Bo nigdy nie wpadli na to jak zarabiać i szukają cały czas odpowiedzi na forum, a jak wiadomo nikt nie pisze jak zarabia i dlatego się motają. Nie ma innej opcji jak wpaść na to samemu.Ink. pisze:Właśnie niestety nie, na tym forum sa przypadki osób bawiących sie w FX 2,3,5 lat i dalej nie zarabiających gdzie w prost to piszą, konsekwencja i nie poddawanie sie to też nie zloty grall niestety
utrzymywanie się z gry na giełdzie
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Panowie sprawa jest niezwykle prosta - dane brokerów pokazują że 80% grających jest na wiecznym minusie w krótkim terminie - w długim zeruje sie 95% rachunków - ładne pieniądze zarabia jeden na dwudziestu... I co taki rodzynek ma wyskoczyć tak tak zarabiam patrzcie ile hajsu kosze - zaraz by sie każdy na niego rzucił - a jak a powiedz itp
Dobry przykład to klonmarcin - jak pisał że nie umie grać, że mu psycha siada od tego powoli to co było drwiny i podśmiech.u.jki jak pokazał ostatnio że mu ładnie idzie nagle wianuszek kolegów koło niego
Z drugiej strony w tematach na forexfactory czy zarabiasz na forexie prawie połowa zaznacza tak zarabiam coś w tym musi być
Wyobraź sobie 1 z drugim takiego kozaka co zgarnia z giełdy 20 tysi dziennie nie ma co robić tylko sie kłócić po forach

Z drugiej strony w tematach na forexfactory czy zarabiasz na forexie prawie połowa zaznacza tak zarabiam coś w tym musi być

Wyobraź sobie 1 z drugim takiego kozaka co zgarnia z giełdy 20 tysi dziennie nie ma co robić tylko sie kłócić po forach
Songo89K a poszukaj
, raz dałem sie sprowokować, wkleiłem więc gdzieś jest, a to czy wierzysz czy nie to w sumie malo mnie interesi
forum służy dla mnie tylko do wymiany poglądów i to robię, gdy sie nie zgadzam mam w naturze troszkę sie poczepiac, czy to coś złego? dla osoby mającej inne przekonania najwyraźniej tak,
A tamat jest i tak świetny
-da sie zarabiać?
-Tak
- a skąd to wiadomo?
- No bo ja zarabiam, to nie oczywiste?
- ale skąd mam wiedzieć że ty zarabiasz
- no przecież tobie już napisałem że zarabiam
i tak w koło i kolo przy każdym napływie świeżego narybku na forum bo to pierwszy temat jaki sie nasuwa po zainteresowaniu sie FX i to z reguły nowi takie tematy zakładają
Dodano po 1 minutach:

A tamat jest i tak świetny

-da sie zarabiać?
-Tak
- a skąd to wiadomo?
- No bo ja zarabiam, to nie oczywiste?

- ale skąd mam wiedzieć że ty zarabiasz
- no przecież tobie już napisałem że zarabiam

i tak w koło i kolo przy każdym napływie świeżego narybku na forum bo to pierwszy temat jaki sie nasuwa po zainteresowaniu sie FX i to z reguły nowi takie tematy zakładają
Dodano po 1 minutach:
piękne podsumowanieKasia86 pisze:Wyobraź sobie 1 z drugim takiego kozaka co zgarnia z giełdy 20 tysi dziennie nie ma co robić tylko sie kłócić po forach

No i o to właśnie chodzi.Ink. pisze:Songo89K a poszukaj, raz dałem sie sprowokować, wkleiłem więc gdzieś jest, a to czy wierzysz czy nie to w sumie malo mnie interesi
![]()
Cyb dał się sprowokować kilka razy,nie raz,a mimo to znowu prowokatorzy uderzają,tym razem jestes to Ty,mimo że pokazujesz że sam byś ZNOWU nie pokazał.
Jego też to mało interesi czy Ty mu wierzysz...ma to w d...
Jednak przez takie pierdzielenie osoby,które zarabiają mają już dość wałkowania w kółko to samo,a potem jest płacz"nikt z zarabiających się wiedzą nie dzieli"...
Ink,
A można mieć pracę na etacie? da się ?tak? to udowodnij,bo ja też mogę sobie napisać że się da...Daj mi zaświadczenie że tam pracujesz,wyciąg z konta że przychodzi przelew,i najlepiej przynajmniej przez skype rozmowę z Twoim szefem żeby to potwierdził że nie jest to wałek,a przelew jest na Twoje konto.
Tylko tak jak przypadek pracy musiałbyś udowodnić,tak przypadek z fx jest łatwy do zweryfikowania.
Można stracić cały dobytek w ciągu jednego dnia? można...
To wiedz że na x mln graczy ktoś w tym momencie zajmuje pozycję przeciwną.
Czy to przypadek? czasem tak,czasem nie.Czy można systematycznie zarabiać? jak ma ktoś z tym problem to niech robi 100% i wybiera.
widac ze male masz rozenanie w swiecie finansow...Kasia86 pisze: Wyobraź sobie 1 z drugim takiego kozaka co zgarnia z giełdy 20 tysi dziennie nie ma co robić tylko sie kłócić po forach
mozesz mi wierzyc albo nie ale kozacy pisza i dosc intensywnie pod roznymi nickami na roznych forach...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
-
- Gaduła
ja też miałem podobne z kwotą niewiele ponad 10zł, po 5 tygodniach było 3 z hakiem i zaraz potem stop out - zacząłem uśredniać pozycję, w jeden dzień rozwaliłem konto, drugiego dnia dobiłem do dna.Cyb pisze:Ja raz miałem konto na którym zaczynałem z kwota 12 PLN. I jakoś dało radę zrobić z tego pieniądze.
miałem jeszcze 2 podobne konta ze stop out'ów, gdzie pomnażałem <50zł do tysiąca w 1,5/2 tygodnie.
ale zanim odkryłem sposób na zyskowną spekulację, straciłem dwa lata życia i przejadłem wszystkie oszczędności, łącznie 24 depozyty, margin call świecił mi się co tydzień... zasady spekulacji są proste: wygrasz więcej gdy myślisz mniej, kalkulator Twoim przyjacielem