Wystarczy pisać zrozumialejraposo jednostrzałowy bo od 12 zł, logioczne jest że po kilku dniach było wiecej i łatwiej grać.... boże że wszystko trzeba tłumaczyć

Wystarczy pisać zrozumialejraposo jednostrzałowy bo od 12 zł, logioczne jest że po kilku dniach było wiecej i łatwiej grać.... boże że wszystko trzeba tłumaczyć
Cyb pisze:Ja raz miałem konto na którym zaczynałem z kwota 12 PLN. I jakoś dało radę zrobić z tego pieniądze.
Jak można przenieść konto do innego brokera?Cyb pisze:Wszystko się da... Ja w kwietniu znalazłem stare konto na którym miałem 12 PLN... W czerwcu przeniosłem te konto do ECN bo tamten broker przestał mnie kochać... na chwile obecną to już kwota 5 cyfrowa...
Dobrze powiedziane ! ... Dodałbym jeszcze, że istotne jest to jakich lekcji doświadczysz w dzieciństwie i co z nich wyniesiesz. Ja do dziś pamiętam nauczyciela WF i jego "Złej baletnicy to i rąbek u spódnicy przeszkadza" lub nauczycielka plastyki "Za dużo ozdób, nie dostaniesz piątki, rysunek jest nieczytelny. Musi być skromnie i prosto."... mój tata: "Aj tam... że się nie da. Da się, zobacz jak to trzeba zrobić...", "umiesz, umiesz... tylko ci się nie chce". Pewne wspomnienia pchają do przodu choćby nie wiem co.Microbi pisze:Mądrzy rodzice to skarb, wystarczy trochę poczytać biografii znanych osób, szczególnie jak ich rodzice wychowywali. Nie mówili nie potrafisz, nie dasz rady , daj sobie spokój itd, a bardziej że wszystko zależy od nich samych. Ryzyko jest zawsze, a najgorsze to wpoić sobie że się nie da, klepać biedę , uzależnić się od marnej pracy , nie dość że siebie to swoja rodzinę. Najśmieszniejsze to to , że taki model wpaja się jako bezpieczne życie, tyraj, łap etat, bo zus opłacą itd, temat rzeka.
dokładnie, nie ma to jak wspomnienia, nie raz coś nie idzie to słyszę słowa Mamy : Tomek coś ty, bierz się w garść i do roboty, dasz radę. Ech czasy podstawówkirayzeel pisze:Dobrze powiedziane ! ... Dodałbym jeszcze, że istotne jest to jakich lekcji doświadczysz w dzieciństwie i co z nich wyniesiesz. Ja do dziś pamiętam nauczyciela WF i jego "Złej baletnicy to i rąbek u spódnicy przeszkadza" lub nauczycielka plastyki "Za dużo ozdób, nie dostaniesz piątki, rysunek jest nieczytelny. Musi być skromnie i prosto."... mój tata: "Aj tam... że się nie da. Da się, zobacz jak to trzeba zrobić...", "umiesz, umiesz... tylko ci się nie chce". Pewne wspomnienia pchają do przodu choćby nie wiem co.
Z kwotą 12 zł?Microbi pisze:zamykasz jedno , otwierasz drugie ?Wirus pisze:Jak można przenieść konto do innego brokera?
ta na 10 probraposo pisze:Wystarczy pisać zrozumialejraposo jednostrzałowy bo od 12 zł, logioczne jest że po kilku dniach było wiecej i łatwiej grać.... boże że wszystko trzeba tłumaczyć. No i nie wiesz czy Cyb nie powtórzyłby tego np. 7 razy na 10 prób. Nie wiesz ale oceniasz przez pryzmat siebie (swoich możliwości), doświadczeń itd. itp. No i wracamy do słów Microbiego...