utrzymywanie się z gry na giełdzie
Mądrzy rodzice to skarb, wystarczy trochę poczytać biografii znanych osób, szczególnie jak ich rodzice wychowywali. Nie mówili nie potrafisz, nie dasz rady , daj sobie spokój itd, a bardziej że wszystko zależy od nich samych. Ryzyko jest zawsze, a najgorsze to wpoić sobie że się nie da, klepać biedę , uzależnić się od marnej pracy , nie dość że siebie to swoja rodzinę. Najśmieszniejsze to to , że taki model wpaja się jako bezpieczne życie, tyraj, łap etat, bo zus opłacą itd, temat rzeka.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2012, 12:01 przez Microbi, łącznie zmieniany 1 raz.
Cyb ja zaczynałem od 1 zł i mam milionyCyb pisze:Mało widziałaś to i klepiesz takie banialuki...
Ja raz miałem konto na którym zaczynałem z kwota 12 PLN. I jakoś dało radę zrobić z tego pieniądze.
Ale nie będę tej i innych historii powtarzał po raz 60-ty na tym forum...

Czy da sie utrzymać z FX/handlu?
Czy jest możliwe zrobić miliony od 12 zł? tak, nawet w handlu ziemniakami jest to możliwe
czy łatwiej jest utrzymać się posiadając duży kapitał czy lepiej zacząć od 12 zł? pewnie że duży kapitał
Wszystkie pytania wyjaśnione, koniec tematu

Cyb pisze:Ink tyle że ja wklejałem screeny z konta gdzie jasno było pokazane że się da.
Był nawet statement z IBFX. Czy ty pokazywałeś takowy ?
Wszystkie pytania wyjaśnione, koniec tematu...
a ja tam nic nie widziałem i nie słyszałem

Ostatnio zmieniony 25 lip 2012, 12:13 przez Ink., łącznie zmieniany 1 raz.
- tyler_durden
- Gaduła
Microbi
Wszyscy podejmujemy w swoim życiu ryzyko. Niezależnie od tego, czy siedzimy na etacie i pierdzimy w stołek, czy też gramy na fx. Ryzyko związane z fx jest o wiele bardziej namacalne stąd też pewnie problemy niektórych osób.

Ale trzeba być dobrym graczem i wiedzieć, jak to zrobić, żeby jednak wyjsć z pieniędzmi... i kapitał też skadś trzeba mieć... rozwiązanie dla lubiących ryzyko...
Wszyscy podejmujemy w swoim życiu ryzyko. Niezależnie od tego, czy siedzimy na etacie i pierdzimy w stołek, czy też gramy na fx. Ryzyko związane z fx jest o wiele bardziej namacalne stąd też pewnie problemy niektórych osób.
ciągle głupi ...
Jednostrzałowy trwający kilka miesięcy? Długoterminowy strzał bym rzekł...Ink. pisze:nie chodzi mi o to że to nieprawda itp, chodzi mi o to że to byl wyczyn raczej "jednostrzalowy" czyli powtórzyć takie coś raczej ciężko

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Cyb oj tam oj tam, forum na którym prezentowanie statów to temat tabu, bardzo ciężko sie doszukac jakichkolwiek kwot itp okazuje sie że był pokazany stat gdzie zrobiono ładna sumkę z 12 zł, hmmm... nawet słabo rozgarnięty osobnik uzna to za "pochwalenie sie" bo takich sytuacji jest naprawde niewiele
Dodano po 42 sekundach:
raposo jednostrzałowy bo od 12 zł, logioczne jest że po kilku dniach było wiecej i łatwiej grać.... boże że wszystko trzeba tłumaczyć

Dodano po 42 sekundach:
raposo jednostrzałowy bo od 12 zł, logioczne jest że po kilku dniach było wiecej i łatwiej grać.... boże że wszystko trzeba tłumaczyć
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Ja to skomentuje tak:Microbi pisze:Mądrzy rodzice to skarb, wystarczy trochę poczytać biografii znanych osób, szczególnie jak ich rodzice wychowywali. Nie mówili nie potrafisz, nie dasz rady , daj sobie spokój itd, a bardziej że wszystko zależy od nich samych. Ryzyko jest zawsze, a najgorsze to wpoić sobie że się nie da, klepać biedę , uzależnić się od marnej pracy , nie dość że siebie to swoja rodzinę. Najśmieszniejsze to to , że taki model wpaja się jako bezpieczne życie, tyraj, łap etat, bo zus opłacą itd, temat rzeka.
„Nie dopuszczaj do siebie negatywnych i nieszczęśliwych ludzi”.
Bo będą chcieli żebyś żyła tak jak oni, nieszczęśliwie, biednie, nędznie, żebyś niczym się nie cieszył i był zgredem jak oni.
Wtedy oni będą szczęśliwi że inni się od nich nie wyróżniają i nie mają lepiej.
Bo wolą prędzej kogoś sprowadzić do swojego poziomu zamiast próbować się wybić ponad innych.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein