no racja, może zdarzyć się wszytko , ale w taki sposób to bym z domu nie wychodziłbrother pisze:Wersja ekstremalna gra na ECN i jakiś kataklizm wtedy teoretycznie jest możliwe, bo SL nie jest gwarantowany.
utrzymywanie się z gry na giełdzie
- Janek Trader
- Pasjonat

A czy zagraniczny ECN będzie ścigał za debet na rachunku ?, Krajowy tak.brother pisze:Wersja ekstremalna gra na ECN i jakiś kataklizm wtedy teoretycznie jest możliwe, bo SL nie jest gwarantowany.Microbi pisze: wtedy jak wylatujesz całkowicie to świadczy o braku planu i strategii, nie ma innej opcji.
Zagraniczni MM raczej mało ścigają, a jak z ECN-ami ?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Czy za debet tego nie wiem, pisałem w sensie MC.Janek Trader pisze:A czy zagraniczny ECN będzie ścigał za debet na rachunku ?, Krajowy tak.
Zagraniczni MM raczej mało ścigają, a jak z ECN-ami ?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Tak, zależy to od brokera, GFT ma zapis że jak nie używasz konta 2 lub 3 mc, czyli nie zrobiłeś żadnej transakcji , naliczają opłatę za użytkowanie oprogramowania. Mi tak wpadły dwie lub 3 opłaty dokładnie nie pamiętam. Po napisaniu maila anulowali opłaty jednorazowo. Wystarczy że klikniesz na 0,01 lota w tym okresie i jest okMichal87 pisze:Nieużytkowanie konta może doprowadzić do powstania zobowiązania pieniężnego ?
Dziękuje Microbi za odpowiedź
Miałem konto w XTB a teraz mam w AM . Zastanawiam się czy poprosić o zamknięcie konta , czy trzymać w wieczyste użytkowanie. Z tego co pamiętam XTB zastrzegło sobie możliwość zamknięcia konta, o ile nie została dokonana transakcja w okresie roku czasu.
A czy z giełdy da się utrzymać ? Oczywiście , że tak. Jeżeli opracujemy metodę gry, zapanujemy nad sobą ( w wystarczającym stopniu) i pogodzimy się teorią fal.
Miałem konto w XTB a teraz mam w AM . Zastanawiam się czy poprosić o zamknięcie konta , czy trzymać w wieczyste użytkowanie. Z tego co pamiętam XTB zastrzegło sobie możliwość zamknięcia konta, o ile nie została dokonana transakcja w okresie roku czasu.
A czy z giełdy da się utrzymać ? Oczywiście , że tak. Jeżeli opracujemy metodę gry, zapanujemy nad sobą ( w wystarczającym stopniu) i pogodzimy się teorią fal.
Czyli to, co ja mówię to wierzenia naiwnego, a to co Wy mówicie to prawda? wszystkie spostrzeżenia są subiektywne, a Twoje ocenianie mnie jako "dziecko bardzo ławiwierne" mnie rozśmieszaDarkey pisze:GosiaM skądś swoje poglądy wzięła, ktoś jej to wpoił (bądź wywnioskowała) i ona w to wierzy
(ona też kiedyś była dzieckiem bardzo łatwowierną istotą która za święte bierze to co usłyszała od autorytetu rodziców/nauczycieli/otoczenia), a jeśli dla niej tak świat wygląda to nie dość że ona jest w plecy na starcie to jeszcze może takie coś wcisnąć swoim dzieciom i one też będą na starcie w plecy, smutne ale prawdziwe. Mądrzy rodzice to pewnie z 50% sukcesu takiego młodego człowieka w swoim życiu.
Ale trzeba być dobrym graczem i wiedzieć, jak to zrobić, żeby jednak wyjsć z pieniędzmi... i kapitał też skadś trzeba mieć... rozwiązanie dla lubiących ryzyko...robs pisze:Wyciągnięcie 10% rocznie jest całkiem realne, więc jeśli ktoś operuje kapitałem rzędu $200,000 to nie widzę problemu żeby się utrzymać.