwrocilem uwage na to ze nie mozna od razu z gory kogos dzialalnosci przekreslac majac ba rdzo malo wiedzy na jejj temat, poniewaz kij ma dwa konce... i czy ktos potrafi z tego skorzystac czy tez nie to jest inna para kaloszy....

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

brother pisze:ale jeśli na takie szkolenie pójdzie nastolatek czy student i wyda zaoszczędzone tysiąc zł
Lepiej żeby taki student dostał nauczkę za tyś zł niż na starość wpłacał oszczędności życia do Amber Gold ;)
Na tym forum z natury wyśmiewa sie szkolenia i wiedzę "nauczycieli" to że sie nie nadają itp, natomiast to jest wolny rynek i jak wszyscy wiemy w takiej formie to działa dość dobrze,
Pytanie tylko czy szkolenie z FX ma nauczyć zarabiać? moim zdaniem to jest błędne podejście bo szkolenie ma nas nauczyć teorii nie praktyki, praktyka i nauka zarabiania już jest tylko i wyłącznie sprawą indywidualną.
Wszyscy po prostu zapominają że na szkoleniach przede wszystkim powinny być prezentowane podstawy FX, wszyscy za to wymagają za 100 zł szkolenia z zarabiania i mentoringu po wieki, Dlaczego Sebastian odniósł sukces w szkoleniach a jednocześnie jest wyśmiewane przez speców z tego forum?
Ponieważ ma dobry PR i uczy tylko podstaw, rynek jest prosty a człowiek w tym i ja sami na siłe go komplikujemy :D

reasumując, chcą sobie prowadzić szkolenia? niech sobie prowadzą, jeśli będą wciskać kit i ściemę niezadowoleni klienci narobią im więcej zamieszania i problemów niż jakiś temat na forum, ale fakt faktem z demo koledzy trochę przesadziliście, skoro bierzecie sie za takie przedsięwzięcie wypadało by założyć real chociażby z symbolicznym 1k zł

obikane
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: obikane »

może nie jestem profesjonalista, ale coś takiego na stronie, na której uczą "najlepsi":shock:
http://unispekulacja.files.wordpress.co ... eczki3.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: VinciPro »

Dziękujemy za uwagę, obrazek zostanie zaktualizowany, błąd wynikł ze zwyczajnego niedopatrzenia :)

Co do poprzednich postów nt. weryfikacji naszej wiedzy, tak jak napisal andy11, rynek zweryfikuje wszystko. Działalność jest legalna, nie ma żadnych niedopatrzeń z tej strony.

Pozdrawiam
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX

KrzysztofS
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: KrzysztofS »

dziękuje Obikane za zwrócenie uwagi. Już poprawione.
Pozdrawiam,

mistic
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mistic »

VinciPro napisz uczciwie że oferujecie szkolenia na temat zagadnień np.fibo,świec japońskich itp.itd.
Piszesz że oferujecie szkolenie ze swojej strategi a przecież dobrze wiemy że żadnej strategi nie posiadacie.Gdybyście ją mieli to nie było by najmniejszego problemu z przedstawieniem wyników.

Zablokowany