Dukascopy - ECN
Przelewy zagraniczne idą od 2 do 5 dni roboczych i zazwyczaj przez polskie banki wykonywane są na dzień następny choć zazwyczaj po 3 dniach już środki są.sena9 pisze:23 maja wykonałem przelew do duka europe i do dzisiaj cisza, trawa to tak długo? przypomne, że zakładam konto real
Sprawdź zakładkę SPAM na mailu, bo czasem tam ląduje korespondencja od brokera. Jeśli nic nie będzie to daj mi znać na PW, o ile konto było założone z Forex Clubu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Zwroty potrafią trwać nawet dwa tygodnie dlatego sprawdź dokładnie czy wszystkie pola zostały wypełnione poprawnymi danymi. Po upływie 6 dni roboczych można już sprawdzać co było nie tak...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam wszystkich,
Od dobrego tygodnia zaczalem miec troche problemow z platforma - po uruchomieniu wszystko jest ok, jednak po jakims czasie (10 min. +) czesc funkcji staje sie niedostepna - wykresy sa ok, widze normalne notowania, ale np. nie moge ustawic sl, tp, czesto nie dziala mi kupno/sprzedaz w opcji 'one click', czasem nie moge handlowac z wykresu etc.
Czy ktos z Was ma podobne problemy? Z gory dziedkuje za odpowiedz i pozdrawiam
Od dobrego tygodnia zaczalem miec troche problemow z platforma - po uruchomieniu wszystko jest ok, jednak po jakims czasie (10 min. +) czesc funkcji staje sie niedostepna - wykresy sa ok, widze normalne notowania, ale np. nie moge ustawic sl, tp, czesto nie dziala mi kupno/sprzedaz w opcji 'one click', czasem nie moge handlowac z wykresu etc.
Czy ktos z Was ma podobne problemy? Z gory dziedkuje za odpowiedz i pozdrawiam

Oprócz wstępnego sprawdzenia javy możesz też profilaktycznie założyć nowe konto demo - czasem to pomaga.shuyin pisze:Od dobrego tygodnia zaczalem miec troche problemow z platforma - po uruchomieniu wszystko jest ok, jednak po jakims czasie (10 min. +) czesc funkcji staje sie niedostepna - wykresy sa ok, widze normalne notowania, ale np. nie moge ustawic sl, tp, czesto nie dziala mi kupno/sprzedaz w opcji 'one click', czasem nie moge handlowac z wykresu etc.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
najnowsza wersja javy.
konto demo? w moim przypadku to real
powaznie nie mam pojecia co sie dzieje - java, komputer i internet sa ok, zresetowalem cache, nie wiem co jeszcze moge zrobic. W chwili obecnej uzywam web version (wszystko jest ok), ale to irytujace przy dt. Platformy innych brokerow dzialaja ok.
Cyb - zglosze sie. Ale jutro - u mnie teraz 4 w nocy
Pozdrawiam i dzieki za odzew

powaznie nie mam pojecia co sie dzieje - java, komputer i internet sa ok, zresetowalem cache, nie wiem co jeszcze moge zrobic. W chwili obecnej uzywam web version (wszystko jest ok), ale to irytujace przy dt. Platformy innych brokerow dzialaja ok.
Cyb - zglosze sie. Ale jutro - u mnie teraz 4 w nocy

Pozdrawiam i dzieki za odzew

Hmm... Z tym żeby jakieś opcje nie działały na Live spotykam się pierwszy raz. W takim wypadku mi już za bardzo nic nie przychodzi do głowy dlatego jeśli Cybowi nie uda się Tobie pomóc to sugeruję kontakt z supportem Dukascopy, tymbardziej, że dotyczy to konta rzeczywistego.shuyin pisze:najnowsza wersja javy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Problem występuje jedynie z kontami Live i jedynie z wersją javy 7 ( nie wiem czy z każdą 7, na pewno z java 7 update 4). Rozwiązaniem jest zainstalowanie Java 6 http://www.oracle.com/technetwork/java/ ... 94646.html - trzeba tam zaakceptować licencję i pobrać odpowiednią wersję. Oczywiście wersję 7 deinstalujemy.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2012, 09:36 przez Cyb, łącznie zmieniany 1 raz.