Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
U Nas na komputerach ani Nod32 ani Avast nic nie wykrył. Raczej fałszywy alarm.
Edit:
Na pewno fałszywy alarm - celem potwierdzenia:
https://www.virustotal.com/url/2c8d47bc ... 346223641/
Dodano po 1 godzinach 53 minutach:
Informacja dla klientów wpłacających przez Skrill (Moneybookers) - jeśli Wasza wpłata nie zostanie zaksięgowana w ciągu 30-45 minut od jej wykonania, prześlijcie maila z numerem konta i ID transakcji na pomoc@armadamarkets.pl. Przed chwilą spotkaliśmy się z sytuacją, gdzie Skrill nie przesłał nam na maila potwierdzenia wpłaty i znacznie opóźniło to proces księgowania środków.
Edit:
Na pewno fałszywy alarm - celem potwierdzenia:
https://www.virustotal.com/url/2c8d47bc ... 346223641/
Dodano po 1 godzinach 53 minutach:
Informacja dla klientów wpłacających przez Skrill (Moneybookers) - jeśli Wasza wpłata nie zostanie zaksięgowana w ciągu 30-45 minut od jej wykonania, prześlijcie maila z numerem konta i ID transakcji na pomoc@armadamarkets.pl. Przed chwilą spotkaliśmy się z sytuacją, gdzie Skrill nie przesłał nam na maila potwierdzenia wpłaty i znacznie opóźniło to proces księgowania środków.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Konkretna data nie została ustalona. Jak tylko otrzymamy jakieś szczegółowe informacje damy znać.
EDIT: Jest duża szansa na to, że te 3 pary pojawią się najpóźniej do końca przyszłego tygodnia.
Natomiast nie jest to termin ostateczny i zobowiązujący. W każdym bądź razie prace trwają. Miejmy nadzieję że stanie się to nawet szybciej.
EDIT: Jest duża szansa na to, że te 3 pary pojawią się najpóźniej do końca przyszłego tygodnia.
Natomiast nie jest to termin ostateczny i zobowiązujący. W każdym bądź razie prace trwają. Miejmy nadzieję że stanie się to nawet szybciej.
Witam,
mam pytanie do korzystających z usług tego brokera: jak duże poślizgi obserwujecie przy realizacji SL i zleceń z limitem? Chodzi mi o oba rodzaje kont (oczywiście real) ale szczególnie o konto z prowizją, pary - te najbardziej płynne np. EUR/USD, GBP/USD, AUD/USD itp.., godziny handlu 7 - 20 czasu warszawskiego, na w miarę stabilnym rynku nie w czasie ważnych danych.
pozdr.
EDIT: odpowiedź przedstawiciela brokera też mnie interesuje.
mam pytanie do korzystających z usług tego brokera: jak duże poślizgi obserwujecie przy realizacji SL i zleceń z limitem? Chodzi mi o oba rodzaje kont (oczywiście real) ale szczególnie o konto z prowizją, pary - te najbardziej płynne np. EUR/USD, GBP/USD, AUD/USD itp.., godziny handlu 7 - 20 czasu warszawskiego, na w miarę stabilnym rynku nie w czasie ważnych danych.
pozdr.
EDIT: odpowiedź przedstawiciela brokera też mnie interesuje.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2012, 18:00 przez mm75, łącznie zmieniany 1 raz.
Kilkanascie minut temu zalozylem konto real i problem ten sam . Moglbym wylaczyc nortona ale nie bardzo mi sie to podoba czy moglby sie Pan skontaktowac z dzialem technicznym w tej sprawie ?ArmadaMarkets pisze:U Nas na komputerach ani Nod32 ani Avast nic nie wykrył. Raczej fałszywy alarm.
Z gory dziekuje .
Pozdrawiam .
Dla jasnosci .
rabit pisze:Jakies pol godziny temu probowalem zalozyc konto demo w Armadzie , wypelnilem formularz a nastepnie probowalem uruchomic platforme ale niestety okazalo sie ze moj norton 360 zablokowal ta operacje .
Ktos mial podobny problem ?
Pozdro.