Progresja

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
borysewicz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: borysewicz »

Co z tego, że traci tak mało pod rząd, jak się zdarzy raz ale tyle strat, że kapitał ci nie wytrzyma.
Zobacz sobie temat pod tym linkiem i po testuj to EA to od razu zrezygnujesz z tego pomysłu.
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... sc&start=0
Wniosek co do martingal, grid czy innego tego typu ustrojstwa są jedne zarabiasz setki albo i tysiące procent konta ale jak stracisz to od razu sto procent.

Awatar użytkownika
slawek111111
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: slawek111111 »

testuje progresje od kilku tygodni na demo wychodzi całkiem niezle (małe loty -duży lewar) zaczynam w tym tygodniu na real,zobaczymy :D , wydaje mi sie , że wole zaufac matematyce i statystyce niż analizie technicznej i fundamentalnej.coś mi jednak świta ,że trzeba połączyc wszystko" żeby były zapiekanki , prostytutki"
Get Rich or Die Tryin

Awatar użytkownika
futurama
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: futurama »

Będziesz musiał mieć niezwykle trafne sygnały i wąskiego stopa, inaczej straty mogą być ogromne, na jakim przedziale czasowym chcesz spekulować?

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

fajnie, ze ktos to odkopal, super sobie poczytac , ze problemy pozostaja niezmienne, mozna by stworzyc temat , "gdzie oni sa co robia", a ten tekst miazdzy, bedzie to moja kolejna stopka, gdy ewentualnie ponownie zostane zbanowany

"ja juz pojalem wiec zarabiam bezlitosnie niszczac wszystkich leszczy po drodze ktorzy nie okazuja krzty szacunku".

mistrzostwo, nawet jesli jego autor polegl w starciu z rynkiem, to jako literat z pewnoscia da sobie rade
:509:

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

sureshot pisze:"ja juz pojalem wiec zarabiam bezlitosnie niszczac wszystkich leszczy po drodze ktorzy nie okazuja krzty szacunku".

mistrzostwo, nawet jesli jego autor polegl w starciu z rynkiem, to jako literat z pewnoscia da sobie rade
faktycznie, mógłby pisać scenariusz do takich hiciaków

http://www.filmweb.pl/film/Mordercze+kl ... 1988-93854

Awatar użytkownika
slawek111111
Bywalec
Bywalec

futurama pisze:Będziesz musiał mieć niezwykle trafne sygnały i wąskiego stopa, inaczej straty mogą być ogromne, na jakim przedziale czasowym chcesz spekulować?
zaczne na minutowym .sl i tp 100 punktów nad i pod ceną wejscia,
Get Rich or Die Tryin

awans
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: awans »

Panowie i jakie wyniki na progresji

szczególnie kolega który pisze że zacznie na minutowym na real

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

Jest weekend... Progresja dzisiaj chlupie :wink:

Obrazek
upload picture

Awatar użytkownika
slawek111111
Bywalec
Bywalec

awans pisze:Panowie i jakie wyniki na progresji

szczególnie kolega który pisze że zacznie na minutowym na real
zacząłem i szybko to przerwałem. po 2 dniach +20% po 3 dniach -30%. to pokazało mi wady tego co robiłem i obecnie próbuje udoskonalic heheh
trzeba było porobic wiecej statystyk na historii wykresów(a to zajmuje dużo czasu)
zastosowałem teraz jeszcze hedge.
Get Rich or Die Tryin

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

progresja ktora testowalem na demku a z ktora tylko raz sie odwazylem wejsc na real nazywala sie devastator - z 5 tys dala mi 30tys w ciagu pol roku na eurusd (demo) gdzie w poczatkowych zmaganiach zaczynalem od 0,01 lota, pozniej od 0,04 (to juz bardzo duzo). podczas kolejnych SL dochodzilo nawet do maxow a dodam ze gralem w oparciu o D1 (wiec zagladalem do niej na chwilke przed snem), czesto w oparciu o napomowane wskazniki.

z doswiadczenia dodam, ze progresja to idealne narzędzie w konsoli- jest po prostu niesamowita ale jesli ruch pojdzie nie w twoja strone (czyli utworzy sie trend gigant-bez korekcior) i az w koncu zabraknie ci balancu do kolejnego podwojenia to kaput, chyba ze grasz na jeszcze wieksze interwaly.. zawsze mialem ustalone tp 2 razy wieksze od sl.

moze kiedys założę taki dziennik.

z tym ze dla wszystkich chetnych chcacych pobawic sie progresją dodam ze 5 tys to absolutne minimum gdzie pozycje od ktorych zaczynamy to 0,01 lota. pozdrawiam :)

ODPOWIEDZ