utrzymywanie się z gry na giełdzie

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Ink. pisze:znam sie na sugestiach i to jest prosta sugestia tego że jest to zadanie proste dla Cyba
Cyb - osoba, która ma spore doświadczenie, zna się na handlu. Myślisz, że bardzo prosto nabyć obie te rzeczy? Mówimy o konkretnym przypadku, a nie o ogóle społeczeństwa czy początkującym graczu.
Da się? Da. Ale trzeba trochę temu poświęcić. Nikt nie twierdził inaczej.
Ink. pisze:Nie jest dla wszystkich ale każdy jest w stanie ją wykonać jak to ma sie do FX? pojęcie nie mam, wyjaśnij kolego
Każdy też jest w stanie klikać w myszkę. No i np. ja w takim kiosku oszalałbym po jednym dniu więc de facto nie jestem w stanie wykonywać tej pracy.

Dodano po 2 minutach:
Stforex pisze:Dla Ink.a trollowanie to właśnie dyskusja. Mózg więdnie, jak się to czyta. Uczepi się taki każdego detalu i drąży jak gówno dupę...
Prowadzenie dyskusji w sposób, który ma ostatecznie mieć jeden wniosek. Jego wniosek ;). Ale na szczęście są tacy, którzy wiedzą, że jest inaczej :).

EOT. Też się stąd zmywam, bo młodości szkoda :).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

raposo pisze:Cyb - osoba, która ma spore doświadczenie, zna się na handlu
ale skąd mam to wiedzieć? ostatnio czytałem jakieś badania że okolo 80% internautów w necie udaje zupełnie inne osoby którymi są w rzeczywistości, czyli sklepikarz udaje właściciela sklepu, rowerzysta posiadacza mercedesa itp to jest tylko internet i forum, tutaj nie ma przysięgi prawdy, wiec wybacz ale jesli ktos tylko pisze i "pisze i pisze to nie jest to dlamnie żadnym argumentem
raposo pisze:Każdy też jest w stanie klikać w myszkę
niby tak, ale czy zrobi to dobrze? :D kliknąć a kliknąć dobrze to dwie różne rzeczy bo informatyk też tylko klika a jednak efekt jest inny niz klikanie zosi zza lady ;)

Dodano po 1 minutach:
raposo pisze:który ma ostatecznie mieć jeden wniosek. Jego wniosek
zaznacze że moj wniosek to jedyny właściwy :D

Stforex a tobie chyba czyms zaszedłem za skóre bo sotatnio jakoś tak niepochlebnie sie do mnie odnosisz. hm... tylko czym ? :)
Ostatnio zmieniony 25 lip 2012, 13:21 przez Ink., łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RoLudlum
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: RoLudlum »

raposo pisze:
Ink. pisze:.............. na FX bardzo łatwo zrobić grubą kase z małego konta,

Łatwo jest ale kiedy zaczyna się ją robic okazuje się że to jednak cholernie trudne
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

RoLudlum pisze:
raposo pisze:
Ink. pisze:.............. na FX bardzo łatwo zrobić grubą kase z małego konta,

Łatwo jest ale kiedy zaczyna się ją robic okazuje się że to jednak cholernie trudne
no dokładnie, nie jest to prosta sprawa, a rozpowszechnianie mitów przez modów dla mnie mija sie z celem, chyba że szukają dawców kapitałów to wtedy rozumie intencje ;)

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Stforex a tobie chyba czyms zaszedłem za skóre bo sotatnio jakoś tak niepochlebnie sie do mnie odnosisz. hm... tylko czym ?
Tak. Robisz burdel w tematach... przeważnie na wyrost.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Ink. pisze:no dokładnie, nie jest to prosta sprawa, a rozpowszechnianie mitów przez modów dla mnie mija sie z celem, chyba że szukają dawców kapitałów to wtedy rozumie intencje Wink
Jak już wiesz jak to robić to jest prosta, trudniej na to wpaść. Przecież większość rezygnuje bo przegrała i dalej nie interesowała się tematem. Ci co nie rezygnują prawdopodobnie prędzej, czy później zaczną zarabiać.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Stforex z tego co zdążyłem sie zorientować to jest forum, to nie jest encyklopedia i każdy ma prawo do wyrażania własnych opinii w danym temacie, prędziej czy później ten temat wyląduje w takim miejscu forum gdzie nawet najstarsi górale go nie znajdą, skąd to wiem? bo to juź x temat o zarabianu na FX i każdy kończy tak samo, a prawdziwy burdel w temacie robią własnie takie posty jak twoj, źdźbło widzisz w mym oku przyjacielu a kłody w swym nie dostrzegasz :)

Temat jest o zarabianiu na FX moj każdy post mimo że dla niektórych kontrowersyjny dotyczył forexu i pieniędzy i zarabianiu więc dalej nie rozumiem twojej postawy, chyba że chciałbyś aby forum bylo encyklopedią bez opinii tylko z wiedza i trejdami, ciekawy lecz bezsensowny pomysł

Dodano po 1 minutach:
brother pisze:
Ink. pisze:no dokładnie, nie jest to prosta sprawa, a rozpowszechnianie mitów przez modów dla mnie mija sie z celem, chyba że szukają dawców kapitałów to wtedy rozumie intencje Wink
Jak już wiesz jak to robić to jest prosta, trudniej na to wpaść. Przecież większość rezygnuje bo przegrała i dalej nie interesowała się tematem. Ci co nie rezygnują prawdopodobnie prędzej, czy później zaczną zarabiać.
Właśnie niestety nie, na tym forum sa przypadki osób bawiących sie w FX 2,3,5 lat i dalej nie zarabiających gdzie w prost to piszą, konsekwencja i nie poddawanie sie to też nie zloty grall niestety

Awatar użytkownika
RoLudlum
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: RoLudlum »

Nikt nic nie propaguje. Tytuł jest prosty "utrzymywanie się z gry na giełdzie " i to był przykład że da się, co z tym zrobi czytelnik to już jego sprawa. "chcącemu nie dzieje się krzywda"
Ostatnio zmieniony 25 lip 2012, 13:37 przez RoLudlum, łącznie zmieniany 1 raz.
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

No i temat zasyfiony.

Macie co niektórzy nas**** za przeproszeniem.

"Ja nie widziałem tematu,wiec Cyb napisz od początku jeszcze raz" -omg.

Ink,od kiedy pamiętam piszesz jaki forex jest banalny,jaki jest prosty,itp itd,nigdy w żaden sposób tego nie udokumentowałeś,a wymagasz tego od innych-chore.

7 na 10 razy = coś bardzo prostego. Skąd u Ciebie taka logika?

Nikt nie będzie się z Wami kłócił,i udowadniał Wam czy zarabia,jak to robi,potem spełniał kolejne zachcianki.
Jak przy szkolących to ma sens,tak u Cyb-a kompletnie tego nie rozumiem.

Sam pamietam temat,który był już nawet odnawiany gdzie Cyb zrobił bodajże z 1k ->200k jak mnie pamięć nie myli.
Oczywiście sumę wypłacił,ale ktoś tego jednego zdania nie doczytał i dobrze pamiętam ten ferment "DEMO"" każdy głupi potrafi,ale trzeba to jeszcze wypłacić" itd. Jak padło hasło"real,wypłacone" było cicho.

Jednych nie było,inni nie pamiętają i teraz TRZEBA pisać ponownie,szukać specjalnie na życzenie jednego i drugiego,bo jak nie to jest się bajkopisarzem.

Krew zalewa,szacunek za cierpliwość do tego typu tematów.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Songo89K pisze:Ink,od kiedy pamiętam piszesz jaki forex jest banalny,jaki jest prosty,itp itd,nigdy w żaden sposób tego nie udokumentowałeś,a wymagasz tego od innych-chore.
Z tego co pamiętam to kiedyś wklejałem myfxbooka, zweryfikowanego z 15k pipek na +, czy to czyni mnie guru? raczej nie, czy sie obnoszę z tym? nie ( to jest pierwszy post z ponad 2k postów gdzie o tym wspominam ), czepiam sie bo lubie, jak ktoś chce sie chwalić niech pokaże coś wiecej niż literki wstukane na klawiaturze, nie chce sie chwalić niech nie pisze nic, takie jest moje zdanie, możesz mnie za to wychłostać :)

ODPOWIEDZ