Z demo Na real :)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Miszcz
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Miszcz »

Kurcze, a tą piramidę planowałeś budować w nieskończoność? Cena szła cały czas do góry, a Ty dorzucałeś kolejne zlecenia sell :?
DD musi być kosmiczny przy takiej metodzie.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Zuler pisze:Kurcze, a tą piramidę planowałeś budować w nieskończoność?
aż do MC :D to takie konto dla picu na którym wcale mi nie zależy, zawierasz transakcję i czekasz aż będzie na plusie hehe :) no chyba że MC to co innego.

Liczącymi się rachunkami są pierwsze realne a drugie podpięte do myfxbooka z tego dziennika reszta się nie liczy.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Wczoraj + dzisiaj 4xSL i jedno zamknięte z ręki przypadkiem mi paluch musnął touchpada :/ no ale nic strata łączna za dwa dni 23 pipsy
Obrazek
I tutaj moja perełka nigdy moje zagrania nie trwały poniżej sekundy :D

Obrazek

miałem nie pykać a dalej pykam :? hym no nic wracam do projektu :) trzeba ostatnie zaliczenia pozdobywać.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Obrazek

2x SL i zamknięty z ręki na minus i jeden z ręki na plus :D Obecnie sprzedaję licząc na małą korektę.

edit: 3xSL :)
the song, the song http://www.youtube.com/watch?v=l-x-t6RGqLc 8)

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Edek tf m15

Obrazek

edit: dupa zamknąłem na +11 choć sobie SLa zrekompensowałem wcześniejszego :D pewno będzie up trudno się mówi. Miałem trzymać do SL albo TP nie udało się.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Jako iż wiem że mało wiem i pykanie nie ma większego sensu pomaluję sobie po wykresie może mnie olśni :D

Obrazek

przeciętnie mały swing ma 15 pips wyjątek miał 5 pipsów, przy największych to ~100-120 pips, zobaczymy co jeszcze odkryję :D w tle sesje i zaznaczone świeczunie h4

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Co do sesji, to zawsze się zastanawiałem, czy kapitał ruszający rynkiem, na pewno śpi...? ;)

Inna sprawa, to kiedy jest dostateczna płynność, żeby taki kapitał mógł działać.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Być może ludzie zarządzający tym kapitałem śpią jeśli to nie jest EA, przedwczoraj ostro w dół późnej ostro w górę dzisiaj konsola hehe ten ktoś pewnie się męczy. Zmiana planu jednak będę pykał bo nowe dema mnie nic nie kosztują przynajmniej nie będzie takiej sytuacji że powiem aha wiedziałem że tak będzie :) bo demo to zweryfikuje :)

Obrazek

było +12 spadło na +2 teraz jakieś +5 pips pozycja S

edit: ruszam z nową misją :D

MISJA: Pokaż mi skubańcu jak chodzisz.
CZAS MISJI: 3 miesiące bo tyle mam wakacji :D
zobaczymy co to będzie :D mam nadzieję że dobrze :)

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Cholera jasna najpierw odbiło pipsa przed moim tp później uwaliło wleczonego TS następnie poleciało o ho ho ile :) ale nic mniej więcej wiedziałem gdzie się ustawić 50% ja pyk a tu rekwota no cholera jeszcze raz i wtedy złapało tylko tyle że mój SL nie wytrzymał korekty po rekwocie, wylazłem teoretycznie na 0 majac rację w obu przypadkach TS też zło podobnie jak BE fuck.
Obrazek

Obrazek

stopy poczyszczone możemy iść up coś mi się tak wydaje. a mogło by być 29+40 kurde :) takie to szczęście w nieszczęściu że dobrze myślałem pierwsze wejście idealne :D

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Jak wcześniej mogłem pisać że tragedii nie ma :D tak dzisiaj ostatni bastion legł w gruzach takiej korekty to się nie spodziewałem w sumie to strasznie cieniście dzisiaj bylo :)
Obrazek
Tak to myfxbook widzi :)
Obrazek

W tym tygodniu mój bilans nie będzie tak kolorowy jak wcześniej :roll:

ODPOWIEDZ