Czy Wy też macie ciągłe problemy z pobraniem właściwych danych tickowych z ich strony - albo proces się zawiesza, albo pobiera cześć danych, a przy wyborze daty w kalendarzu data się nie zmienia.
Planują może jakieś zmiany w tym temacie, bo póki co pobranie tych danych to naprawdę duże wyzwanie.
Mowa o tym
http://www.dukascopy.com/swiss/english/ ... istorical/
Dukascopy - ECN
Napisz proszę dokładnie jaki okres z jakiej pary próbujesz ściągnąc i zobaczę czy u mnie pójdzie.leszczu pisze:Czy Wy też macie ciągłe problemy z pobraniem właściwych danych tickowych z ich strony - albo proces się zawiesza, albo pobiera cześć danych, a przy wyborze daty w kalendarzu data się nie zmienia.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Faktycznie trochę mi komputer zmuliło ale dane z ostatniego miesiąca na Edku pobrało bez problemu.
Włącz sobie Managera zadań i obserwuj jak zachowuje się obciążenie procesora i wykorzystanie RAM. Możesz też spróbować użyć innej przeglądarki. Wg mnie jest ok tylko może komp nie wyrabiać...
Włącz sobie Managera zadań i obserwuj jak zachowuje się obciążenie procesora i wykorzystanie RAM. Możesz też spróbować użyć innej przeglądarki. Wg mnie jest ok tylko może komp nie wyrabiać...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Niestety nie mam nic z Androidem by ją sprawdzić ale przypominam, że dostępna jest tylko dla kont demo w ramach testów i właśnie wychwycenia błędów 'wieku dziecięcego'ramaso pisze:czy ktoś z Was korzystał już z aplikacji Dukascopy na smartfony na androida?

Jako wskaźnik nie widziałem ale LMT ma wbudowany mechanizm, który to automatycznie wylicza. Obecnie dla nowych klientów LMT jest na 1 miesiąc gratiskowal00 pisze:Czy jest cos podobnego na jforex jak w zalaczniku? Pokazuje jaka wielkoscia pozycji mozemy grac przy okreslonym ryzyku i SL.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
raposo
Mam "zapuszczone" w Jforex 5 takich samych strategii na 5 parach . Warunki do otwarcia spełnione są na wszystkich, a otwiera tylko na dwóch parach.
W czym może tkwić problem ?
Czy spotkaleś się juz z czym takim ?
Mam "zapuszczone" w Jforex 5 takich samych strategii na 5 parach . Warunki do otwarcia spełnione są na wszystkich, a otwiera tylko na dwóch parach.
W czym może tkwić problem ?
Czy spotkaleś się juz z czym takim ?
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
Sprawdź czy wszędzie chodzą prawidłowo (są skonfigurowane, uruchomione itd. itp.). Możesz też sprawdzić komunikaty z platformy - może tam wyrzuca jakieś błędy. Nie spotkałem się z czymś podobnym.rh-fx pisze:Mam "zapuszczone" w Jforex 5 takich samych strategii na 5 parach . Warunki do otwarcia spełnione są na wszystkich, a otwiera tylko na dwóch parach.
Uruchamiałem LMT na 3 parach jednocześnie i na każdej działało, no ale to nie typowa strategia automatyczna...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu