Mam nadzieję ,że nie zadziała. Ja tam zdecydowanie jestem za tym żeby euro w Polsce było po 3,5pavulon2007 pisze:Byc moze to by bylo na tyle z tym trendem. Przyznam sie ze nigdy nie gralem na tej parze i jej nie znam. 1:1to ok RR jesli masz przyzwoity stosunek wygrana/ porazki, prawda? Jeszcze raz gratulacjepablo101 pisze:TP ustawiłemna 4,1210, wiem, żę RR to 1:1 ale z tego trejdu ciężko coś więcjej wyciągnąć( moim zdaniem).pavulon2007 pisze: Bardzo dobry trejd pablo. GratulujeClassic PA + wsparcia i oppory ! Jak masz zamiar go teraz zarzadzxac? Wziales juz jakis profit?
![]()
PS. Niezly bullish PIN na Monthly na tej parze.
Price Action - Asmodeus8 Journal
-
pavulon2007
- Bywalec

W tym tygodniu sprzedaje dolara. Ciekawy set up na USDPLN W. Bede wchodzil short na nizszym TF.
Moja pozycja na AUSUSD wciaz otwarta choc 2/3 juz zamkniete. Pare ciekawych set ups na glownych parach w tym tygodniu. Powodzenia wszystkim.
Moja pozycja na AUSUSD wciaz otwarta choc 2/3 juz zamkniete. Pare ciekawych set ups na glownych parach w tym tygodniu. Powodzenia wszystkim.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
pavulon2007
- Bywalec

Dojdzmy najpierw do 3.8 a potem pogadamypablo101 pisze:Mam nadzieję ,że nie zadziała. Ja tam zdecydowanie jestem za tym żeby euro w Polsce było po 3,5pavulon2007 pisze:Byc moze to by bylo na tyle z tym trendem. Przyznam sie ze nigdy nie gralem na tej parze i jej nie znam. 1:1to ok RR jesli masz przyzwoity stosunek wygrana/ porazki, prawda? Jeszcze raz gratulacjepablo101 pisze: TP ustawiłemna 4,1210, wiem, żę RR to 1:1 ale z tego trejdu ciężko coś więcjej wyciągnąć( moim zdaniem).![]()
PS. Niezly bullish PIN na Monthly na tej parze.
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Witam i pytam ?
Gdzie jest asmodeus8 hmmmm !!!
Pozostawił swój dziennik i....... co to już koniec???
Pozdrawiam
Gdzie jest asmodeus8 hmmmm !!!
Pozostawił swój dziennik i....... co to już koniec???
Pozdrawiam
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
rezygnacja
Chłopaki, czas się pożegnać.
Niestety nie potrafię przezwyciężyć nawyków i straciłem nadzieję zerując kolejne już konto. Jedyny sposób ograniczyć straty - przestać grać. Nie będę więc też nagrywał filmików, bo nie można "pouczać" kogoś, jak samemu jest się tylko hazardzistą na forex. Życzę wam wszystkim powodzenia w tym wydawałoby się łatwym, lecz w istocie chyba bardzo trudnym fachu.
Nara
Niestety nie potrafię przezwyciężyć nawyków i straciłem nadzieję zerując kolejne już konto. Jedyny sposób ograniczyć straty - przestać grać. Nie będę więc też nagrywał filmików, bo nie można "pouczać" kogoś, jak samemu jest się tylko hazardzistą na forex. Życzę wam wszystkim powodzenia w tym wydawałoby się łatwym, lecz w istocie chyba bardzo trudnym fachu.
Nara
Zbyszku, a może spotkamy się i pogadamy?
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Re: rezygnacja
Wróć na demo i przeczytaj to co asmo napisał. Naprawde jesteś już za daleko żeby teraz się poddawać!!!! Nie kombinuj za dużo tylko graj to co widzisz.zbyszek_w pisze:Chłopaki, czas się pożegnać.
Nara
-
PowerTrader
- Bywalec

-
pavulon2007
- Bywalec

Re: rezygnacja
Ponoc Konfucjusz kiedys powiedzial: Ten ktory mowi " Nie dam rady" i ten ktory mowi "Dam rade" maja oboje racje.zbyszek_w pisze:Chłopaki, czas się pożegnać.
Nara
Re: Price Action - Asmodeus8 Journal
Chłopaki, mam prośbę. Usunałem sobie przyblizanie i oddalanie, przesunięcie wykresu oraz auto przesuwanie. Mam MT4 i za nic nie wiem jak to naprawić. wie ktoś może?