Greenhaze pisze:Matka moze czas zmienic xywke na Dziecko i zajrzec na babypips.com bo zachowujesz sie jakbys dopiero od wczoraj sie urodzil.
A jeśli to zrobię, opowiesz mi co znaczą te pojęcia? Myślę, że bardziej pasowało by tak jak napisałeś Matoł, bo jednak nie urodziłem się wczoraj, a dojść do tego co to znaczy ważny, odpowiedni lub fałszywy próbuję od wielu wielu lat i jak do tej pory to wychodzi mi, że dla każdego znaczy to co innego.
Dlaczego nie chcesz kontynuować merytorycznej dyskusji i uciekasz się do inwektyw gdy tylko pada prośba o doprecyzowanie lub zarzut o zbyt dużą dowolność?
Dodano po 2 minutach:
Esco pisze:Nie wiem może z was kiepscy programiści.
Ja rozumiem o co chodzi Greenhaze i potrafię sobie wyobrazić rozwiązanie. (nie mówie ze łatwe czy szybkie/) :
uff.. w końcu dochodzimy do tego etapu, w końcu będzie można sprawdzić tak jak chciał
xmmm czy to zarabia czy nie. Stawiam cały kapitał, że wyzerujemy depo, Greenhaze przyjmujesz zakład?
P.S. mam takie pytanie jeszcze, czy teraz też już mogę wrzucać inwektywy, obrażać innych i nie dostać ostrzeżenia?