Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

sena9
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sena9 »

23 maja wykonałem przelew do duka europe i do dzisiaj cisza, trawa to tak długo? przypomne, że zakładam konto real

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

sena9 pisze:23 maja wykonałem przelew do duka europe i do dzisiaj cisza, trawa to tak długo? przypomne, że zakładam konto real
Przelewy zagraniczne idą od 2 do 5 dni roboczych i zazwyczaj przez polskie banki wykonywane są na dzień następny choć zazwyczaj po 3 dniach już środki są.
Sprawdź zakładkę SPAM na mailu, bo czasem tam ląduje korespondencja od brokera. Jeśli nic nie będzie to daj mi znać na PW, o ile konto było założone z Forex Clubu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

sena9
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sena9 »

spam jest pusty, poczekam jeszcze troche, przelew musiał się udać, bo nie dostałem zwrotki

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Zwroty potrafią trwać nawet dwa tygodnie dlatego sprawdź dokładnie czy wszystkie pola zostały wypełnione poprawnymi danymi. Po upływie 6 dni roboczych można już sprawdzać co było nie tak...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

shuyin
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: shuyin »

Witam wszystkich,

Od dobrego tygodnia zaczalem miec troche problemow z platforma - po uruchomieniu wszystko jest ok, jednak po jakims czasie (10 min. +) czesc funkcji staje sie niedostepna - wykresy sa ok, widze normalne notowania, ale np. nie moge ustawic sl, tp, czesto nie dziala mi kupno/sprzedaz w opcji 'one click', czasem nie moge handlowac z wykresu etc.

Czy ktos z Was ma podobne problemy? Z gory dziedkuje za odpowiedz i pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Jaka wersja Javy ? Java 7 ?
Zgłoś się do mnie na GG.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

shuyin pisze:Od dobrego tygodnia zaczalem miec troche problemow z platforma - po uruchomieniu wszystko jest ok, jednak po jakims czasie (10 min. +) czesc funkcji staje sie niedostepna - wykresy sa ok, widze normalne notowania, ale np. nie moge ustawic sl, tp, czesto nie dziala mi kupno/sprzedaz w opcji 'one click', czasem nie moge handlowac z wykresu etc.
Oprócz wstępnego sprawdzenia javy możesz też profilaktycznie założyć nowe konto demo - czasem to pomaga.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

shuyin
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: shuyin »

najnowsza wersja javy.
konto demo? w moim przypadku to real :)
powaznie nie mam pojecia co sie dzieje - java, komputer i internet sa ok, zresetowalem cache, nie wiem co jeszcze moge zrobic. W chwili obecnej uzywam web version (wszystko jest ok), ale to irytujace przy dt. Platformy innych brokerow dzialaja ok.
Cyb - zglosze sie. Ale jutro - u mnie teraz 4 w nocy :)
Pozdrawiam i dzieki za odzew :)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

shuyin pisze:najnowsza wersja javy.
konto demo? w moim przypadku to real
Hmm... Z tym żeby jakieś opcje nie działały na Live spotykam się pierwszy raz. W takim wypadku mi już za bardzo nic nie przychodzi do głowy dlatego jeśli Cybowi nie uda się Tobie pomóc to sugeruję kontakt z supportem Dukascopy, tymbardziej, że dotyczy to konta rzeczywistego.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Problem występuje jedynie z kontami Live i jedynie z wersją javy 7 ( nie wiem czy z każdą 7, na pewno z java 7 update 4). Rozwiązaniem jest zainstalowanie Java 6 http://www.oracle.com/technetwork/java/ ... 94646.html - trzeba tam zaakceptować licencję i pobrać odpowiednią wersję. Oczywiście wersję 7 deinstalujemy.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2012, 09:36 przez Cyb, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ