mah1y pisze:Madins
Skoro wierzysz ze Lepper sie nie powiesil sam to co z tym zrobisz? - bedziesz spamowal internet czy cos zmienisz? jesli jest spisek z Lepperem to zaryzykujesz swoje zycie? w co wierzysz? co z tym zrobisz?
Mowisz o oswiecimiu jacy to bys waleczny nie byl, (jak sie sprawdzisz w boju oczwyscie), sami bys swiat naprawil a kolo nosa cala chmara roznych niedomowien ktorych poprostu strach dotknac.
Jaki byłbym waleczny? wierze, że lepper się nie powiesił? Sam bym świat naprawił?
Chłopie gdzieś Ty to przeczytał? To co piszesz już przestaje być żałosne a zaczyna być śmieszne.... Jeśli nie masz o czym pisać, to nie pisz, a nie zmyślaj.
Piszemy o tym, czy teorie spiskowe istnieją czy nie?
Napisałeś, że nie dałeś się zmanipulować, że Cię nie zdenerwowałem.... a Twoje posty są dowodem na to, że jednak stałeś się moją marionetką
Miałem odpisywać, ale pasuje... zaczęło się wymyślanie i obracanie kota ogonem. Prosiłbym o zachowanie godności i nie atakowanie mojej osoby, gdyż już nie będę odpisywał.
Dziękuję za miłą konwersację.
Pozdrawiam,
Madins
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.