Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

wirus nie truj juz dupy jeżeli wszycy ci powtarzają, że działa to przeinstaluj sobie system na nowo albo wywal wszystkie gry demo, które poinstalowałes z gazet i będzie działać. 10 razy ci odpowiadać, że działa a ty znów od nowa :wink:
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Cyb pisze:Alternatywne DNSy sprawdzone ?
I światłowody przepchane flaszynpucerem też.
Zapomniałeś dodać :
Bezpodstawne marudzenia wynikające z winy użytkownika , a nie z winy Dukasa.
Jakie masz podstawy, żeby tak twierdzić, poza swoim zarozumialstwem? Rozumiem, że bronicie swojego partnera biznesowego, ale wypadałoby robić to z sensem. Bo jak do tej pory, to Wasze wypowiedzi są takie, że wszystko działa i czego ja się czepiam, natomiast po kilku czy kilkunastu dniach człowiek dowiaduje się między wierszami, że problemy, których nie było, są już usuniętę. Albo, że są znane i specjaliści nad nimi pracują, jak np. problem niezapisywania zmian na wykresie.

Helium
Trudno mi z Tobą dyskutować, bo jesteśmy na różnych poziomach.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Ale Dukas to nie mój partner biznesowy. Za każdym razem gdy zgłaszasz problem sprawdzam to na kilku komputerach, pytam znajomych i nigdy u nich ani u mnie nic takiego nie występuje.

Więc weź łaskawie zajmij się najpierw przyczynami problemów a nie objawami.

Twoja niezaradność w dziedzinie komputerów sięga zenitu. Próbujesz problemy z własnym sprzętem zwalić na brokera, co Ci się słabo udaje...

Albo masz zrąbany komputer, albo Twój ISP jest do dupy albo i jedno i drugie.

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

Witam Wirus

Rozumiem że jak większośc użytkowników używasz komputera na którym zainstalowana jest platforma "do wszystkiego"?

Sugeruje w takim razie przeinstalowanie systemu operacyjnego.

Często problemy z platformami wynikają ze specyficznej konfiguracji programowej lub nawet sprzętowej komputera. W niektórych miałem nawet problemy po zmianie wersji sterowników karty graficznej.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Proponuję nie udzielać odpowiedzi koledze Wirus, robimy offtop próbując naprawić jego komputer. To wątek o dukasie, a jak na razie ze wszystkich jego postów był tylko jeden opisujący problem z winy dukasa - brak świec na wykresach.

Cała reszta to rozwiązywanie problemów z jego komputerem. Powinno to iść do kosza ( razem i z moimi postami ).
Skoro tak mu ciężko sprawdzić wszystko na czystym, zaktualizowanym systemie to mi ręce opadają.

Awatar użytkownika
Gwyn_Bleidd
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Gwyn_Bleidd »

Czy jest możliwość wskazania konkretnej linii trendu i ustawienia jakoś gdzieś, żeby po dotarciu do niej ceny transakcja zawarła się automatycznie?
jforex
Życie to surfing, więc nie bój się fal.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Gwyn_Bleidd pisze:Czy jest możliwość wskazania konkretnej linii trendu i ustawienia jakoś gdzieś, żeby po dotarciu do niej ceny transakcja zawarła się automatycznie?
W standardzie JForex tego nie ma ale można sobie to w Javie zaprogramować jako strategię.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Chwileczkę, żeby nie było wątpliwości: ja nie mam problemów z komputerem; problemy mam tylko z Jforexem. I nie życzę sobie, żeby mi wmawiać, że instaluję śmieci, mam łindołsy z bazaru czy nielegalne oprogramowanie. Dzisiejszy problem leżał po stronie Dukasa - nie ściągał się z serwera plik uruchamiający, nie było też połączenia z serwerem przez www. Może akurat wstrzeliłem się w jakiś szczególny przypadek; w każdym razie po kilkudziesięciu minutach platforma załadowała się.

Esco
Jednego laptopa używam wyłącznie jako awaryjnego do forexu i mam tam tylko Jforex i MT4. I prawie go nie włączam. Na pewno problem nie leży w konfiguracji systemu.

Z jednym się zgadzam: nie ma sensu ciągnąć nic nie wnoszących wypowiedzi, tym bardziej fałszywych.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

To masz problem z ISP. U ilu różnych ISP testowałeś połączenie w przypadku problemu ?

Awatar użytkownika
graw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: graw »

@Cyb ,a może założyć nowy wątek tu na Dukasie - @Wirus i Jego Wielkie Problemy z Komputerami ??
@raposo będzie miał robotę z postami , a my ubaw od rana :) .

ODPOWIEDZ