Cześć
Stforex, teraz to mi przestaje zależeć na transakcjach i tych pipsach bo to zgubne myślenie bardziej chciał bym się dowiedzieć jak

Jak to ktoś powiedział zrozumieć rynek, TP można dobierać lepiej

póki co nie bardzo to umiem fibo pomaga, czasem S/R czy ZL tutaj chyba trzeba zrozumieć dlaczego a nie ile, chyba na wakacjach będę miał trochę wolnego to sporo po analizuję. Do tego to cięcie zysków / wywalanie na BE przy ZL jednym słowem mało wiem i nie ufam temu w co gram

ja wiem że to poprawię i będę dobrym traderem

a nawet bardzo, będę, będę

już 9 miesięcy zleciało od miesiąca czy 2 zaczynam mądrzeć
tutaj przywalili w TP
a tutaj transakcja zamknięta jeśli chodzi o lukę o której wspomniałeś

można było wejść co do pipsa akurat TP +30 chyba wyznaczyłem tak na mig mig
Nigdy bym o sobie nie pomyślał że jestem de...l wręcz przeciwnie wiem że jestem genialny, pajac(na fx) ale inteligentny

wiem że jest źle i chcę to zmienić. Samemu to pewnie by to trwało i trwało całe szczęście na mojej drodze do dobrego tradera są ludzie którzy poświęcają mi swój czas którym jestem wdzięczny i bardzo dziękuję

Ktoś na tym rynku wygrywa i nie ma żadnego powodu bym to nie był ja

w przyszłości.
edit: co to TS to raczej nie umiał bym się nim posługiwać zbyt często by mnie wywalał tak jak i BE ruch 20-40 pips nie powinien być niczym zaskakującym w drodze do TP przy dobrym wejściu oczywiście.
Esco i tu pies pogrzebany mam problem z wyznaczaniem TP przy stawce 0,01 najlepszym rozwiązaniem by było zamykanie na pierwszym oporze, ale tak pipsy bym odrobił, ale niczego bym się nie nauczył.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates