FXsalt , www.fxsalt.com
-
- Bywalec
Wybierasz sobie ją sam w momencie otwierania konta. Otwórz jakąś pozycję i zobacz ile marginu Ci pobierze.michalkichal2 pisze:prosze o informacje jaki poziom dzwigni jest na rachunku demo w fxsalt??
Dopisz może na jakim instrumencie ale na pewno był wyższy niż normalnie, bo wtedy nie działał żaden istotny rynek.cayol pisze:Jaki był spreAd o godz. 23:13 naszego czasu?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
A ja zapytam czy ktoś na wykresie zanotował na EURUSD 15.07.2012 o 23.22 naszego czasu skok na 1.22924 i w tym samym momencie na 1.22306. Bo u mnie podług wykresu najwyższy moment to 1.22695 zaraz po otwarciu a o godzinie o ktorej pytam było 1,22593 i spadło do 1.22306. A wycieło mi MC i w historii mam że wartość ceny wynosiła 1.22924.
Tak więc miałem 0,15 lota różnicy pomiędzy buy a seel a tym zagraniem zrobili mi MC najpierw niby w górę a potem w dół tyle że na wykresie tego w górę w ogóle nie ma
złożyłem reklamacje broker fxsalt zobaczymy co będzie bo troszkę to zabolało.
No i już po reklamacji. Wszystko już ok. Szkoda że tylko tyle czasu zeszło bo bym sie wyzbył czegoś z zyskiem a tak poszło w drugą stronę.
Tak więc miałem 0,15 lota różnicy pomiędzy buy a seel a tym zagraniem zrobili mi MC najpierw niby w górę a potem w dół tyle że na wykresie tego w górę w ogóle nie ma

No i już po reklamacji. Wszystko już ok. Szkoda że tylko tyle czasu zeszło bo bym sie wyzbył czegoś z zyskiem a tak poszło w drugą stronę.