Ink, lewar jest ok, naprawdęInk. pisze:FX to zwykły handel walutami, ludzie traca bo broker daje lewar 1:500

Ink, lewar jest ok, naprawdęInk. pisze:FX to zwykły handel walutami, ludzie traca bo broker daje lewar 1:500
Ale mi chodzi o wiedzę rynkową, gdyby znał mechanizmy trudno było by mu się nie sprawdzić, a stworzenie systemu zajęłoby pewnie parę godzin. Sam widzę po sobie ile wiedziałem rok temu jak zrobiłem pierwsze wejście, a ile wiem teraz po tysiącu wyjść. Wyrazy zaznaczone w sposób celowyandy11 pisze:znam pewnego gostka co ma ogromna wiedze na temat rynkow finansowych, etc no i co z tego skoro sie nie sprawdzil w grze realnej....ale wiedze ma i maqdrzyc sie potrafi i nic poza tym ...$$ nie zarabia na rynkach fin...
mozna by polemizowac...Microbi pisze:wtedy jak wylatujesz całkowicie to świadczy o braku planu i strategii, nie ma innej opcji.andy11 pisze:czasami to nie wystarcza i wylatujesz za burte.
Wersja ekstremalna gra na ECN i jakiś kataklizm wtedy teoretycznie jest możliwe, bo SL nie jest gwarantowany.Microbi pisze: wtedy jak wylatujesz całkowicie to świadczy o braku planu i strategii, nie ma innej opcji.