FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
gfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: gfx »

Tomson pisze:Ma ktoś problemy ze zmieniającą się dźwignią na koncie?

Miałem 1:500, a od jakiegoś czasu zaczęło mi brać do zleceń margin jakbym miał 1:200. Konto wielce mi się nie powiększyło, żeby musieli mi dźwignię zmieniać :lol: zlecenia na microlotach :?
Na parach z dolarem XXX/USD dźwignia jest 1:200, a np. USD/CAD możesz 1:400. Broker to ECN/STP.

Tomson
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Tomson »

Odpowiedź z supportu:
Opdowiedź konsultanta FXSALT

Dear Tomasz,

Leverage of your account has been changed to 1:500.

Regards

Aktualny status Twojego zgłoszenia: fixed

Serdeczne pozdrowienia

Zespół FXSALT
no za dużo się nie rozpisali :) przypominam, że przy tworzeniu konta miałem ustawioną dźwignię na 1:500, więc trudno powiedzieć co było nie tak, że na starcie brało mi margin jakbym miał 1:100. Teraz mam 1:500.
Tak więc jeśli komuś nie odpowiada "nowe" naliczanie marginu, to lekiem na to będzie kliknięcie wniosku o zmianę dźwigni na taką, jaką chce się mieć.

GFX, teraz nawet na parach xxx/USD mam dźwignię 1:500, więc jeśli chcesz sobie "naprawić" sytuację z różnymi marginami na różnych parach, to złóż wniosek o zmianę dźwigni :wink:

Awatar użytkownika
forekrz
Stały bywalec
Stały bywalec

Szpila

Nieprzeczytany post autor: forekrz »

Czy u was też pojawiła się taka szpila dzisiaj tj. 25.05.2012 o 18:10 ?
Na platformach innych brokerów tego nie widzę.
Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

mabe
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mabe »

Jeśli będziesz ciężko pracował nad swoim zajęciem, zarobisz na życie.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)

Awatar użytkownika
maserati
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maserati »

Pisał już ktoś z was reklamację do Fxsalta? o tym bad tick'u ?

wkurza mnie to.. dwa longi mi w piątek zjadło i opchnęło na nim po dolnej cenie... a teraz z rana miałbym ładny zysk :evil:

Kto wie ile trzeba czekać na reakcje od nich w sprawie regulacji reklamacji?
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati

radse
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: radse »

Ważne, żebyś w miarę szybko złożył reklamację. Wówczas masz blisko pewność że zostanie ona uznana. Jeśli np będziesz z tym zwlekał a na koniec oczekiwał np zadośćuczynienia za fakt gdyby nie ten badtick to byś zarobił jakieś duże pieniądze to otrzymasz najprawdopodobniej sam zwrot poniesionej straty bez jakiegoś bonusu.
Wielokrotnie powtarzałem i zrobię to również teraz: w moim przypadku do spraw tego typu zawsze podchodzili nazwijmy to "życiowo".

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Dzisiaj podczas ruchu w gore, pojawil sie dwukrotnie w ciagu jednej swieczki M1 sekundowy ruch udezajacy 60 pipsow nizej od aktualnej ceny.
Akurat na moje szczescie pozycja zamknieta na plus, ale pewnie nie jeden zalapal sie na solidnego SL lub moze i MC.

Na screenie swieczka z ostrym cieniem ponizej rzeczywistego minimum.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

radoslav47
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: radoslav47 »

miałem to samo, na szczęście też najpierw do tp doszło
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.

Awatar użytkownika
arsenio
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: arsenio »

Jako że to jest mój pierwszy post na tym forum to ładnie się przywitam:
Witam wszystkich.

I przechodzę do rzeczy. Planuję założyć konto u tego broka. W BOK-u na pytanie o możliwość wpłat przez moneybookers, dostałem odpowiedź, że wpłaty i wypłaty przez moneybookers są aktualnie zawieszone. Tydzień temu prosiłem support o maila że można już używać monka do wpłat ale do tej pory się nie odezwali. Czy ktoś wie czy można już wpłacać przez moneybookers?

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

arsenio sproboj przelewem przez BZWBK. Wyjdzie Cie taniej, bo tylko prowizja od przelewu. Jesli masz konto w BZWBK to nawet taniej.

Jesli jednak musisz przez moneybookers to mecz support jeszcze raz pytaniem. Jesli nie odpowiadaja dluzej niz 3 dni ja zwykle ponawiam pytanie.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

ODPOWIEDZ