Okregi jednomandatowe-poprzyj akcję

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

daromanchester pisze:Jeśli gimbusy od acta uważasz za sukces to rzeczywiście widzę tutaj problem.
Nie masz pojęcia o czym piszesz.
Grupa ludzi których próbujesz wypromować jest podobna do tych samych ludzi których oglądam od ponad 20 lat.
Czym oni się różnią? Dlaczego wierzysz że oni będą inni i nie zapomną o Tobie?
I jeśli uważasz że kilkuset posłów ma znaczący wpływ na nasze życie to Ci powiem że znowu nie masz bladego pojęcia o czym mówisz.
Takie akcje i żale biorą się z braku praktycznej wiedzy jak to wszystko funkcjonuje.
I padają na łatwy grunt i łatwo się wspiąć różnego rodzaju szarlatanom po plecach takich ludzi.
Mnie szokuje głupota ludzka, sami piszą ludzie że ich ktoś nabrał na te okręgi jednomandatowe i oni brną w to samo jeszcze raz łudząc się że teraz będzie inaczej.
Z taką naiwnością ludzką w narodzie to nie dziwie się że powstają takie Amber Goldy.
Przecież aż się prosi żeby doić taki ludzi w kółko.
Panowie nie bierzcie się za politykę jak jej nie rozumiecie.
Cholercia kraj ekspertów wszystko wiedzących najlepiej i kopiujących jak kserokopiarki wszystko z Zachodu a jakimś cudem podobno nędza w kraju.
Jak to możliwe :?:
A kogo Ty popierasz?
Dla mnie ta akcja społeczna jest ok.
Dla Ciebie nie jest ok. i dzięki za wyrażenie swego zdania w tym temacie. Każdy kto przeczyta ten temat zapozna się z twoimi krytycznymi uwagami, a czy poprze akcję czy nie to już jego indywidualna sprawa.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Janek Trader pisze:A kogo Ty popierasz?
Siebie.
Kiedy ludzie się nauczą że jak sami nie wezmą w ręce swojego życia to nic nie zmienią.
Takie akcje są tylko po to żeby ludzie mieli wymówki w życiu..... mam źle bo nie ma jednomandatówek...... jest mi źle bo jest acta...... jest mi źle bo....... i tak dalej.....
Cholera, ludzie sobie w obozach koncentracyjnych radzili i jeszcze innym pomagali, poczytaj Kielara, Grzesiuka....
A teraz ludziom potrzeba ajfonów ajpodów fejsbuków żeby przetrwać i nazywają to życiem.
I lajkują myśląc że coś robią.... kabaret :)
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: leszczu »

daromanchester pisze:
Janek Trader pisze:A kogo Ty popierasz?
Siebie.
Kiedy ludzie się nauczą że jak sami nie wezmą w ręce swojego życia to nic nie zmienią.
Takie akcje są tylko po to żeby ludzie mieli wymówki w życiu..... mam źle bo nie ma jednomandatówek...... jest mi źle bo jest acta...... jest mi źle bo....... i tak dalej.....
Cholera, ludzie sobie w obozach koncentracyjnych radzili i jeszcze innym pomagali, poczytaj Kielara, Grzesiuka....
A teraz ludziom potrzeba ajfonów ajpodów fejsbuków żeby przetrwać i nazywają to życiem.
I lajkują myśląc że coś robią.... kabaret :)
Sporo w tym prawdy co piszesz, ale z pierwszą częścią Twojej wypowiedzi się nie zgodzę.
Możemy tyle na ile nam pozwolono, a pozwolono na tyle na ile można nas kontrolować kiedy potrzeba i oczywiście na ile nie wkraczamy w biznes zarezerwowany dla wybranych.

BTW dzisiaj widziałem dobry tekst - pozycja w łóżku na urząd skarbowy - ona ma związane ręce a on dobiera jej się do dupy. :twisted: :lol:

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

leszczu tekst dobry :D
I od tego jest US.

Są ludzie którzy choćby wedle jakiejś ustawy dostaliby do domu kury znoszące złote jajka to i tak nie będą umieli tego wykorzystać.
Jeśli komuś jest teraz źle bo się nie odnalazł w rzeczywistości to w innej sobie też nie poradzi.
To widać jak na dłoni w UK, sporo ludzi tutaj przyjeżdża i ma wymarzone przez nich warunki a i tak toną w długach i ledwie wiążą koniec z końcem.
Znajome małżeństwo w 7 lat zarobiło 1.5 mln zł i jedyne co mają to kilku letnie auto które ich kosztowało 30k zł.
Nie mają nawet na wpłatę własną kredytu na dom.
Powtórzę jeszcze raz - jak ktoś sobie nie radził w PL to za granicą też sobie nie poradzi.
Tak samo jest z tym politycznym syfem - choćby nie wiem jakie ustawy wprowadzili to ludzie którzy sobie nie radzili też sobie nie poradzą.
Trzeba ich edukować a nie uszczęśliwiać na siłę.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

daromanchester pisze:Kiedy ludzie się nauczą że jak sami nie wezmą w ręce swojego życia to nic nie zmienią.
Czyli co, większość ma wyjechać do Anglii, a reszta niech się zapisze do aktualnie rządzącej partii to może dostanie ciepłą posadkę?
daromanchester pisze: choćby nie wiem jakie ustawy wprowadzili
Piszesz "oni wprowadzili" czyli kto?

Przy okazji, dzięki za podtrzymywanie tematu :564:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Janek Trader pisze:Czyli co, większość ma wyjechać do Anglii, a reszta niech się zapisze do aktualnie rządzącej partii to może dostanie ciepłą posadkę?
Nie ważne czy wyjedzie czy zoptymalizuje się i otworzy firmę na Cyprze czy Delaware.
Ważne żeby coś zrobić....... tylko zrobić a nie spamować i lajkować.
Janek Trader pisze:Piszesz "oni wprowadzili" czyli kto?
Gdzie ja napisałem ONI? Nie manipuluj moją wypowiedzią.
Próbujesz znaleźć tych mitycznych ONYCH i zwalić winę za swoje nieszczęścia.
Zagonisz się na śmierć i wnukom powiesz że nie dali Ci się dorobić.
Janek Trader pisze:Przy okazji, dzięki za podtrzymywanie tematu
Zwykła kiełbasa wyborcza na którą się nabierają coraz nowsze pokolenia.
Zostaniecie za przeproszeniem "wyruchani" jak wszyscy przed wami i po was.
Naturalną rzeczą jest że zrobilibyśmy wszystko dla najbliższych (rodziny, znajomych) więc teraz sobie pomyśl że jesteś przy korycie i czy pomógłbyś komuś takiemu jak Ty czy najbliższym?
Tylko odpowiedz sobie szczerze a może zaoszczędzisz 10 lat rozczarowań.
Bo prawda jest taka że wszyscy bez wyjątku mają Ciebie/Nas w d.....

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

daromanchester pisze:Gdzie ja napisałem ONI? Nie manipuluj moją wypowiedzią.
Próbujesz znaleźć tych mitycznych ONYCH i zwalić winę za swoje nieszczęścia.
Napisałeś "wprowadzili"
ja wprowadziłem, ty wprowadziłeś, ona wprowadziła, on wprowadził, oni wprowadzili
to Ty zacząłeś o ONYCH.

Dodano po 8 minutach:
daromanchester pisze:Nie ważne czy wyjedzie czy zoptymalizuje się i otworzy firmę na Cyprze czy Delaware.
Może ja już swoje miejsce na ziemi znalazłem tu gdzie mieszkam
daromanchester pisze:Bo prawda jest taka że wszyscy bez wyjątku mają Ciebie/Nas w d.....
Być może ci z kręgów rządzących, bo na ogół spotykam się z dużą życzliwością i uczciwością, co mnie często zaskakuje

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Janek Trader pisze:Napisałeś "wprowadzili"
ja wprowadziłem, ty wprowadziłeś, ona wprowadziła, on wprowadził, oni wprowadzili
to Ty zacząłeś o ONYCH.
Nieudolnie próbujesz rozwinąć moją wypowiedź, poczytaj o erystyce.
Przeczytaj uważnie moje zdanie jeszcze raz i zrozumiesz że nie znajdziesz tam nikogo bo sytuacja jest hipotetyczna!
Janek Trader pisze:Być może ci z kręgów rządzących, bo na ogół spotykam się z dużą życzliwością i uczciwością, co mnie często zaskakuje
Często jest to wynikiem braku doświadczenia życiowego, młodego wieku oraz zwykłej naiwności ludzkiej oraz braku konfliktu interesów.
Jak będziesz chciał coś innego niż te osoby to zrozumiesz.
W UK taka życzliwość jest w życiu codziennym rozciągnięta do poziomu absurdu i na początku się człowiek na to nabiera i myśli że wszyscy są życzliwi i nas lubią.
Im szybciej człowiek się z tego otrząśnie i zrozumie jak to działa tym łatwiej mu przetrwać.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

No i mi się już wszystko rozjaśniło.
Janek Trader podbiję Ci temat jeszcze raz, nie musisz dziękować.

Uruchomienie portalu zmieleni.pl - 1 września 2012
Premiera płyty Kukiza "Siła i Honor" - 4 września 2012
Przypadek?

Marketing w nowoczesnym wydaniu i ja nie krytykuję.
Absolutnie nie, ja podziwiam i klaszczę bo tak się doi leszczy. (leszczu to nie do Ciebie :) )
Majstersztyk i do tego ta nutka konspiracji i podziemia że płyta jest bojkotowana przez mainstream.
Panowie uczyć się od mistrzów....

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

daromanchester pisze: Premiera płyty Kukiza "Siła i Honor" - 4 września 2012
możę to będize hymn tego rucha w stylu "nas ne pokonacie.. uber seroke gace" :lol:
W sumie.. liczy sie tylko hajs.. acz te porywy.. spoleczne fajne sa.. takie to romantyczne :D
Odebrac grubasom wladze.. mniam.Swoja droga Szwajcaria.. ciekawe,że akurat ten kraj ma tak cenioną walutę na przestrzeni lat.. zastanawiam sie jaki udzial ma w tym fakt isch sytemu politycznego a fakt kilku walut wewnetrznych itp.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

ODPOWIEDZ