AliorTrader - ECN.
dostałem właśnie cooś takiego Uprzejmie informujemy, że trwają prace nad przywróceniem transakcyjności na rynku FX. Otwarte pozycje można zamknąć poprzez kontakt z infolinią pod numer 19 503MOCKBA pisze:Jeśli masz ustawiony TP i zostałby wzięty to złóż reklamację. W innej ale też oczywistej sprawie składałem i otrzymałem przelew wyrównujący.MaxXxior pisze:Przecież to są kpiny, tp ustawiony 2290 którego nie mogę zrealizować, infolinia zajęta. Pewnie jak urośnie i będzie strata platforma zacznie działać, 1.2317 i ani drgnie. Byłem cierpliwy od jej startu ale dziś to już za dużo, ostatni dzień z Aliorem.
Próbowałem już 4 razy się dodzwonić, dziękiDybek pisze:dostałem właśnie cooś takiego Uprzejmie informujemy, że trwają prace nad przywróceniem transakcyjności na rynku FX. Otwarte pozycje można zamknąć poprzez kontakt z infolinią pod numer 19 503MOCKBA pisze:Jeśli masz ustawiony TP i zostałby wzięty to złóż reklamację. W innej ale też oczywistej sprawie składałem i otrzymałem przelew wyrównujący.MaxXxior pisze:Przecież to są kpiny, tp ustawiony 2290 którego nie mogę zrealizować, infolinia zajęta. Pewnie jak urośnie i będzie strata platforma zacznie działać, 1.2317 i ani drgnie. Byłem cierpliwy od jej startu ale dziś to już za dużo, ostatni dzień z Aliorem.
Napisz im z bankowości www, żeby ci później nie powiedzieli że wiadomość wysłali a ty nic nie zrobiłeś...MaxXxior pisze:Próbowałem już 4 razy się dodzwonić, dziękiDybek pisze:dostałem właśnie cooś takiego Uprzejmie informujemy, że trwają prace nad przywróceniem transakcyjności na rynku FX. Otwarte pozycje można zamknąć poprzez kontakt z infolinią pod numer 19 503MOCKBA pisze: Jeśli masz ustawiony TP i zostałby wzięty to złóż reklamację. W innej ale też oczywistej sprawie składałem i otrzymałem przelew wyrównujący.
Pomijajac fakt niedzialania platformy- da sie juz zapisywac pulpity ? nie denerwuje mnie to strasznie mocno bo gram tylko na 2 parach DT no ale trzeba za kazdym razem ustawiac wykresy od poczatku, nawet jak net mi sie rozłączy...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Success lies on the far side of failure
Szkoda, że nie ma już ZZ, bo tylko on chciał wspólnie z forumowiczami aliora uzdrawiać...
Widzę, że harcerzyki z aliora nadal nie wiedzą jak wyglądają usługi na poziomie. Moje gratulacje dla zespołu AT!
Widzę, że harcerzyki z aliora nadal nie wiedzą jak wyglądają usługi na poziomie. Moje gratulacje dla zespołu AT!
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.