AT wyznacza nową jakość - Trading bez wykresów...
No po prostu nie mogę, włączam platformę i nie dość że działa tak wolno że ledwo można ogarnąć to żaden wykres nie działa...Cudownie
Po reinstalacji działa ale jakoś sobie nie wyobrażam codziennej reinstalacji.
AliorTrader - ECN.
Mi wykresy działają. Vaio VPCZ win 7. Piszesz o wykresach czy kwotowaniu?enderius pisze:AT wyznacza nową jakość - Trading bez wykresów...
No po prostu nie mogę, włączam platformę i nie dość że działa tak wolno że ledwo można ogarnąć to żaden wykres nie działa...Cudownie
Po reinstalacji działa ale jakoś sobie nie wyobrażam codziennej reinstalacji.
Oni pisali że może się coś pieprzyć jak się starą platformę źle odinstaluje. Wyrzuć wszystko (łacznie ze starymi profilami etc) gdzieś mam instrukcje zaawansowanego usuwania od nich, mogę ci wrzucić. Może dlatego....
Odznacz w systemie windows aby pokazywał wszystkie pliki usuń wg instrukcji i zainstaluj. Ja nie mam problemu z tym co piszesz
Instrukcja jest w formacie pdf, ale zabronione jest umieszczanie na forum plików z tym rozszerzeniem wiec nie mam jak wrzucić. Daj znać, do ci wysle, moze pomoże
Ostatnio zmieniony 10 lip 2012, 08:05 przez Dybek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli masz ustawiony TP i zostałby wzięty to złóż reklamację. W innej ale też oczywistej sprawie składałem i otrzymałem przelew wyrównujący.MaxXxior pisze:Przecież to są kpiny, tp ustawiony 2290 którego nie mogę zrealizować, infolinia zajęta. Pewnie jak urośnie i będzie strata platforma zacznie działać, 1.2317 i ani drgnie. Byłem cierpliwy od jej startu ale dziś to już za dużo, ostatni dzień z Aliorem.