FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
z6yszko
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: z6yszko »

bakubaq pisze:Salt "to STP" a wiec nie możesz mieć sl i tp w ordersend
Wszystko jasne, dziękuję. Dziwne że polski support tego nie wie :).

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Rafi13 »

ferdekfx6600. Dzięki za info

Pozdrawiam

Camel4
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Camel4 »

FXSALT na swojej stronie umieścił do ściągnięcia platformę mobilną na ANDROIDA. Ściągnąłem, zainstalowałem i mogę powiedzieć że działa OK.

kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kam16 »

Mówili, że pracują nad platformą Androida no i jest! Działa naprawdę przyjemnie (smarfton Samsung Galaxy S). Miłe zaskoczenie. Wreszcie nie muszę laptopa nosić cały czas :)

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

kam16 pisze:Mówili, że pracują nad platformą Androida no i jest! Działa naprawdę przyjemnie (smarfton Samsung Galaxy S). Miłe zaskoczenie. Wreszcie nie muszę laptopa nosić cały czas :)
Musze przyznac, ze lepiej dziala androidowa platforma MT4 niz ta na WM6,5. Najwazniejsza roznica jest to, ze mozna przewijac wykres do tylu i przodu bez skalowania lub zmieniania interwalu.
Chcialem obudzic ze snu mojego HD2 ale widze ze nie ma sensu.

Wiecie moze czy ta wersja mobilna MT4 na androida jest przygotowana glownie dla nich, czy jest to jakis projekt zewnetrzny, pod ktory sie podpieli?
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

Zarówno na Androida jak na na iOS to są aplikacje Metaquotes (autora MT4), a nie FXSALT. Każdy broker posiadający MT4 może być obsługiwany przez te aplikacje o ile współpracuje w tym zakresie z Metaquotes.

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

nie wiem co można robić na tym mt4 w fx salt ale ta fima www.xogee.com zrobiła to chyba lepiej.
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Czy ktoś z Was wie dlaczego na wykresie EUR/USD na demo na H1 i D1 mam przerwy w śweicach od kilku dni do kilkudziesięciu? Już robiłem odśwież, centrum historii i nic.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Rafi13 pisze:Czy ktoś z Was wie dlaczego na wykresie EUR/USD na demo na H1 i D1 mam przerwy w śweicach od kilku dni do kilkudziesięciu? Już robiłem odśwież, centrum historii i nic.
Pobierałeś wcześniej dane z centrum historii? Czasem tak jest, że po pobraniu ich przez CH potem robią się dziwne luki ale to już nie wina brokera a MetaQuotes.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Tak, pobierałem. bo początkowo wykres H1 startowałe dopiero od 21 listopada. Orientujesz się mam w takim razie teraz zrobić?

ODPOWIEDZ