Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Wczoraj już to zrobiliśmy i wszystko jest ok. Potwierdzają to też inne skanery antywirusowe - tylko Norton ma problemy. Poniżej link potwierdzający:

https://www.virustotal.com/url/2c8d47bc ... 346223641/
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

ArmadaMarkets pisze:Wczoraj już to zrobiliśmy i wszystko jest ok. Potwierdzają to też inne skanery antywirusowe - tylko Norton ma problemy. Poniżej link potwierdzający:
Sugeruje Pan bym zablokowal antywirusa by dokonac instalacji ?
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

rabit

Norton jest uciążliwy z zasady. Kiedyś miałem go przez tydzień i zmieniłem bo za bardzo mnie wkurzał. Powinna być w nim opcja aby dopuścił do instalacji i działania programy, które użytkownik uzna za wiarygodne. Poszukaj w ustawieniach.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Armada:
http://virusscan.jotti.org/pl/scanresul ... 9b24253ffc

i dla porównania, instalator Admiral Markets:
http://virusscan.jotti.org/pl/scanresul ... 5ba064a329

Jeśli jeden na kilkadziesiąt antywirusów znajduje problem w pliku to można przypuszczać, że problem jest z nim, nie z plikiem.

Jeśli nadal nie jesteś przekonany, możesz skorzystać z jakieś innej platformy, którą już masz zainstalowaną i po prostu wpisać nasz login, hasło i IP serwera wysyłane w mailu powitalnym.

PS. Jeśli można, sugeruje przejście na grzecznościowe Ty. Jesteśmy dość małym, hermetycznym środowiskiem i chyba nie ma sensu budować sztucznego dystansu.

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

MarioDM pisze:Norton jest uciążliwy z zasady.
No nie wiem , ja go uzywam od dobrych kilku lat i nigdy nie mialem z nim problemu .
ArmadaMarkets pisze:PS. Jeśli można, sugeruje przejście na grzecznościowe Ty. Jesteśmy dość małym, hermetycznym środowiskiem i chyba nie ma sensu budować sztucznego dystansu.
Jestes tu "oficjalnie" dlatego taka forma ale ok .
Platforma zainstalowana i musze przyznac ze poki co jestem pod wrazeniem , konto clasic a spredy jakich nie mialem na zadnym demo , swietne kwotowanie , bardzo szybka aktualizacja wykresow -szybkie polaczenie . Jak z egzekucja zlecen jeszcze nie wiem bo nie mam srodkow .
Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

przez kilka dni test demo, miłe zaskoczenie wręcz zdziwienie, że wszycho śmiga jak należy :shock:
zresztą w między czasie sam kilku osobom polecałem żeby spróbować, a miałem kontakt z wieloma brokami z mt4 i wiem jak to działa i czego można się spodziewać :wink:
nawet komuś pisałem, że sam się zastanawiam gdzie jest haczyk, bo to bardzo podejrzane, że wszystko jest w należytym porządeczku w Armadzie :roll:

ale do rzeczy:

od poniedziałku real wersja Exchange w PLN, bardzo szybko założony
daję +

w poniedziałek zleciłem popołudniu przelew normalny (nie pilny i nie expres) w Aliorze z opcją kosztów 50/50 z odbiorcą i pobrali mi 30 zł za tą przyjemność, dopiero wyszedł we wtorek rano i dziś ok południa dostałem info(gg i email) z Armady, że konto jest zasilone
co do czasu realizacji przelewu to kwestia banku a nie Armady, ale koszta podzielone 50/50
daję +

kontakt ze strony Armady na najwyższym poziomie
daję +

nie lubię mt4 i zaopatrzyłem się w One Click Trader od Andrzeja Pierza, żeby forma klikania była podobna do obecnego broka
testy reala i szybkość działania rewelacja, egzekucja zleceń masakra, bez poślizgów i rekwot, a spread naprawdę robi robotę przy scalpie
daję +

w skali 1-5 zostawiam sobie jeden punkt odnośnie realizacji wypłat z rachunku ale napisze napewno jak zrobię pierwszą :D

jak narazie 4+, więc tak trzymać, a grono klientów w Armadzie się znacznie zwiększy :564:
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Dziękujemy Niemiaszek za miłe słowa, mamy nadzieję, że dalej wszyscy będą zadowoleni.

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

To ja tez sobie pozwole pochwalic :)

Realizacja zleceń naprawde jest niesamowita :) jak na brokera MT4 , przerobiłem ich sproą ilośc i to jest pierwszy ktory praktycznie 99,9% transakcji realizuje niemalze natychmiastowo i mam nadzieje ze nic sie nie zmieni :D

no i support tez jest niesamowity godzina 22 a dostalem odpowiedz na pytanie w ciagu kilku minut :) podziekowal :)

pozdrawiam
Andrzej Pierz
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Awatar użytkownika
wojtasek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wojtasek »

od wysłania depozytu przez Moneybookers do zaksięgowania w terminalu minęło 5 minut, prowizja za ten przelew = 0 :-)

EDIT: sorry, MB wziął oczywiście swoją prowizję po mojej stronie; to co wyszło netto (po odjęciu prowizji), trafiło w całości na konto w ArmadaM.

Awatar użytkownika
gambit
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: gambit »

Wpłata w porządku - szybko, panowie z supportu bardzo pomocni.

Swoją drogą - jest jakaś minimalna wypłata, wpłata (nie mam na myśli depozytu, chodzi o dopłaty)?

ODPOWIEDZ