Dukascopy - ECN
Pewnie dałoby się umieścić tam dyspozycję zmiany natomiast chyba u wszystkich (a na pewno większości) brokerów, którzy dają możliwość zmiany dźwigni, wymaga zatwierdzenia tego przez pracownka z odpowiedniego działu. Czyli wychodzi prawie na to samo jakbyśmy wysłali maila "Please change my levarage to 1:200" - koniecreptile pisze:A nie dałoby sie to gdzies w panelu klienta zmienic ?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Koszt przelewu DO Dukascopy zależy od cennika Twojego banku więc trzeba to sprawdzić już u niego na stronie. Natomiast koszt wypłąty z Dukascopy Bank jest uzależniony od waluty konta:
CHF 20 / EUR 15 / GBP 15 / JPY 2000 / USD 20 / AUD 20 / CAD 20 / SGD 25
Jest to opłata stała niezależnie od wypłacanej kwoty więc może być zaróno względnie duża jak i względnie mała...
CHF 20 / EUR 15 / GBP 15 / JPY 2000 / USD 20 / AUD 20 / CAD 20 / SGD 25
Jest to opłata stała niezależnie od wypłacanej kwoty więc może być zaróno względnie duża jak i względnie mała...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
To musiał to zrobić dość dawno, bo już od niecałego roku nie mogą stosować przelewów SEPA... Może w przyszłości się to zmieni ale na razie takiej opcji nie ma.McL pisze:przy wyplacie z konta EUR mozna polecic uzycie SEPA, koszt poniosl Dukas
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Na pewno więcej choć teraz jak sprawdziłem z rokiem też przesadziłem. Przelewów SEPA nie ma od ok. listopada ubiegłego roku, czyli od momentu kiedy depozyty zarówno klientów Dukascopy Europe jak i Dukascopy Bank trzymane są w Dukascopy Bank (klientów DE na koncie DE w DB, a klientów DB na segretowanych indywidualnych kontach też w DB).McL pisze:3-4 miesiace temu
Wiem, że trwają prace nad tym by przelewy SEPA wróciły jednak na tę chwilę ich wcale nie ma.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Ja mam pytanie techniczne.
Problem polega na tym: odpala się platforma i widzę aktywną zakładkę jakiejś pary, gdy klikam na zakładkę innej pary platforma zwiesza się na jakieś 10 sekund. Po tym czasie można już swobodnie przełączać się pomiedzy tymi zakładkami. Mam jakieś 12 zakładek w moim workspace, więc muszę odczekać przy każdej zakładce 10 sekund co jest nieco irytujace. Później, gdy już przejdę przez wszystkie jest OK. Przypuszczam, ze może to mieć coś wspólnego z utrzymywaniem tych katalogów cache w domyślnych lokalizacjach Users w Windows 7.
Gdy zmieniłem ręcznie docelowe katalogi (w opcjach Tools - Advanced) zostały na powrót zmienione na domyślne po przeładowaniu platformy. Mam Windows 7 i otwierając platformę JForex chciałbym utrzymywać dane typu cache lub Templates lub Workspace w miejscu innym niż w katalogu Users na dysku C: . Być może po tej zmianie zakładki zaczną się normalnie odpalać.
W domu mam XP i takich kwiatków nie mam, więc zakładam problemy z 7-ką.
Problem polega na tym: odpala się platforma i widzę aktywną zakładkę jakiejś pary, gdy klikam na zakładkę innej pary platforma zwiesza się na jakieś 10 sekund. Po tym czasie można już swobodnie przełączać się pomiedzy tymi zakładkami. Mam jakieś 12 zakładek w moim workspace, więc muszę odczekać przy każdej zakładce 10 sekund co jest nieco irytujace. Później, gdy już przejdę przez wszystkie jest OK. Przypuszczam, ze może to mieć coś wspólnego z utrzymywaniem tych katalogów cache w domyślnych lokalizacjach Users w Windows 7.
Gdy zmieniłem ręcznie docelowe katalogi (w opcjach Tools - Advanced) zostały na powrót zmienione na domyślne po przeładowaniu platformy. Mam Windows 7 i otwierając platformę JForex chciałbym utrzymywać dane typu cache lub Templates lub Workspace w miejscu innym niż w katalogu Users na dysku C: . Być może po tej zmianie zakładki zaczną się normalnie odpalać.
W domu mam XP i takich kwiatków nie mam, więc zakładam problemy z 7-ką.
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
A gdzie pytanie?Sildra pisze:Ja mam pytanie techniczne.

Chyba sam sobie odpowiedziałeś na ten problem...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu