Z demo Na real :)
Jak na razie mam dzisiaj -9 a mogło być tak pięknie
tylko że dalej tak strasznie śpieszyłem się na wykład "Media w społeczeństwie" że 30 minut się spóźniłem
jak wpadłem to kurs był gdzie był. Gdy by nie to że wybory o 11 były to pewnie bym wyskoczył na najmniej zero. Ale nic już wiem co i jak robić teraz tylko dopracuje 

“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
- klonmarcin
- Maniak

Znam ten ból - ale nie zapominaj, że najważniejsza jest teraz sesja. I co by nie skończyć jak tutajDarkey pisze:Jak na razie mam dzisiaj -9 a mogło być tak pięknie
http://www.youtube.com/watch?v=6PnZHFaW ... ture=share
A tak na serio - dzisiaj był jak dla mnie bardzo jasny dzień - sytuacja była klarowna od samego rana.
Obiecywałeś dawać całe screeny - na tym nie widać jaką masz pozycję S czy L - oczywiście można się domyślać, że L - ale jakoś się dziwnie czuję nie widząc całego screena - prawdopodobnie to e/u m15 ?
Będzie dobrze i Ty zaczniesz kosić jak niektórzy na tym forum.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Cześć Marcin, ja wiem że tak będzie
tak edek m15 zresztą proszę full screen. Co do innych par nie widzę sensu kombinować.

nie mam czasu pilnować
zamknąłem ktoś siedział na 2542 i walił w cenę jak złotkiem w prawdzi osłabł i najprawdopodobniej wywaliłem w najmniej odpowiednim momencie ale swoje mam zmniejszyłem stratę do -2 end na dziś

01:04 edit: a tutaj kolejne przypadki zaznaczone zielonym x-em na takie coś w ogóle nie warto zwracać uwagi w tradingu

nie mam czasu pilnować

01:04 edit: a tutaj kolejne przypadki zaznaczone zielonym x-em na takie coś w ogóle nie warto zwracać uwagi w tradingu

“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
kolejne wejście
zobaczymy co to będzie.

Stforex teraz wiadomo czego się spodziewałem
edit: witkują 2543 możliwe odwrócenie powód po lewej stronie
przestawiłem na be +5 i niech chłopaki robią co chcą
wiem jak mogą się zachować mniej więcej.

I jestem z siebie dumny, mój pierwszy taki trade zakończony TP
cena już odbiła 10 pipsów w drugą stronę
youpi
serio mam powód do zadowolenia 

Stforex teraz wiadomo czego się spodziewałem
edit: witkują 2543 możliwe odwrócenie powód po lewej stronie

I jestem z siebie dumny, mój pierwszy taki trade zakończony TP
No to wcześniejszy trade +36 jeszcze wcześniejszy +2 niestety. Stforex po pierwsze to trzeba chcieć, po drugie wiedzieć że można, po trzecie wierzyć w siebie choć by nie wiem kto i co ględził, przyznam że twoja wiara we mnie od samego początku też mnie zmobilizowała
A po czwarte na serio potraktować słowa Sokratesa. Wiem że to demo i jeden trade być może o niczym nie świadczy jednak pomału zaczynam sobie zdawać sprawę z tego co robię i wierzę że będzie mi szło co raz lepiej. Nie mówię że jestem super ale z całą pewnością na dobrej drodze wiem czego chcę i do tego dążę, syndrom Boga już miałem wcześniej i to nie jest to 

Kolejny przykład przypadków
naprawdę wszystkim dziękuję za wypowiedzi na temat ZL i za najważniejsze zyskowne screeny z waszych transakcji. Cały weekend oglądania, to tak jak bym spędził 3 lata na rynku bo chyba mniej więcej tyle liczą dzienniki zresztą daty są tu nieistotne, dzięki wam chłopaki
Na dzisiaj kończę muszę robić prezentację

Kolejny przykład przypadków
Na dzisiaj kończę muszę robić prezentację
hehe dopiero zauważył, co jak co ale całkiem fajny głosik ma ta studentkaklonmarcin pisze:http://www.youtube.com/watch?v=6PnZHFaW ... ture=share
Wiara czyni cuda... choć samą wiarą jeszcze nikt się nie najadłDarkey pisze: Stforex po pierwsze to trzeba chcieć, po drugie wiedzieć że można, po trzecie wierzyć w siebie choć by nie wiem kto i co ględził, przyznam że twoja wiara we mnie od samego początku też mnie zmobilizowała![]()
Przyjdzie pewnie moment, że głupi upór to jedyne, co Ci zostanie. Oby nie, ale raczej tak