Songo89K pisze:Rozumiem Matke z tego względu,i w sumie faktycznie jest to bardzo...interesujące,że gdy ktoś pyta o jakieś ,nazwijmy to konkrety,to druga osoba się strasznie oburza,mówi jakie to forum złe,żeby pomóc trzeba pokazywać portfel.
Ogólnie ja też rozumiem matke i jego poglądy na temat szkoleń, natomiast nie rozumiem sposobu w jaki prowadzi dyskusje, skoro MB zaproponował spotkanie a matka sie boi to czemu nie zaproponował rozmowy na przez skype tylko zaczął atakować MB?
Ogólnie cała rozmowa matki i MB jest jak kiczowaty dialog z filmu, jeden atakuje z uporem maniaka drugi sie obraża na wszystkich
Co do szkoleń to z mojej strony wygląda to tak,
Bez pokazania statmentu zgodził bym sie tylko na szkolenie za darmo, ponieważ FX to taka branża że nawet jak sie nie wie co sie mówi to i tak można mowić, a na historii działa dosłownie wszystko
Jesli natomiast ktoś proponuję szkolenia i jest osobą powazna i wie coś na temat FX powinien pokazać statment lub udostępnić hasło inwestora do mt4 stworzone specjalnie do tego celu, czyli jeśli ktoś chce szkolić niech pogra na realu z 6 m-cy stworzy takie konto i po problemie i całej nienawiści, natomiast co do udostępniania stetmentu publicznie jest to zly pomysł, zaraz by sie pojawił wątek i 50 stron dlaczego stetment jest taki i owaki itp, staty powinny być udostępniane tylko do wglądu ucznia poza forum
Dodano po 3 minutach:
matka pisze:Nawet tu na forum masz przykłady zaprzeczające temu co piszesz, może warto czasem cokolwiek posprawdzać?
A gdzie?
forum to tylko forum i zbiór zlotych myśli, uczniów, dziadków, rolników, ekonomistów, bezrobotnych, prezesów, informatyków, sklepikarzy, jak odsiać jednych od drugich? skąd mam wiedzieć kto zamieścił te przykłady? szczególnie że nawet ich nie widziałem
jak byś zauważył najlepszą opinią wśród mas nie jest osoba najinteligentniejsza tylko najpopularniejsza, ludzie nie darzą sympatią ludzi ze względu na to że sa mądrzy tylko ze względu na to że ich lubią, dlaczego tu ma być inaczej?
A druga sprawa zdecydowanie więcej mam przykładów że MY nie mamy wpływu na rynek