Z demo Na real :)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Jak na razie mam dzisiaj -9 a mogło być tak pięknie :) tylko że dalej tak strasznie śpieszyłem się na wykład "Media w społeczeństwie" że 30 minut się spóźniłem :D jak wpadłem to kurs był gdzie był. Gdy by nie to że wybory o 11 były to pewnie bym wyskoczył na najmniej zero. Ale nic już wiem co i jak robić teraz tylko dopracuje :)

Obrazek
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Darkey pisze:Jak na razie mam dzisiaj -9 a mogło być tak pięknie
Znam ten ból - ale nie zapominaj, że najważniejsza jest teraz sesja. I co by nie skończyć jak tutaj

http://www.youtube.com/watch?v=6PnZHFaW ... ture=share

A tak na serio - dzisiaj był jak dla mnie bardzo jasny dzień - sytuacja była klarowna od samego rana.

Obiecywałeś dawać całe screeny - na tym nie widać jaką masz pozycję S czy L - oczywiście można się domyślać, że L - ale jakoś się dziwnie czuję nie widząc całego screena - prawdopodobnie to e/u m15 ? :?: :?:

Będzie dobrze i Ty zaczniesz kosić jak niektórzy na tym forum. :D
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Cześć Marcin, ja wiem że tak będzie :) tak edek m15 zresztą proszę full screen. Co do innych par nie widzę sensu kombinować.

Obrazek

nie mam czasu pilnować :) zamknąłem ktoś siedział na 2542 i walił w cenę jak złotkiem w prawdzi osłabł i najprawdopodobniej wywaliłem w najmniej odpowiednim momencie ale swoje mam zmniejszyłem stratę do -2 end na dziś
Obrazek

01:04 edit: a tutaj kolejne przypadki zaznaczone zielonym x-em na takie coś w ogóle nie warto zwracać uwagi w tradingu :P

Obrazek
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

dwa pipsy brakło :D dobre wejście :) to nic że na BE +2 wywalili :)

Obrazek

chyba przestawianie na BE po 11 pipsach nie jest najlepszym pomysłem.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

chyba przestawianie na BE po 11 pipsach nie jest najlepszym pomysłem.
Zależy czego się spodziewasz, ale co do zasady, to nie.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

kolejne wejście :) zobaczymy co to będzie.

Obrazek

Stforex teraz wiadomo czego się spodziewałem :)

edit: witkują 2543 możliwe odwrócenie powód po lewej stronie :) przestawiłem na be +5 i niech chłopaki robią co chcą :D wiem jak mogą się zachować mniej więcej.

Obrazek

I jestem z siebie dumny, mój pierwszy taki trade zakończony TP :) cena już odbiła 10 pipsów w drugą stronę :D youpi :D serio mam powód do zadowolenia :)

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

:clap: :clap: :clap:

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

No to wcześniejszy trade +36 jeszcze wcześniejszy +2 niestety. Stforex po pierwsze to trzeba chcieć, po drugie wiedzieć że można, po trzecie wierzyć w siebie choć by nie wiem kto i co ględził, przyznam że twoja wiara we mnie od samego początku też mnie zmobilizowała :) A po czwarte na serio potraktować słowa Sokratesa. Wiem że to demo i jeden trade być może o niczym nie świadczy jednak pomału zaczynam sobie zdawać sprawę z tego co robię i wierzę że będzie mi szło co raz lepiej. Nie mówię że jestem super ale z całą pewnością na dobrej drodze wiem czego chcę i do tego dążę, syndrom Boga już miałem wcześniej i to nie jest to :)

Obrazek

Kolejny przykład przypadków :P naprawdę wszystkim dziękuję za wypowiedzi na temat ZL i za najważniejsze zyskowne screeny z waszych transakcji. Cały weekend oglądania, to tak jak bym spędził 3 lata na rynku bo chyba mniej więcej tyle liczą dzienniki zresztą daty są tu nieistotne, dzięki wam chłopaki :wink:
Na dzisiaj kończę muszę robić prezentację :|

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

hehe dopiero zauważył, co jak co ale całkiem fajny głosik ma ta studentka :) hehe może i historią jakoś strasznie się nie interesuje :D Kurcze nawet na jednym z przedmiotów wczoraj była dyskusja o MTB, jak to przeważnie zawsze bywa w opozycji wylądowałem i koleżanki broniłem która jest na filmiku :) tego typu program ma raczej za zadanie wyśmiać nasz system edukacyjny dlatego przykłady są skrajne a i studentka nie musi być studentką (może być aktorką np.) a ten bez matury też może być podstawiony :) Dla mnie wiedza typu kim jest Dalajlama jest do niczego nie potrzebna chleba z tego nie będzie, a że o uszy się obiło to zostało, zresztą ja bym jej dał laptoka z dostępem do neta 99% szans na sukces poszukiwawczy. Wychodzę z założenia że niewykorzystywana wiedza jest bezwartościowa, przeważnie nacisk kładę na to w czym widzę sens, co może się przydać, jeśli się mylę co nie jest jakieś notoryczne to uzupełniam swoją wiedzę i wiem :) Ona miała wyglądać a nie wiedzieć, kondycję chyba ma :D

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Darkey pisze: Stforex po pierwsze to trzeba chcieć, po drugie wiedzieć że można, po trzecie wierzyć w siebie choć by nie wiem kto i co ględził, przyznam że twoja wiara we mnie od samego początku też mnie zmobilizowała :)
Wiara czyni cuda... choć samą wiarą jeszcze nikt się nie najadł ;). Cieszę się, że Cię zmotywowałem. Dla mnie wielkim wsparciem była moja żona i... uwaga... teściowa ;).

Przyjdzie pewnie moment, że głupi upór to jedyne, co Ci zostanie. Oby nie, ale raczej tak :).

ODPOWIEDZ