FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Rafi13 pisze:Orientujesz się mam w takim razie teraz zrobić?
Skasuj pliki .hst z folderu MT4. Włącz platformę i zamiast pobierać dane przez CH, przytrzymaj Page Up i ile się pobierze, tyle będziesz miał... ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Rafi13 »

Wielkie dzięki. A czy jak to zrobię, to nie zniknie mi cała analiza którą miałem zrobiona na tym wykresie? Chyba zniknie, albo coś może sie pomieszać. czy sie mylę? Chodzi mi o linie trendu, kwadraciki :-).

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Jeśli było to gdzieś wcześniej na wykresie, gdzie po usunięciu danych historycznych ich nie będzie to może zniknąć ale co to warte skoro masz takie luki na wykresie? :)
Reszta na pewno zostanie. Możesz też sobie zapisać to jako szablon i później odtworzyć.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Rafi13 »

Niestety nic się nie zmieniło :-(. Nadal mam luki

Dodano po 55 minutach:

Ściągnąłem nowe demo na innym komputerze i tam jest niestety to samo. Czyli chyba problem jest po stronie FX Salt. Poczekam do jutra, czy coś sie zmieni.

qjp
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: qjp »

Czy szykuja sie jakies zmiany? Nie ma mikrolotow ani na demo ani na live Strona www nie dziala?

Ktos ma jakies informacje co sie dzieje?

ugangu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ugangu »

Mikroloty są na live... nie wiem czemu Ty ich nie masz. Zadzwon do supportu i poproś o ich uruchomienie.

Co do strony www to właśnie zadzwoniłem do supportu i dowiedziałem się, że wprowadzają jakieś zmiany i strona powinna pojawić się do 1-2 godzin.

Opanowany
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Opanowany »

W dniu dzisiejszym przed danymi o 14:30 na USD/CAD ustawiłem dwa zlecenia oczekujące na buy nad cena oraz sell pod cena . Cena poleciała na południe pozycja sell została otwarta ( czyli wszystko ok). Lecz równiez otworzyła mi się pozycja buy gdzie cena nie doszła do tego poziomu.

Czy coś takiego podlega reklamacji??

z góry dziękuje za pomoc i sugestie.

juz wiem podwyższyli spread o 25 pipsów :(

Tomson
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Tomson »

Ma ktoś problemy ze zmieniającą się dźwignią na koncie?

Miałem 1:500, a od jakiegoś czasu zaczęło mi brać do zleceń margin jakbym miał 1:200. Konto wielce mi się nie powiększyło, żeby musieli mi dźwignię zmieniać :lol: zlecenia na microlotach :?

kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kam16 »

Generalnie coś zmienili w liczeniu margin o czym było już pisane. Myślę, że na złe Ci to nie wyjdzie bo mniej ryzyka w tym jest =) Broker który ogranicza ryzyko =) Same plusy

luidor
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: luidor »

Witam mam pytanie czy FXsalt jest ECN, ECN/STP. Pytam bo spotkałem kilka sprzecznych wersji o tym brokerze. A w ogóle to on jakieś regulacje?
Zarabianie pieniędzy to prawdziwa przyjemność

ODPOWIEDZ