a tak serio.. to sa juz stare newsy..
http://raynold.prv.pl/pl/001/005/004/
mam na stanie "kilka" RFID

Różnic się tym że może to być wykorzystane w dobrej i złej wierze.. jak to wszystkie spiski pokazują tylko możliwą ciemną stronę mocy..mah1y pisze:co do tych RFID opisanych wczesniej przez By_żyło_się_lepiej to dalej nie rozumiem czym roznilby sie od mojego dotychczasowego odcisku palca i karty kredytowej polaczonej w jedna calosc.
na przykład:mah1y pisze:Nie slyszalem historii z kebabami z kobiet, moglbys przyblizyc co sie stalo z tworcami tego pomyslu? zostali ukarani?
Z tego co wiem to w niektórych firmach są działy które zmieniają daty.mah1y pisze:o zmianach dat zywnosci tez slyszalem, tez staram sie unikac dziwnych produktow.
Bo może to była zwykła sól? Tylko proces jej wytwarzania był przemysłowy.radekFXnoob pisze:a jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi jakim cudem "nasz sanepid" nie wykrył przez tyle czasu, że zamiast zwykłej soli spożywczej niektóre firmy używały soli wypadowej ?
tutaj to naprawde nie ma reguly, czasem to jest dzien, czasem 3 a czasami tydzien...Potem kupujesz chleb a na drugi dzień zielony od pleśni.
Bo to zależy jak przemetkowują zwroty. Kolega pracował w piekarni to mi trochę opowiedział.mah1y pisze:tutaj to naprawde nie ma reguly, czasem to jest dzien, czasem 3 a czasami tydzien...