Gra pozycjami przeciwstawnymi zamiast SL/TP - 'hedge'

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

Mighty Baz napisz porządnego ebooka o piramidowaniu.
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

Mustafa pisze:Mighty Baz napisz porządnego ebooka o piramidowaniu.
i jeszcze powiesza mnie tutaj na forum za piramidowanie z "hedging"
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: matka »

Mighty Baz pisze:i jeszcze powiesza mnie tutaj na forum za piramidowanie z "hedging"
Myślę, że powieszą Cię za oszustwa związane z Twoim rzekomym zarabianiem na rynku i oferowaniem szkoleń, na których rzekomo potrafisz wiedzę nt. tej sztuki przekazać. Po braku zapowiedzianych statystyk wnoszę, że Twoje słowo nie jest nic warte, jak się z tym czujesz? Chcesz coś jeszcze mi zaoferować po promocyjnej cenie?
Obrazek
Unfortunately, more to come

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

czym sobie zasluzylem na taka uwage? Przedstawilem ci propozycje, chcialem pomoc, a ty walisz we mnie jak w beben. Wyluzuj chlopie.
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Mighty Baz pisze:Przedstawilem ci propozycje, chcialem pomoc, a ty walisz we mnie jak w beben.
Zasłużyłeś sobie tym co robisz. Przedstawiłem Ci propozycję, chciałem Ci pomóc się uwiarygodnić, propozycję przyjąłeś, słowa nie dotrzymałeś. Sam się doczepiłeś
facet ale ty przynudzasz, moze ci pokaze jak to sie robi i w koncu zajmiesz sie zarabianiem pieniedzy z fx, zamiast puszczac takie smety
Gdzie się nauczyłeś takich wyrafinowanych technik sprzedaży? Zejdź ze mnie bo kończy mi się litość.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

matka pisze: Gdzie się nauczyłeś takich wyrafinowanych technik sprzedaży? Zejdź ze mnie bo kończy mi się litość.
A gdzie on tobie chce coś sprzedać ??

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Ink. pisze:A gdzie on tobie chce coś sprzedać ??
A gdzie ja piszę że mi? Widzę, że Cię faktycznie wzięło ostro na moją osobę. Bardzo mi przykro ale obawiam się, że nic tego nie będzie. Mam prośbę, nie wkładaj w moje usta słów, których nie wypowiedziałem, bo uczynię Twoje sercowe katusze jeszcze bardziej bolesnymi.
Obrazek

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

matka pisze:Myślę, że powieszą Cię za oszustwa związane z Twoim rzekomym zarabianiem na rynku

Matka, ty się dobrze czujesz? Oskarżasz na lewo i prawo, kreujesz się na jakiegoś znawce , sędzie itd, może ty zamiast zwojów masz już tranzystory w mózgownicy.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

matka pisze:bo uczynię Twoje sercowe katusze jeszcze bardziej bolesnymi.
kolejna groźba? opanuj sie przyjacielu, oskarżasz wszystkich, grozisz na lewo i prawo, co się z tobą ostatnio dzieje, czyżby MC i wylew frustracji?
matka pisze:A gdzie ja piszę że mi?
matka pisze:Gdzie się nauczyłeś takich wyrafinowanych technik sprzedaży? Zejdź ze mnie bo kończy mi się litość.
o tu :)

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Ink. pisze:kolejna groźba? opanuj sie przyjacielu, oskarżasz wszystkich, grozisz na lewo i prawo, co się z tobą ostatnio dzieje, czyżby MC i wylew frustracji?
O widzę, że łatwo się nie odkochasz. Naprawdę mi przykro ale im bardziej będziesz nalegał, tym bardziej ja będę się zniechęcał. Masz ochotę nagabywać chłopców to proponuję jakiś odpowiedni klub w sobotni wieczór.
Microbi pisze: Oskarżasz na lewo i prawo, kreujesz się na jakiegoś znawce , sędzie itd, może ty zamiast zwojów masz już tranzystory w mózgownicy.
Ty też? No pięknie, co za forum.

Ink. chyba nie sądzisz, że znajdzie się wśród moderatorów jakiś homofob, który uznałby homoseksualizm za coś obraźliwego? Jeśli nie chcesz, żebym podejrzewał Cię o żywienie do mnie uczucia przestań odpisywać ka każdy mój post, bo już prawie mam gotowy skrypt, który zacznie odpisywać na każdy Twój. Chociaż w ten sposób poczujesz przewagę maszyny nad człowiekiem

Microbi Ciebie to samo dotyczy, wiem że również chciałbyś szkolić ale Twój przypadek jest szczególnie daremny i nawet największe gapy się na to nie łapią. Niemniej ostrzegam, jeszcze jedna próba reklamy takiej działalności i poproszę o dołączenie Twoich akt do sprawy.
Obrazek

ODPOWIEDZ