Uniwersytet Spekulacji - inwestuj z najlepszymi

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Re: Uniwersytet Spekulacji - inwestuj z najlepszymi

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

ja tam sie znam ale z google wychodzi tak:

ps. proscie, a bedziecie prosci. Poszukajcie, a bedzie wam dane :)
pzdr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Nazwa - P.P.H.U. JULIUSZ CZAPLIŃSKI

Kod i nazwa przeważającego rodzaju działalności wg PKD 2007 - 4329Z - WYKONYWANIE POZOSTAŁYCH INSTALACJI BUDOWLANYCH

:509:

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

:oops:

Ja tam sie nie znam ale imie i nazwisko sie zgadza. Z google maps wychodzi ze rejony rowniez podobne...
moze pomylilem...?? to tylko taki strzal
Ostatnio zmieniony 31 paź 2012, 12:20 przez mah1y, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

heheh :) :) super tylko brak tu dzialalnosci odpowiadajacej profilowi Uniwersytetowi...
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

mah1y pisze::oops:

Ja tam sie nie znam ale imie i nazwisko sie zgadza. Z google maps wychodzi ze rejony rowniez podobne...
moze pomylilem...?? to tylko taki strzal
Ja podejrzewam że to są właśnie prawdziwe dane i stąd ta poufność danych firmy ;)

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: VinciPro »

No, pudło Panowie, pudło, akurat ja nie mam działalności gospodarczej :) Firma należy do Krzysztofa, tymczasowo ustaliliśmy, że podamy tylko jej nazwę, (Kajman), natomiast pozostałe dane są na życzenie, aczkolwiek omówimy kwestię publikacji pozostałej części danych.

Pozdrawiam
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

sgorn pisze:tez tak mysle INK i mam nadzieje ze inni tez to widzą :) jest jeszcze opcja wystawiania faktur przez inna "zaprzyjazniona" firme, ale to juz by bylo naprawde niepoważne :)

dokładnie, stawiam na opcję nr. 2, bo kto poważny ukrywa dane firmy? Tym bardziej że są ogólnodostępne i baza jest po to by np. sprawdzić czy jakiegoś wałka ktoś nie robi, pomijam poziom merytoryczny tych analiz.

Vinci co to znaczy dane na życzenie ? Dziecinadę robicie z tym kryciem? To ja mam życzenie bo hipotetycznie rozważam opcję mega szkolenia ale chcę się upewnić że firma istnieje itd , więc ?

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Panowie, na spokojnie, nie ma co się spinać. Ta kwestia w przedsięwzięciu nie zależy ode mnie, ale poczynię wszelkie starania aby to wyjaśnić, oczywiście rozumiem problematykę tej sytuacji. Tymczasowo proszę o zaniechanie pisania wszelkich postów w tym wątku na ten temat, do odwołania. Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

krystian74
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krystian74 »

Pragnę poinformować o zmianie cen szkoleń z zakresu GPW i FX. Obecna cena wynosi teraz 2000 złotych i wciąż jest to jedna z najniższych stawek za kompletne i profesjonalne przygotowanie do spekulacji finansowej.

Dodaję, że do końca października 2012 roku koszt szkolenia w ramach promocji to 1500 PLN.

Z poważaniem
Zespół UniSpekulacja

Witam.
Tak z czystej ludzkiej ciekawości pytam jest sporo chętnych na takowe szkolenia?

-- Dodano: śr 31-10-2012, 16:26 --

I Jeszcze jedno pytanie szkolenia z GPW jaki program do AT?

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Ludzie dziesiątkami codziennie nie uderzają, ale ci którzy skorzystali ze szkolenia lub wciąż są w trakcie, są zadowoleni. I mowa tu o osobach które mają kilkuletnie doświadczenie z zakresu inwestycji oraz początkujących. Wynika to z elastycznego programu szkolenia. Na podstawie wymagań klienta oceniamy jakim aspektom tradingowym poświęcić najwięcej czasu. Wszystko tłumaczymy bardzo dokładnie, tak, aby nie było żadnych niejasności. Ułatwia to fakt, że szkolenia są indywidualne. Doceniają to w szczególności początkujący inwestorzy.

Co do szkoleń z GPW to Krzysztof kładzie największy nacisk na formacje świecowe - w tym się specjalizuje. Jeśli chodzi o oprogramowanie to najprawdopodobniej AmiBroker lub MetaStock.

Zablokowany