Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Testuję real Exchange od 2 tygodni. Jak dotychczas najlepszy broker pod względem szybkości zakładania konta (za pomocą karty trwało to kilkanaście minut), realizacja zleceń wyśmienita, skalp staje się przyjemnością.
Pamiętam takie początki innego brokera wchodzącego na nasz rynek kilka lat temu. Po pewnym czasie wszystko "wróciło do normy", czyli poślizgi, rekwoty, rozjechane spready itp.
Mam nadzieję, że Armada utrzyma poziom. Czekamy na pierwsze wypłaty, miejmy nadzieję, że będą bezproblemowe.
Póki co jest dobrze, oby to nie była ta "nowa miotła" co zawsze na początku dobrze zamiata.
Pamiętam takie początki innego brokera wchodzącego na nasz rynek kilka lat temu. Po pewnym czasie wszystko "wróciło do normy", czyli poślizgi, rekwoty, rozjechane spready itp.
Mam nadzieję, że Armada utrzyma poziom. Czekamy na pierwsze wypłaty, miejmy nadzieję, że będą bezproblemowe.
Póki co jest dobrze, oby to nie była ta "nowa miotła" co zawsze na początku dobrze zamiata.
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Z tego co się orientujemy nie ma czegoś takiego.Swoją drogą - jest jakaś minimalna wypłata, wpłata
Fxlamer - dzięki za dobre słowa. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci byli zadowoleni i nie planujemy niczego zmieniać w kwestii jakości.Póki co jest dobrze, oby to nie była ta "nowa miotła" co zawsze na początku dobrze zamiata.
W tej kwestii podjęte zostały rozmowy, jednak na taki manewr potrzebna jest zgoda z samej góry. Na razie niczego nie obiecujemy.nie planujecie dodac OneClickTrader? tego najbardziej mi brakuje
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Warunki wygladaja rewelacyjne.
Mam tylko jedno pytanie.
Czy SL-e sa akceptowane po cenie, a nie zamyka np. srednio o 0.5 pipsa gorzej w 90% przypadkach - jak u innego brokera o podobnych warunkach, co nazwy nie zacytuje.
Jak to jest dla kont Classic i Exchange? Jest jakas roznica?
Jesli SL-e "przewala" to srednio o ile pips i ile % mniej wiecej z nich.
Milo bedzie jak ktos odpowie.
Dzieki.
Pozdrawiam,
qwak
Mam tylko jedno pytanie.
Czy SL-e sa akceptowane po cenie, a nie zamyka np. srednio o 0.5 pipsa gorzej w 90% przypadkach - jak u innego brokera o podobnych warunkach, co nazwy nie zacytuje.
Jak to jest dla kont Classic i Exchange? Jest jakas roznica?
Jesli SL-e "przewala" to srednio o ile pips i ile % mniej wiecej z nich.
Milo bedzie jak ktos odpowie.
Dzieki.
Pozdrawiam,
qwak
Graj tylko spelniajace sie analizy!
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Wykres złota oraz srebra został naprawiony. Jeżeli ktoś posiada jeszcze "popsuty" wykres W1 należy na wykresie kliknąć prawym przyciskiem i wybrać opcję Odśwież.
Gdyby to nie pomogło należałoby skasować historię danego symbolu z katalogu instalacyjnego mt4.
Gdyby to nie pomogło należałoby skasować historię danego symbolu z katalogu instalacyjnego mt4.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!