Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

shuyin spróbuj trade inceptora..
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
rh-fx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rh-fx »

Mam takie pytanie :

Jak w Jforex (lub na stronie Dukascopy) sprwdzić skąd otwarto pozycje na koncie demo - ze smartphona, z platformy na VPS lub Jforex z kompa ?

Podejrzewam , że otworzylem ze smartphona niechcący, ale chciałbym to sprawdzić. Bo raczej (!!!) nie podejrzewam,aby ktoś włamał się na VPS i tam namieszał.
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

rh-fx pisze:Jak w Jforex (lub na stronie Dukascopy) sprwdzić skąd otwarto pozycje na koncie demo - ze smartphona, z platformy na VPS lub Jforex z kompa ?
Możesz spróbować napisać do supportu (na support@dukascopy.com) i poprosić o adres IP z którego została wysłana transakcja chociaż akurat nie wiem czy będą się w to bawić z demem. Z kontem Live nie byłoby problemu.

Dodano po 1 minutach:
Cyb pisze:Problem występuje jedynie z kontami Live i jedynie z wersją javy 7 ( nie wiem czy z każdą 7, na pewno z java 7 update 4). Rozwiązaniem jest zainstalowanie Java 6 http://www.oracle.com/technetwork/java/ ... 94646.html - trzeba tam zaakceptować licencję i pobrać odpowiednią wersję.
shuyin
Daj znać czy to pomogło.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Otrzymałem stanowisko Dukascopy w tej sprawie :
Greetings,

there are some issues with Java 7. A new release of the platform which is likely to be released this week contains the bugfixes.

Kind regards,
Dukascopy Support
Także jak ktoś ma problem to albo poczeka na aktualizację JForex, albo chwilowo wyrzuci Java 7 i zainstaluje Java 6.

shuyin
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: shuyin »

mialem jave 7 update 4..usunalem, uzywam starszej i, poki co, wszystko zdaje sie byc ok.

wielkie dzieki za pomoc :)

p.s. Polecam Dukascopy..poza sporadycznymi problemami z platforma nie mialem nigdy zadnych problemow :) choc teraz jestem troche zawiedziony - pierwsze co zrobilem to zwrocilem sie do ich supportu i niestety musialem trafic na to forum zeby uzyskac pomoc ;)

jeszcze raz pozdrawiam i dziekuje.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Przeważnie tutaj szybciej dowiesz się o nowościach w JForex bądź też rozwiązaniach problemów, tak więc zapraszam częściej.

Jak tylko wyjdzie aktualizacja przetestuję to na Java 7 i dam znać czy już działa poprawnie.

sena9
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sena9 »

aktywowałem dzisiaj konto real, dzwoniłem aby nadać pin i zmieniłem hasło, ale nie moge zalogować się do konta, podaje mi komunikat że błędny login, jako login podaje ten co dostałem od duka, czy mam czekac jeszcze na jakiegoś maila, bo w sumie przez telefon nie dopytałem, myślałem że aktywuje się od razu

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Aktywacja następuje niemalże od razu. Upewnij się, że wprowadzasz poprawne hasło i PIN. Pamiętaj, że jeśli ustaliłeś PIN na 1 3 5 7 to nie wpisujesz 1357 tylko cyfry, które są w tych polach. W danych uwzględnia się wielkie i małe litery.

Jeśli nadal będą problemy to najlpeiej skontaktować się z Account Managerem by sprawdził w systemie czy wszystko jest OK.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Wyszła właśnie aktualizacja z wersji 2.17.1 do wersji 2.17.5. W tej chwili testuję na Java 7 i nie zauważyłem problemów. Także myślę że błędy związane z Javą zostały wyeliminowane w tym update.

A jednak nadal jest trochę błędów także polecam pozostanie przy java 6.

sena9
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sena9 »

wszystko hasa, dzięki za pomoc

ODPOWIEDZ