Gra pozycjami przeciwstawnymi zamiast SL/TP - 'hedge'

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

Moja cierpliwość się skończyła
Wątek przesuwam w odpowiednie miejsce forum.
Ostatnio zmieniony 23 cze 2012, 11:36 przez Esco, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

matka pisze:bo już prawie mam gotowy skrypt, który zacznie odpisywać na każdy Twój
A mi to nie przeszkadza, możesz odpalać skrypt :) ciekawi mnie jak on będzie wyglądał w praktyce, więc do boju przyjacielu :)

A tak z drugiej strony, wcześniej twoje posty wyglądały jak rozmowa z maszyna ewentualnie programista, dane dane dane itp mimo że było to czasami irytujące było też merytorycznie natomiast teraz widząc ostatnie twoje posty rzuca sie w oczy głęboka frustracja, deklaracja trolowania, deklaracja spamowanie, groźby, kompletne zero merytoryki, porozmawiajmy tak poważnie co sie stało przez ostatni tydzień? co cie tak zmieniło?

Awatar użytkownika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: quote »

Moja cierpliwość się skończyła
Wątek przesuwam w odpowiednie miejsce forum.
Dziwne.. Do czasu była tutaj merytoryka dopóki nie dołączyły sie pewne osoby. Może trzeba pomyslec nad przeniesieniem ich w pewne miejsce?
Jeden z wątków gdzie można sie czegoś dowiedzieć a tutaj taka reakcja.
The secret of being boring is to say everything

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Esco posprzątaj spam, sorki też mnie poniosło , ale jeden gość mnie ewidentnie drażni, wątek nie ma nic ze szkoleniami, a wręcz przeciwnie.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

A czym ten temat właściwie jest?

Opisem strategii systemu?
Journalem MB?
Reklamą?

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Na temat hedge , na siłę to w każdym wątku można doszukać się reklamy szkoleń.

Awatar użytkownika
Gaduła
Gaduła

czyt. tytuł " Gra pozycjami przeciwstawnymi zamiast SL/TP - 'hedge' czyli jak grać pozycjami przeciwstawnymi zamist SL/TP ... ?

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

quote pisze:czyt. tytuł " Gra pozycjami przeciwstawnymi zamiast SL/TP - 'hedge' czyli jak grać pozycjami przeciwstawnymi zamist SL/TP ... ?
Hm .. dziś kupiłem w sklepie kartonowe pudełko z napisem mleko a smakowało bardziej jak woda.

Podobna decyzje podjąłem w przypadku journala:
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... sc&start=0
Microbi pisze:Esco posprzątaj spam, sorki też mnie poniosło , ale jeden gość mnie ewidentnie drażni, wątek nie ma nic ze szkoleniami, a wręcz przeciwnie.
Zostanie tak jak jest. Zacznę usuwać to posypią się oskarżenia ze współpracuje z MB i pobieram prowizje od szkoleń.

Awatar użytkownika
Gaduła
Gaduła

NIe kumam, ktoś zadaje pytanie MB odpowiada i w czym tutaj tkwi problem? Wydaje mi że niektórzy tutaj na siłę szukają jakiś chorych konspiracji. Nie podoba się to nie czytać i luz. Same spiny na tym forum gdzie nie zajrzeć to ktoś spina i kłótnia murowana

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: matka »

quote pisze:NIe kumam, ktoś zadaje pytanie MB odpowiada i w czym tutaj tkwi problem?
W tym:
Mighty Baz pisze:DAYTRADER
Nie uczę o FX, tylko jak grać na FX
(w podtekście: za kasę i oczywiście sam zarabiam w ten sposób, tylko wstydzę się pokazać)

Mi jest zwyczajnie przykro, uważałem MB za porządnego kolegę, miał faktycznie kilka ciekawych wpisów i choć w wielu sprawach się z nim nie zgadzałem, nie sądziłem że posunie się do takich akcji. Teraz mam wrażenie, że całe to jego budowanie wizerunku dobrego wujka gotowego pomóc każdemu kto pyta, miało tylko jeden cel.
Obrazek
Unfortunately, more to come

ODPOWIEDZ