Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
gambit
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: gambit »

Świetnie, dzięki bardzo.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

ArmadaMarkets pisze:
In the coming weeks we will remove USDSGD, EURNOK and EURSEK from the list of trading instruments as they are traded very rarely.
Nie dziwne skoro na Eur/Sek mieliście spread 46 pipsów, a na Eur/Nok trochę lepiej niż konkurencja, ale tez sporo bo miedzy 24, a 31 pipsów.
A co z crossami do liry tureckiej ? Są na nie szanse ? Gdzie można na nie zagłosować ? No i oczywiście jaki spread by miały, bo od tego trzeba zacząć
:wink:

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Z informacji jakie otrzymałem wynika że wprowadzone do obrotu zostaną następujące pary :

AUDCAD CADCHF GBPNZD

Co do par XXX / TRY - na chwilę obecną nikt nie wykazał nimi zainteresowania. Natomiast Twoja sugestia została przekazana do zarządu.

Gdyby coś w tej sprawie ruszyło oczywiście damy znać.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

ArmadaMarkets pisze:
Co do par XXX / TRY - na chwilę obecną nikt nie wykazał nimi zainteresowania.
Wielka szkoda, że nikt nie wykazał zainteresowania bo to wdzięczne pary do grania zwłaszcza przy niedużym spreadzie, Przy niedużym spreadzie można by na nich grać nawet DT, bo jak na razie ze względu na spory spread (20 pipsów) zmuszony jestem do grania tylko w średnim terminie.

Dodano po 2 minutach:
ArmadaMarkets pisze:Z informacji jakie otrzymałem wynika że wprowadzone do obrotu zostaną następujące pary :

AUDCAD CADCHF GBPNZD
.
Czyżby dokładanie nowych instrumentów wiąże się z kosztami z Waszej strony ?
Tak można to odebrać skoro wstawiacie 3 nowe pary W ZAMIAN za 3 , które usuwacie.

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Pisząc że nikt nie wykazał zainteresowania miałem na myśli oczywiście klientów. Bo być może odniosłeś wrażenie ze nie interesuje to żadnego z managerów.

Co do pytania nr 2 - nie posiadamy informacji na ten temat. Nie wszystkie informacje z zarządu są przeznaczone dla pracowników - jak zresztą w każdym przedsiębiorstwie. Tak więc nie jesteśmy w stanie się do tego odnieść.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

ArmadaMarkets pisze:Pisząc że nikt nie wykazał zainteresowania miałem na myśli oczywiście klientów. Bo być może odniosłeś wrażenie ze nie interesuje to żadnego z managerów.

Co do pytania nr 2 - nie posiadamy informacji na ten temat. Nie wszystkie informacje z zarządu są przeznaczone dla pracowników - jak zresztą w każdym przedsiębiorstwie. Tak więc nie jesteśmy w stanie się do tego odnieść.
Odnośnie pytania nr 1 to również miałem na myśli klientów.

Odnośnie nr 2 ... cóż :wink: rozumiem. Patrząc jednak jak to jest robione można wyciągnąć takie wnioski.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Witam,

Tak jak pisałem w starym wątku Armady to napiszę ze 2 słowa na temat.

1. Zakładanie konta -> bardzo szybko
2. Kontakt z supportem -> bez najmniejszych zastrzeżeń, kontakt z klientem mają wyśmienity
3. Egzekucja zleceń -> Aż się zdziwiłem prędkością :D
4. Co do wypłat to napiszę jak będę już miał wypłacać :P

Więcej rzeczy mi nie przychodzi do głowy, których mógłbym tu dodać. Ogólnie jestem bardzo zadowolony i liczę, że nie będę miał powodów, żeby przestać być zadowolonym z usług Armady.

Pozdrawiam, Midas

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

A właśnie ...
Tak jak napisał Midas - zakładanie konta poszło bardzo szybko. Nie wiem czy cała procedura trwała 30 minut. Z wpłatą jednak zaczekam na bank w Polsce.

Zauważyłem, że przy złocie i srebrze można otworzyć zlecenie 0.01 .
ArmadaMarkets

Pisał Pan wcześniej, że na złocie i srebrze minimalne zlecenie to 0.1 .
Czy coś się zmieniło w tzw. międzyczasie ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

W chwili obecnej testujemy możliwość mniejszych pozycji niż 0,1. Nie mniej jednak w przypadku metali mamy ustaloną minimalną prowizję jaką musimy zapłacić dla LMAX. Jest ona na tyle duża że przy pozycjach mniejszych niż 0,1 lota warunki handlu byłyby nie do zaakceptowania dla klienta.
W chwili obecnej pokrywamy różnicę aby klient zapłacił prowizję zgodnie z naszą tabelą.
Dlatego też nie ma oficjalnej informacji o zleceniach mniejszych niż 0,1 lot i stawka od 0,1 lot w górę jest preferowana.

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Konto demo jest mniej więcej jak real. Powiedzmy sobie szczerze - serwery demo są dużo bardziej obciążone, jest dużo więcej graczy, traktowane są z mniejszym priorytetem. Czasem mamy wrażenie, że real u nas działa lepiej niż demo. Ale pomijając jakieś ekstremalne wypadki, demo wygląda identycznie jak real.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

ODPOWIEDZ