klonmarcin jutro też jest dzień o ile to jeszcze nie dzisiaj dasz czadu
Z demo Na real :)
Z całą pewnością największy problem jest w nas samych, może jest nim niepotrzebny strach
W czwartek wydaje mi się ze coś zrozumiałem, serio polecam ten film http://www.youtube.com/watch?v=63_lwapPTTY a nawet książkę głównego bohatera.
Liczy się tu i teraz
a umysł to zło hehe
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
- tyler_durden
- Gaduła

Oczywiście że tak
jednak przy 10 pipsach SL wynik nie wydaje się imponującym 1:3 i więcej znacznie lepiej by wyglądało
kiedyś tam przebijać 1:5 było by świetnie i oby się tak działo w przyszłości 
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
- _/_/Dariusz_/_/
- Pasjonat

Cierpliwość i chciwość to trzeba wypośrodkować .Stforex pisze:No nie wiem. Dla mnie każdy profit jest imponujący. Po prostu uważam, że trzeba nauczyć się pokory i szacunku do rynkuOczywiście że tak jednak przy 10 pipsach SL wynik nie wydaje się imponującym. To bardzo pomaga w inwestowaniu.
Niestety 99% osób na forexie ma większe potrzeby niż zyski i chciwość ich dopada. Każdy przez to przechodzi .
Po prostu trzeba bardzo mozolnie gromadzić kapitał i z czasem odcinać od tego kupony. Dzięki ciepliwości wyrabia się nawyki.
Niestety, natura ludzka jest naturalnym SL(stop losem) i codziennie podsyca nasze marzenia.
Objective perspective, just businiess...
W żadnej kwestii nie powinno się popadać w skrajności
miałem już tak że przy blisko 70% skuteczności byłem w plecy przez r:r hehe stare niedobre czasy
Jak wiadomo z FX znam się od niedawna sprawdziłem to pierwsze demo było założone 22 września 2011 szmat czasu
Sądzę że jakieś tam postępy są może nie takie jak zakładałem ale idę do przodu cały czas. Sporo czasu zmarnowałem na pykaniu w oparciu o wskaźniki jednak już jestem na dobrej drodze
Właśnie miałem sygnał na S ale go nie brałem, bo się dygałem no ale nic co odwlecze nie uciecze.
Hehe teraz patrzyłem na historię rachunku real i pierwsza transakcja była 06.02.2012 i 349 transakcji za mną
teraz przerwa od reala puki demo nie wyprowadzę
Real mimo tylu transakcji nadal z dala od mc hehe i od niego Stforex myślę trzymać się z dala.
Hehe teraz patrzyłem na historię rachunku real i pierwsza transakcja była 06.02.2012 i 349 transakcji za mną
Ale się ładnie fibo zgrupowały
z wczoraj i przedwczoraj

A teraz mniej przyjemna część dalej wtopa
mimo iż byłem nawet na plusie dzisiaj
i to akurat cieszy, szkoda też pipsów które poleciały jak i w dół tak i przy odbiciu. Wejścia trochę głupawe
coraz bardziej się zaczynam skłaniać do oczekujących. W sumie do pierwszego nic nie mam, drugie tragiczne i tu głupio pipsy straciłem a trzecie w miarę bajka było na 25pips w skrajnym momencie
gdzie to byłem na plus ładnie
a tak -11, -7, +9 dzień na -9 wróć jeszcze na L się skusiłem oczywiście też głupio -10 to daje nam już -19
nie zdziwię się jak pójdzie w górę 

i pomyśleć że gdyby nie przestawianie pt wpadło by 15 a gdy bym nie zamykał z ręki było by 25 i dzień na plus a tak lepiej niż było -11

A teraz mniej przyjemna część dalej wtopa

i pomyśleć że gdyby nie przestawianie pt wpadło by 15 a gdy bym nie zamykał z ręki było by 25 i dzień na plus a tak lepiej niż było -11

Ostatnio zmieniony 24 maja 2012, 09:08 przez Darkey, łącznie zmieniany 1 raz.