DD musi być kosmiczny przy takiej metodzie.
Z demo Na real :)
aż do MCZuler pisze:Kurcze, a tą piramidę planowałeś budować w nieskończoność?
Liczącymi się rachunkami są pierwsze realne a drugie podpięte do myfxbooka z tego dziennika reszta się nie liczy.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
Wczoraj + dzisiaj 4xSL i jedno zamknięte z ręki przypadkiem mi paluch musnął touchpada
no ale nic strata łączna za dwa dni 23 pipsy

I tutaj moja perełka nigdy moje zagrania nie trwały poniżej sekundy

miałem nie pykać a dalej pykam
hym no nic wracam do projektu
trzeba ostatnie zaliczenia pozdobywać.

I tutaj moja perełka nigdy moje zagrania nie trwały poniżej sekundy

miałem nie pykać a dalej pykam
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer

2x SL i zamknięty z ręki na minus i jeden z ręki na plus
edit: 3xSL
the song, the song http://www.youtube.com/watch?v=l-x-t6RGqLc
Edek tf m15

edit: dupa zamknąłem na +11 choć sobie SLa zrekompensowałem wcześniejszego
pewno będzie up trudno się mówi. Miałem trzymać do SL albo TP nie udało się.

edit: dupa zamknąłem na +11 choć sobie SLa zrekompensowałem wcześniejszego
Jako iż wiem że mało wiem i pykanie nie ma większego sensu pomaluję sobie po wykresie może mnie olśni 

przeciętnie mały swing ma 15 pips wyjątek miał 5 pipsów, przy największych to ~100-120 pips, zobaczymy co jeszcze odkryję
w tle sesje i zaznaczone świeczunie h4

przeciętnie mały swing ma 15 pips wyjątek miał 5 pipsów, przy największych to ~100-120 pips, zobaczymy co jeszcze odkryję
Być może ludzie zarządzający tym kapitałem śpią jeśli to nie jest EA, przedwczoraj ostro w dół późnej ostro w górę dzisiaj konsola hehe ten ktoś pewnie się męczy. Zmiana planu jednak będę pykał bo nowe dema mnie nic nie kosztują przynajmniej nie będzie takiej sytuacji że powiem aha wiedziałem że tak będzie
bo demo to zweryfikuje 

było +12 spadło na +2 teraz jakieś +5 pips pozycja S
edit: ruszam z nową misją
MISJA: Pokaż mi skubańcu jak chodzisz.
CZAS MISJI: 3 miesiące bo tyle mam wakacji
zobaczymy co to będzie
mam nadzieję że dobrze 

było +12 spadło na +2 teraz jakieś +5 pips pozycja S
edit: ruszam z nową misją
MISJA: Pokaż mi skubańcu jak chodzisz.
CZAS MISJI: 3 miesiące bo tyle mam wakacji
zobaczymy co to będzie
Cholera jasna najpierw odbiło pipsa przed moim tp później uwaliło wleczonego TS następnie poleciało o ho ho ile
ale nic mniej więcej wiedziałem gdzie się ustawić 50% ja pyk a tu rekwota no cholera jeszcze raz i wtedy złapało tylko tyle że mój SL nie wytrzymał korekty po rekwocie, wylazłem teoretycznie na 0 majac rację w obu przypadkach TS też zło podobnie jak BE fuck.

stopy poczyszczone możemy iść up coś mi się tak wydaje. a mogło by być 29+40 kurde
takie to szczęście w nieszczęściu że dobrze myślałem pierwsze wejście idealne 

stopy poczyszczone możemy iść up coś mi się tak wydaje. a mogło by być 29+40 kurde
Jak wcześniej mogłem pisać że tragedii nie ma
tak dzisiaj ostatni bastion legł w gruzach takiej korekty to się nie spodziewałem w sumie to strasznie cieniście dzisiaj bylo 

Tak to myfxbook widzi

W tym tygodniu mój bilans nie będzie tak kolorowy jak wcześniej

Tak to myfxbook widzi

W tym tygodniu mój bilans nie będzie tak kolorowy jak wcześniej