Gra pozycjami przeciwstawnymi zamiast SL/TP - 'hedge'
- Mighty Baz
- Pasjonat
Myślę, że powieszą Cię za oszustwa związane z Twoim rzekomym zarabianiem na rynku i oferowaniem szkoleń, na których rzekomo potrafisz wiedzę nt. tej sztuki przekazać. Po braku zapowiedzianych statystyk wnoszę, że Twoje słowo nie jest nic warte, jak się z tym czujesz? Chcesz coś jeszcze mi zaoferować po promocyjnej cenie?Mighty Baz pisze:i jeszcze powiesza mnie tutaj na forum za piramidowanie z "hedging"
- Mighty Baz
- Pasjonat
Zasłużyłeś sobie tym co robisz. Przedstawiłem Ci propozycję, chciałem Ci pomóc się uwiarygodnić, propozycję przyjąłeś, słowa nie dotrzymałeś. Sam się doczepiłeśMighty Baz pisze:Przedstawilem ci propozycje, chcialem pomoc, a ty walisz we mnie jak w beben.
Gdzie się nauczyłeś takich wyrafinowanych technik sprzedaży? Zejdź ze mnie bo kończy mi się litość.facet ale ty przynudzasz, moze ci pokaze jak to sie robi i w koncu zajmiesz sie zarabianiem pieniedzy z fx, zamiast puszczac takie smety
A gdzie ja piszę że mi? Widzę, że Cię faktycznie wzięło ostro na moją osobę. Bardzo mi przykro ale obawiam się, że nic tego nie będzie. Mam prośbę, nie wkładaj w moje usta słów, których nie wypowiedziałem, bo uczynię Twoje sercowe katusze jeszcze bardziej bolesnymi.Ink. pisze:A gdzie on tobie chce coś sprzedać ??
kolejna groźba? opanuj sie przyjacielu, oskarżasz wszystkich, grozisz na lewo i prawo, co się z tobą ostatnio dzieje, czyżby MC i wylew frustracji?matka pisze:bo uczynię Twoje sercowe katusze jeszcze bardziej bolesnymi.
matka pisze:A gdzie ja piszę że mi?
o tumatka pisze:Gdzie się nauczyłeś takich wyrafinowanych technik sprzedaży? Zejdź ze mnie bo kończy mi się litość.

O widzę, że łatwo się nie odkochasz. Naprawdę mi przykro ale im bardziej będziesz nalegał, tym bardziej ja będę się zniechęcał. Masz ochotę nagabywać chłopców to proponuję jakiś odpowiedni klub w sobotni wieczór.Ink. pisze:kolejna groźba? opanuj sie przyjacielu, oskarżasz wszystkich, grozisz na lewo i prawo, co się z tobą ostatnio dzieje, czyżby MC i wylew frustracji?
Ty też? No pięknie, co za forum.Microbi pisze: Oskarżasz na lewo i prawo, kreujesz się na jakiegoś znawce , sędzie itd, może ty zamiast zwojów masz już tranzystory w mózgownicy.
Ink. chyba nie sądzisz, że znajdzie się wśród moderatorów jakiś homofob, który uznałby homoseksualizm za coś obraźliwego? Jeśli nie chcesz, żebym podejrzewał Cię o żywienie do mnie uczucia przestań odpisywać ka każdy mój post, bo już prawie mam gotowy skrypt, który zacznie odpisywać na każdy Twój. Chociaż w ten sposób poczujesz przewagę maszyny nad człowiekiem
Microbi Ciebie to samo dotyczy, wiem że również chciałbyś szkolić ale Twój przypadek jest szczególnie daremny i nawet największe gapy się na to nie łapią. Niemniej ostrzegam, jeszcze jedna próba reklamy takiej działalności i poproszę o dołączenie Twoich akt do sprawy.