Dukascopy - ECN
Mam takie pytanie :
Jak w Jforex (lub na stronie Dukascopy) sprwdzić skąd otwarto pozycje na koncie demo - ze smartphona, z platformy na VPS lub Jforex z kompa ?
Podejrzewam , że otworzylem ze smartphona niechcący, ale chciałbym to sprawdzić. Bo raczej (!!!) nie podejrzewam,aby ktoś włamał się na VPS i tam namieszał.
Jak w Jforex (lub na stronie Dukascopy) sprwdzić skąd otwarto pozycje na koncie demo - ze smartphona, z platformy na VPS lub Jforex z kompa ?
Podejrzewam , że otworzylem ze smartphona niechcący, ale chciałbym to sprawdzić. Bo raczej (!!!) nie podejrzewam,aby ktoś włamał się na VPS i tam namieszał.
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
Możesz spróbować napisać do supportu (na support@dukascopy.com) i poprosić o adres IP z którego została wysłana transakcja chociaż akurat nie wiem czy będą się w to bawić z demem. Z kontem Live nie byłoby problemu.rh-fx pisze:Jak w Jforex (lub na stronie Dukascopy) sprwdzić skąd otwarto pozycje na koncie demo - ze smartphona, z platformy na VPS lub Jforex z kompa ?
Dodano po 1 minutach:
shuyinCyb pisze:Problem występuje jedynie z kontami Live i jedynie z wersją javy 7 ( nie wiem czy z każdą 7, na pewno z java 7 update 4). Rozwiązaniem jest zainstalowanie Java 6 http://www.oracle.com/technetwork/java/ ... 94646.html - trzeba tam zaakceptować licencję i pobrać odpowiednią wersję.
Daj znać czy to pomogło.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Otrzymałem stanowisko Dukascopy w tej sprawie :
Także jak ktoś ma problem to albo poczeka na aktualizację JForex, albo chwilowo wyrzuci Java 7 i zainstaluje Java 6.Greetings,
there are some issues with Java 7. A new release of the platform which is likely to be released this week contains the bugfixes.
Kind regards,
Dukascopy Support
mialem jave 7 update 4..usunalem, uzywam starszej i, poki co, wszystko zdaje sie byc ok.
wielkie dzieki za pomoc
p.s. Polecam Dukascopy..poza sporadycznymi problemami z platforma nie mialem nigdy zadnych problemow
choc teraz jestem troche zawiedziony - pierwsze co zrobilem to zwrocilem sie do ich supportu i niestety musialem trafic na to forum zeby uzyskac pomoc 
jeszcze raz pozdrawiam i dziekuje.
wielkie dzieki za pomoc

p.s. Polecam Dukascopy..poza sporadycznymi problemami z platforma nie mialem nigdy zadnych problemow

jeszcze raz pozdrawiam i dziekuje.
aktywowałem dzisiaj konto real, dzwoniłem aby nadać pin i zmieniłem hasło, ale nie moge zalogować się do konta, podaje mi komunikat że błędny login, jako login podaje ten co dostałem od duka, czy mam czekac jeszcze na jakiegoś maila, bo w sumie przez telefon nie dopytałem, myślałem że aktywuje się od razu
Aktywacja następuje niemalże od razu. Upewnij się, że wprowadzasz poprawne hasło i PIN. Pamiętaj, że jeśli ustaliłeś PIN na 1 3 5 7 to nie wpisujesz 1357 tylko cyfry, które są w tych polach. W danych uwzględnia się wielkie i małe litery.
Jeśli nadal będą problemy to najlpeiej skontaktować się z Account Managerem by sprawdził w systemie czy wszystko jest OK.
Jeśli nadal będą problemy to najlpeiej skontaktować się z Account Managerem by sprawdził w systemie czy wszystko jest OK.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu