Szkolący -nauczę cię systemu
Kursant (w myślach)- będę zarabiał kasę na forex
Ja to już przeszedłem, minął rok i miesiąc od rozpoczęcia kursu. Do tej pory straciłem 30% konta real i prawie 50% demo. I jedne i drugie straty były dla mnie bolesne, tak, nawet na demo. Dlaczego? nie chodzi o pieniądze tylko o "manie" racji. Tak naprawdę zawsze (na początku) o to chodzi. Ale teraz zaczyna coś świtać, zaczynam dawać radę. Ten sam wk...cy system teraz zaczyna pomagać (oczywistym jest, że dostosowałem go do siebie, a nie siebie do systemu). I jakkolwiek wpadki się zdarzają (za sprawą mojego napalenia i pokrętnej psychiki - zupełnie jak u mojego "Mistrza"

amerro peace, nawiązałem tylko do tradycji sprawdzania wszystkiego na navi co moim zdaniem ma głównie dobre strony. Dlatego bez obrazy, wklejasz jakieś teksty ze skypea podaj więcej danych. Przypomnę też że dopóki prawo nie ureguluje tej kwestii nawet cycata Doda ma prawo uczyć każdego systemów na forex. W brew prawu jest: przypisanie sobie praw autorskich systemu który stworzył ktoś inny, świadome wprowadzenie w błąd skutkujące złym rozporządzaniem majątkiem, nieuiszczenie podatku od dochodów uzyskanych ze szkoleń. JEŚLI nie masz dowodów na powyższe a tylko dla pięciu minut chwały pokazujesz jakieś niepotwierdzone wypowiedzi ze skypea, a jednocześnie siedzisz cicho mając podejrzenia o popełnieniu przestępstwa/ wykroczenia karno/skarbowego czy jaktosiętam nazywa to dla mnie nie jesteś wcale bohaterem. Trzeba było zapłacić te 500 zł a potem donieść do skarbówki nawet anonimowo. ale wtedy US może też sprawdzić TWOJE konto i dochody-tak na wszelki wypadek.
NO PANOWIE "UCZCIWI", I KTO TERAZ PIERWSZY RZUCI KAMIENIEM? są jacyś chętni? To jest rozwiązanie sprawy, a nie pieprzenie w bambus że ktoś jest taki a sraki, gwarantuję, że po jednej takiej prowokacji znikną wszelkie lewe propozycje szkoleń z forum. Sprawa będzie zamknięta, czystość i przejrzystość o którą tyle walczycie uzyskamy w jeden dzień, bez zakładania tematów na 100 stron. Nie macie 500 zł na straty? Boicie się US? To ile kosztuje WASZA uczciwość?