Dukascopy - ECN
Nie, samej grubości wykresu liniowego zmienić się nie da.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam
raposo - czy można u autora <luktom manual trader > zamówić ?? wersję autorską ,dopasowaną tylko pod mój trading ??
Oczywiście odpowiednia cena dla autora ,aby przerobioną wersję LMT nie wstawiał na stronę www do sprzedaży - czy to jest możliwe ??
LMT łączyłby wtedy kilka moich strategii , teraz włączanych oddzielnie na JF - oszczędność czasu i szybkość tradingu wzrosłaby znacznie .
raposo - czy można u autora <luktom manual trader > zamówić ?? wersję autorską ,dopasowaną tylko pod mój trading ??
Oczywiście odpowiednia cena dla autora ,aby przerobioną wersję LMT nie wstawiał na stronę www do sprzedaży - czy to jest możliwe ??
LMT łączyłby wtedy kilka moich strategii , teraz włączanych oddzielnie na JF - oszczędność czasu i szybkość tradingu wzrosłaby znacznie .
To bardziej pytanie do luktom.biz niż do mnie
. Myślę, że skoro są autorami LMT to nie ma problemu by dokonali w nim wybranych modyfikacji pod indywidualne preferencje ale najlepiej wysłać maila bezpośrednio do nich.
Dodano po 23 godzinach 22 minutach:
Z dniem dzisiejszym do handlu rzeczywistego w Dukascopy Bank (w Dukascopy Europe prawdopodobnie dziś wieczorem lub jutro) wchodzi 5 nowych par walutowych:
USD/PLN
EUR/PLN
USD/TRY
EUR/TRY
SGD/JPY
Na tę chwilę dostępne są tylko dla kont indywidualnych (niedostępne dla kont zarządzanych).
Obecnie można nimi handlować w godzinach od 7:00 do 18:00 GMT z powodu ograniczonej płynności do momentu aż uda się pozyskać dodatkowych dostarczycieli.
Tymczasem obserwuję spread na PLNach i waha się on w granicy 5.0-10.0 pips
. Całkiem nieźle
.
Niebawem więcej pozytywnych zmian dla Polaków... Cierpliwości
.

Dodano po 23 godzinach 22 minutach:
Z dniem dzisiejszym do handlu rzeczywistego w Dukascopy Bank (w Dukascopy Europe prawdopodobnie dziś wieczorem lub jutro) wchodzi 5 nowych par walutowych:
USD/PLN
EUR/PLN
USD/TRY
EUR/TRY
SGD/JPY
Na tę chwilę dostępne są tylko dla kont indywidualnych (niedostępne dla kont zarządzanych).
Obecnie można nimi handlować w godzinach od 7:00 do 18:00 GMT z powodu ograniczonej płynności do momentu aż uda się pozyskać dodatkowych dostarczycieli.
Tymczasem obserwuję spread na PLNach i waha się on w granicy 5.0-10.0 pips

Niebawem więcej pozytywnych zmian dla Polaków... Cierpliwości

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Ok, więc dobrze się złożyło, bo już dziś mogę uchylić część....mryko pisze:raposo, uchyl rąbka tajemnicy

Dukascopy Bank jest już częścią SEPA więc można przelewać środki zarówno do Dukascopy Bank, jak i Dukascopy Europe za pomocą przelewów europejskich w walucie EUR.
Przypominam, że takie transfery są wykonywane zawsze bezpośrednio (księgowanie zazwyczaj w 2-3 dni) i koszt takiej transakcji w polskich bankach zaczyna się od 5 PLN niezależnie od przelewanej kwoty.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Nie wiem jakie masz oczekiwania i skad pomysł o bombie, bo o niej nie wspominałem...
aczkolwiek są wprowadzane zmiany, ktore napewno uatrakcyjniają ofertę, szczególnie dla Polaków (m.in. jedne z najatrakcyjniejszych spreadow na rynku na parach PLN).

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
czytam Was tu od jakiegoś czasu wiem że może nie tutaj ale mam pytanie do RAPOSO jeżeli można -
szukam ECN gdzie są instrumenty na DAX i u jankesa i kilka podstawowych europejskich - czy mógłbyś coś polecić albo może masz wiedze czy Dukaskopy lub Fxpro planują coś w tym zakresie - testuje demo duka i ctrader z obu jestem zadowolony ale brak powyższych determinuje szukanie alternatywy
szukam ECN gdzie są instrumenty na DAX i u jankesa i kilka podstawowych europejskich - czy mógłbyś coś polecić albo może masz wiedze czy Dukaskopy lub Fxpro planują coś w tym zakresie - testuje demo duka i ctrader z obu jestem zadowolony ale brak powyższych determinuje szukanie alternatywy