utrzymywanie się z gry na giełdzie

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

raposo jednostrzałowy bo od 12 zł, logioczne jest że po kilku dniach było wiecej i łatwiej grać.... boże że wszystko trzeba tłumaczyć
Wystarczy pisać zrozumialej :D. No i nie wiesz czy Cyb nie powtórzyłby tego np. 7 razy na 10 prób. Nie wiesz ale oceniasz przez pryzmat siebie (swoich możliwości), doświadczeń itd. itp. No i wracamy do słów Microbiego... :)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Cyb pisze:Ja raz miałem konto na którym zaczynałem z kwota 12 PLN. I jakoś dało radę zrobić z tego pieniądze.
Cyb pisze:Wszystko się da... Ja w kwietniu znalazłem stare konto na którym miałem 12 PLN... W czerwcu przeniosłem te konto do ECN bo tamten broker przestał mnie kochać... na chwile obecną to już kwota 5 cyfrowa...
Jak można przenieść konto do innego brokera?

Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rayzeel »

Microbi pisze:Mądrzy rodzice to skarb, wystarczy trochę poczytać biografii znanych osób, szczególnie jak ich rodzice wychowywali. Nie mówili nie potrafisz, nie dasz rady , daj sobie spokój itd, a bardziej że wszystko zależy od nich samych. Ryzyko jest zawsze, a najgorsze to wpoić sobie że się nie da, klepać biedę , uzależnić się od marnej pracy , nie dość że siebie to swoja rodzinę. Najśmieszniejsze to to , że taki model wpaja się jako bezpieczne życie, tyraj, łap etat, bo zus opłacą itd, temat rzeka.
Dobrze powiedziane ! ... Dodałbym jeszcze, że istotne jest to jakich lekcji doświadczysz w dzieciństwie i co z nich wyniesiesz. Ja do dziś pamiętam nauczyciela WF i jego "Złej baletnicy to i rąbek u spódnicy przeszkadza" lub nauczycielka plastyki "Za dużo ozdób, nie dostaniesz piątki, rysunek jest nieczytelny. Musi być skromnie i prosto."... mój tata: "Aj tam... że się nie da. Da się, zobacz jak to trzeba zrobić...", "umiesz, umiesz... tylko ci się nie chce". Pewne wspomnienia pchają do przodu choćby nie wiem co.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Wirus pisze:Jak można przenieść konto do innego brokera?
zamykasz jedno , otwierasz drugie ?

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Wirus pisze: Jak można przenieść konto do innego brokera?
wyplacanie z fx to chyba tez tabu :lol: :mrgreen:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

rayzeel pisze:Dobrze powiedziane ! ... Dodałbym jeszcze, że istotne jest to jakich lekcji doświadczysz w dzieciństwie i co z nich wyniesiesz. Ja do dziś pamiętam nauczyciela WF i jego "Złej baletnicy to i rąbek u spódnicy przeszkadza" lub nauczycielka plastyki "Za dużo ozdób, nie dostaniesz piątki, rysunek jest nieczytelny. Musi być skromnie i prosto."... mój tata: "Aj tam... że się nie da. Da się, zobacz jak to trzeba zrobić...", "umiesz, umiesz... tylko ci się nie chce". Pewne wspomnienia pchają do przodu choćby nie wiem co.
dokładnie, nie ma to jak wspomnienia, nie raz coś nie idzie to słyszę słowa Mamy : Tomek coś ty, bierz się w garść i do roboty, dasz radę. Ech czasy podstawówki :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Microbi pisze:
Wirus pisze:Jak można przenieść konto do innego brokera?
zamykasz jedno , otwierasz drugie ?
Z kwotą 12 zł?

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Kto powiedział że w czerwcu było tam 12 pln ? Chyba jasne jest że skoro broker mnie chciał się pozbyć to było tam o wiele wiele więcej pieniędzy...

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

No to teraz już tylko musisz zamieścić skan PITa, wrzucić statement, objaśnić na czym polega Twoja strategia, nauczyć wszystkich nią grać, następnie dać im na depozyt (bo jesteś przecież bogaty to Cię stać) i w sumie najlepiej grać też za nich, bo tak będzie łatwiej.

:lol:
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

raposo pisze:
raposo jednostrzałowy bo od 12 zł, logioczne jest że po kilku dniach było wiecej i łatwiej grać.... boże że wszystko trzeba tłumaczyć
Wystarczy pisać zrozumialej :D. No i nie wiesz czy Cyb nie powtórzyłby tego np. 7 razy na 10 prób. Nie wiesz ale oceniasz przez pryzmat siebie (swoich możliwości), doświadczeń itd. itp. No i wracamy do słów Microbiego... :)
ta na 10 prob :) a może na 100 lub 1000? :D

Starczy tego tematu bo jest tylko słowo przeciw słowu, i możemy tak w nieskończoność, a co do słów Microbiego, hmmm... jesli ktoś daje sobie wmówić takie rzeczy to już jest osobą bez predyspozycji do odniesienia sukcesu :) takie jest moje zdanie

ODPOWIEDZ