Uniwersytet Spekulacji - inwestuj z najlepszymi

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
mdmainside
Gaduła
Gaduła

Re: Uniwersytet Spekulacji - inwestuj z najlepszymi

Nieprzeczytany post autor: mdmainside »

Kpiną jest aby na największym w PL forum FX istniały w ogóle takie tematy.

Dziecko robi szkolenia za ileś tam na temat FX , a MOD lansuje się swoją "władzą" , a powinien usunąć cały wątek , bo nic poza jałową dyskusją nie wnosi.

Sięgamy dna :)

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: VinciPro »

No dobrze, czas zabrać głos wokół całej aferki bo jak zwykle pojawiły się głosy że przekręt, oszust itd.

Co do kwestii mojego tradingu. Wszystkie przedstawione przeze mnie transakcje zostały zawarte na rynku i zapraszam po potwierdzenie tego w postaci wpisu z historii MT4. Co do spekulacji nt. fabrykowania tradów. Każdy ma taką świadomość, lecz każdy z tym w końcu wpadnie, więc po co to robić? Ani razu nic nie przesuwałem. Screeny pochodzą z Admiral Markets Standard, kto ma konto i nasunie sobie taką transakcję na wykres, zobaczy to samo.

SL w miejscu wejścia? Dziwi mnie fakt, że wielu światłych użytkowników wciąż nie wie o tym, że graficznie prezentowana jest ostatnia wartość ustawienia SL, w tym wypadku było to w miejscu wejścia. Nic nigdy nie było przeze mnie fabrykowane, każda transakcja była otwarta i zamknięta tak, jak to przedstawiłem, żadna z nich nie była hedge'owana.

Co do szkoleń. Przeszkoliłem kilka osób, nikogo nie oszukałem, zawsze przed rozpoczęciem szkolenia mówiłem, że kurs nie gwarantuje zarobków. Ze swojej strony oferowałem mentoring i analizę transakcji dokonanych przedstawionym przeze mnie systemem. Niektóre osoby korzystają z tego od paru miesięcy. Jeśli ktoś jest zainteresowany, mogę podać kontakt do poszczególnych osób, oczywiście za ich wcześniejszym pozwoleniem.

Nikt, absolutnie nikt, nie zażądał ode mnie zwrotu pieniędzy, ani nie wyraził niezadowolenia z mojej oferty. W związku z tym nazywanie mnie oszustem jest nieprzemyślane, zwłaszcza, że nie zna się zakresu i formy mojego szkolenia. Każdy wiedział w co wchodzi, nikt nie miał pretensji. Mało tego, każdy z kursantów zna to forum, więc uważam, że naturalne byłoby zrobienie tu afery nt. moich szkoleń. Nikt taki się nie pojawił.

Tym samym do niedawna uważałem to forum za społeczność inteligentną, kulturalną, gdzie każda jednostka dokładnie przemyśli każdy ze swoich postów przed kliknięciem przycisku "wyślij". Myliłem się. Ale te kwestie należy pozostawić. Oczywiście nie odnosi się to do wszystkich forumowiczów, a tych "najgłośniejszych."

W zaistniałej sytuacji, gdzie osoby wiedzące najmniej mówią najwięcej, pozostaje mi zrezygnować z udziału na tym forum. Niestety, gdy coś stara się robić dobrze i dokładnie, zawsze znajdzie się ktoś, kto osobę zgnoi.

Dziękuję bardzo za uwagę, proszę więcej nie pisać, wątek zgłaszam do zamknięcia.
Żegnam
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

seba pisze:a tobie proponuje ogarniecie sie
zamiast bana dostales moda i widze ze zwariowales lekko...bo troche przeginasz ostatnio z edytowaniem nie swoich postow.
moze zanim zaczniesz edytowac czyjes posty zacznij od skasowania swoich 2594 bzdur?
Domyślam sie ze masz pretensje iż usunołem z twojego postu piękny tekst składający sie przynajmniej w 70% z wulgaryznow, niestety ale cieżko takie rzeczy tolerować.

Temat zamykam na prośbę autora

Zablokowany