Price Action - Asmodeus8 Journal

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
pablo101
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pablo101 »

pavulon2007 pisze:
pablo101 pisze:
pavulon2007 pisze: Bardzo dobry trejd pablo. Gratuluje :) Classic PA + wsparcia i oppory ! Jak masz zamiar go teraz zarzadzxac? Wziales juz jakis profit?
TP ustawiłemna 4,1210, wiem, żę RR to 1:1 ale z tego trejdu ciężko coś więcjej wyciągnąć( moim zdaniem).
Byc moze to by bylo na tyle z tym trendem. Przyznam sie ze nigdy nie gralem na tej parze i jej nie znam. 1:1to ok RR jesli masz przyzwoity stosunek wygrana/ porazki, prawda? Jeszcze raz gratulacje :)

PS. Niezly bullish PIN na Monthly na tej parze.
Mam nadzieję ,że nie zadziała. Ja tam zdecydowanie jestem za tym żeby euro w Polsce było po 3,5 :)

pavulon2007
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: pavulon2007 »

W tym tygodniu sprzedaje dolara. Ciekawy set up na USDPLN W. Bede wchodzil short na nizszym TF.

Moja pozycja na AUSUSD wciaz otwarta choc 2/3 juz zamkniete. Pare ciekawych set ups na glownych parach w tym tygodniu. Powodzenia wszystkim.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

pavulon2007
Bywalec
Bywalec

pablo101 pisze:
pavulon2007 pisze:
pablo101 pisze: TP ustawiłemna 4,1210, wiem, żę RR to 1:1 ale z tego trejdu ciężko coś więcjej wyciągnąć( moim zdaniem).
Byc moze to by bylo na tyle z tym trendem. Przyznam sie ze nigdy nie gralem na tej parze i jej nie znam. 1:1to ok RR jesli masz przyzwoity stosunek wygrana/ porazki, prawda? Jeszcze raz gratulacje :)

PS. Niezly bullish PIN na Monthly na tej parze.
Mam nadzieję ,że nie zadziała. Ja tam zdecydowanie jestem za tym żeby euro w Polsce było po 3,5 :)
Dojdzmy najpierw do 3.8 a potem pogadamy 8) Cos mi sie widzi zloty idzie w gore gdzie sie nie popatrze

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Witam i pytam ?

Gdzie jest asmodeus8 hmmmm !!!

Pozostawił swój dziennik i....... co to już koniec???

Pozdrawiam
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

zbyszek_w
Gaduła
Gaduła

rezygnacja

Nieprzeczytany post autor: zbyszek_w »

Chłopaki, czas się pożegnać.
Niestety nie potrafię przezwyciężyć nawyków i straciłem nadzieję zerując kolejne już konto. Jedyny sposób ograniczyć straty - przestać grać. Nie będę więc też nagrywał filmików, bo nie można "pouczać" kogoś, jak samemu jest się tylko hazardzistą na forex. Życzę wam wszystkim powodzenia w tym wydawałoby się łatwym, lecz w istocie chyba bardzo trudnym fachu.

Nara

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Zbyszku, a może spotkamy się i pogadamy?

pablo101
Gaduła
Gaduła

Re: rezygnacja

zbyszek_w pisze:Chłopaki, czas się pożegnać.
Niestety nie potrafię przezwyciężyć nawyków i straciłem nadzieję zerując kolejne już konto. Jedyny sposób ograniczyć straty - przestać grać. Nie będę więc też nagrywał filmików, bo nie można "pouczać" kogoś, jak samemu jest się tylko hazardzistą na forex. Życzę wam wszystkim powodzenia w tym wydawałoby się łatwym, lecz w istocie chyba bardzo trudnym fachu.

Nara
Wróć na demo i przeczytaj to co asmo napisał. Naprawde jesteś już za daleko żeby teraz się poddawać!!!! Nie kombinuj za dużo tylko graj to co widzisz.

PowerTrader
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: PowerTrader »

zapowiada sie ciekawy, trudny tydzien?? jakies prognozy ??
->> www <<- forex:)

pavulon2007
Bywalec
Bywalec

Re: rezygnacja

zbyszek_w pisze:Chłopaki, czas się pożegnać.

Nara
Ponoc Konfucjusz kiedys powiedzial: Ten ktory mowi " Nie dam rady" i ten ktory mowi "Dam rade" maja oboje racje.

pablo101
Gaduła
Gaduła

Re: Price Action - Asmodeus8 Journal

Chłopaki, mam prośbę. Usunałem sobie przyblizanie i oddalanie, przesunięcie wykresu oraz auto przesuwanie. Mam MT4 i za nic nie wiem jak to naprawić. wie ktoś może?

ODPOWIEDZ