Skasuj pliki .hst z folderu MT4. Włącz platformę i zamiast pobierać dane przez CH, przytrzymaj Page Up i ile się pobierze, tyle będziesz miał...Rafi13 pisze:Orientujesz się mam w takim razie teraz zrobić?
FXsalt , www.fxsalt.com
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Jeśli było to gdzieś wcześniej na wykresie, gdzie po usunięciu danych historycznych ich nie będzie to może zniknąć ale co to warte skoro masz takie luki na wykresie? 
Reszta na pewno zostanie. Możesz też sobie zapisać to jako szablon i później odtworzyć.
Reszta na pewno zostanie. Możesz też sobie zapisać to jako szablon i później odtworzyć.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
W dniu dzisiejszym przed danymi o 14:30 na USD/CAD ustawiłem dwa zlecenia oczekujące na buy nad cena oraz sell pod cena . Cena poleciała na południe pozycja sell została otwarta ( czyli wszystko ok). Lecz równiez otworzyła mi się pozycja buy gdzie cena nie doszła do tego poziomu.
Czy coś takiego podlega reklamacji??
z góry dziękuje za pomoc i sugestie.
juz wiem podwyższyli spread o 25 pipsów
Czy coś takiego podlega reklamacji??
z góry dziękuje za pomoc i sugestie.
juz wiem podwyższyli spread o 25 pipsów