AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

enderius
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: enderius »

Ale to są po prostu jakieś kpiny żeby tak platforma działała.
Dziwne że nie mogli dać normalnego Pro Tradera dobrze działającego bez żadnych aliorowych modyfikacji...

Awatar użytkownika
Dybek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Dybek »

MOCKBA pisze:
MaxXxior pisze:Przecież to są kpiny, tp ustawiony 2290 którego nie mogę zrealizować, infolinia zajęta. Pewnie jak urośnie i będzie strata platforma zacznie działać, 1.2317 i ani drgnie. Byłem cierpliwy od jej startu ale dziś to już za dużo, ostatni dzień z Aliorem.
Jeśli masz ustawiony TP i zostałby wzięty to złóż reklamację. W innej ale też oczywistej sprawie składałem i otrzymałem przelew wyrównujący.
dostałem właśnie cooś takiego Uprzejmie informujemy, że trwają prace nad przywróceniem transakcyjności na rynku FX. Otwarte pozycje można zamknąć poprzez kontakt z infolinią pod numer 19 503

enderius
Gaduła
Gaduła

No to jak będą na FX kwotowania o 13 czasu polskiego to będzie pozytywnie ;)
Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć.-Albert Einstein

MaxXxior
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: MaxXxior »

Dybek pisze:
MOCKBA pisze:
MaxXxior pisze:Przecież to są kpiny, tp ustawiony 2290 którego nie mogę zrealizować, infolinia zajęta. Pewnie jak urośnie i będzie strata platforma zacznie działać, 1.2317 i ani drgnie. Byłem cierpliwy od jej startu ale dziś to już za dużo, ostatni dzień z Aliorem.
Jeśli masz ustawiony TP i zostałby wzięty to złóż reklamację. W innej ale też oczywistej sprawie składałem i otrzymałem przelew wyrównujący.
dostałem właśnie cooś takiego Uprzejmie informujemy, że trwają prace nad przywróceniem transakcyjności na rynku FX. Otwarte pozycje można zamknąć poprzez kontakt z infolinią pod numer 19 503
Próbowałem już 4 razy się dodzwonić, dzięki

enderius
Gaduła
Gaduła

Aż mi z wrażenia Alior Trader się rozłączył- Pozytywnie...
Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć.-Albert Einstein

Awatar użytkownika
Dybek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Dybek »

MaxXxior pisze:
Dybek pisze:
MOCKBA pisze: Jeśli masz ustawiony TP i zostałby wzięty to złóż reklamację. W innej ale też oczywistej sprawie składałem i otrzymałem przelew wyrównujący.
Próbowałem już 4 razy się dodzwonić, dzięki
Napisz im z bankowości www, żeby ci później nie powiedzieli że wiadomość wysłali a ty nic nie zrobiłeś...

KriSS74
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: KriSS74 »

9 godzin od momentu awarii i nadal nic... enderius pewnie będziesz miał rację

Awatar użytkownika
Jarpen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jarpen »

Pomijajac fakt niedzialania platformy- da sie juz zapisywac pulpity ? nie denerwuje mnie to strasznie mocno bo gram tylko na 2 parach DT no ale trzeba za kazdym razem ustawiac wykresy od poczatku, nawet jak net mi sie rozłączy...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Success lies on the far side of failure

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

Szkoda, że nie ma już ZZ, bo tylko on chciał wspólnie z forumowiczami aliora uzdrawiać...
Widzę, że harcerzyki z aliora nadal nie wiedzą jak wyglądają usługi na poziomie. Moje gratulacje dla zespołu AT!
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

wm101
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: wm101 »

No cóż , szala goryczy przelała się .
Dość tego żegnaj Aliorze .

ODPOWIEDZ