http://www.xtb.pl/o-nas/nowosci-xtb/273423
XTB
swapy na eur/chf na XTB
Witam,
pytanie: czy osoby, mające od dłuższego czasu otwarte pozycje na parze EUR/ CHF, zauważyły w ostatnim czasie mniej więcej 3-krotne zmniejszenie swapu na BUY?
Zadałem pytanie brokerowi, ale odpowiedź "Uprzejmie informujemy, iż sposób naliczania punktów swapowych był i jest poprawny." o ile zabawna, o tyle nie rozwiewa moich wątpliwości - wręcz przeciwnie.
Z góry dzięki za odpowiedź!
pytanie: czy osoby, mające od dłuższego czasu otwarte pozycje na parze EUR/ CHF, zauważyły w ostatnim czasie mniej więcej 3-krotne zmniejszenie swapu na BUY?
Zadałem pytanie brokerowi, ale odpowiedź "Uprzejmie informujemy, iż sposób naliczania punktów swapowych był i jest poprawny." o ile zabawna, o tyle nie rozwiewa moich wątpliwości - wręcz przeciwnie.
Z góry dzięki za odpowiedź!
Skoro 3-krotnie to polecam sprawdzić kiedy broker nalicza stawki swapowe za weekend...pytanie: czy osoby, mające od dłuższego czasu otwarte pozycje na parze EUR/ CHF, zauważyły w ostatnim czasie mniej więcej 3-krotne zmniejszenie swapu na BUY?
Prawdopodobnie o to się rozchodzi.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Skoro Cię to nie dziwi to skąd to przywiązanie...jimson pisze:Generalnie interesuje mnie, czy obniżyli swapy wszystkim, czy robią ludzi (tu konkretnie: mnie) w bambuko. Nie jestem u nich od wczoraj i jakoś by mnie to nie zdziwiło...
Ok, ale jeśli nie chodzi o swapy weekendowe to istnieje szybka forma weryfikacji. Na MT4
Powinny się zgadzać, bo przynajmniej teoretycznie na stronie muszą podawać aktualne informacje (a niekoniecznie informować wszystkich, że coś się zmieniło).
Tylko loguj się na realu, bo na demie mogą być inne stawki i nie ma to znaczenia.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
WoŁodia